A+ A-

Forró napok a tengeren

Nem volt túl meleg aznap mikor Jessica lement a partra egyet sétálni, hogy tisztábban lássa a dolgokat. Sokminden keringett fejében melyek nem politikáról vagy világra törörő új dolgokról szoltak melyek nem arra törekedtek, hogy meghódítsa a világot. Csupán egyetlen emberről álmodozott ki több ezer kilóméterre tőle, valami olyan dolgot tesz melyben ő már nem szerepel és nem veheti ki részét. Ez az ember rengeteget jelentett neki, nem csupán egy kalandot, ennek a nőnek e a férfi, ki fejében járt, több volt ennél, sokkal több. Ő volt Jessica mindene, minden ami egy embernek kell, és most ez a távolság mely kettőjük között jött létre, egy hülyeség miatt, mely örökre megpecsételte kettőjük kapcsolatát, s mely nem engedi, hogy e két ember újra egymáséi legyenek és szerelmük újra egymásba forrhasson.
Ahogy Jess visszagondol arra pillanatra mikor belépett élete szerelme Ben szobájába munkahelyén, és meglátta kedvesét a legjobb barátnőjével. Ahogy Kate Ben szájához tapad és meztelenül, forrón egymáséi lesznek, ahogy Jess csak áll az ajtóban és könnyei patakokban folynak, ettől a csúf gondolattól a lány most is sírva térdel le a hűvös homokba.
Másnap, ahogy Jess kinyitotta a szemét és lassan még szinte álmodva felhúzta a redőnyt és csodagyönyörű látvány tárult a szeme elé, a nap csak úgy szikrázott, s a pálmafák szinte cölöpszerűen álltak a tikkasztó melegben, a víz csillogott a nap csillámló fénye alatt, az emberek mind árnyékot kutatva lézengenek a parton. Jessicát mintha kicserélték volna, hirtelen elszállt minden bánata, és szinte repült a gyönyörtől a fürdőszoba felé, hogy össszeszedje magát, és egy kicsit kicsinosítsa magát. Anyaszült meztelenül állt a tükör előtt és azon gondolkodott vajon mit csináljon ma.
Aztán végülis arra az elhatározásra jutott, hogy megfürdik, megfésülködik,... ,és a többit majd közben eldönti. Ahogy beállt a zuhanyzó alá, és megnyitotta a csapot... egy profi balerina sem csinálhatta volna kecsesebben. Ahogy szép, derékig érő, kissé hullámos haja a fenekét érte, amint gyönyörű, hattyú teste a falhoz simult, amikor a zuhanyrózsa a női test legbecsesebb, és legérzékibb pontjához közeledett Jessica halkan és egyenletesen nyöszörgött, és enyhe, kis sóhajokat hallatott magából.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 10. 28. szombat 08:20
Szép álom. Kicsit valószerűtlen, de nem baj. Ki törődik ezzel egy álomnál?
#5 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:17
Nagyon szép.
#4 feherfabia 2015. 02. 15. vasárnap 07:23
10P! Nagyon jó!
#3 zsuzsika 2014. 11. 15. szombat 08:09
Jó.
#2 listike 2014. 09. 23. kedd 14:01
Nagyon szép.
#1 Törté-Net 2009. 07. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?