A+ A-

Nórával álomszigeten

Előző este nagyon későn érkeztünk meg a szigetre, mire megtaláltuk a szállodát, már nagyon fáradtak voltunk, amint lehetett ágyba is bújtunk, és a kimerültségtől azonnal álomba zuhantunk.
Amikor felébredtem, Nórát láttam meg először. Csendesen figyelt engem az ágy szélén nyakig betakarózva. Meg se mozdult, nehogy felébresszen. A tusfürdője illata csapta meg az orrom. Átbújtam a takarója alá, jól sejtettem, ő már zuhanyozott, és meztelenül mászott vissza mellém. Gyengéden megcsókolt. Puha ajkával olyan finoman ért hozzám, hogy megborzongtam tőle.
- Rendelek reggelit, amíg te is lezuhanyozol. Rendben?- kérdezte Nóra. Láttam rajta, hogy nagyon szeretne közeledni hozzám, és nagyon készül arra, hogy kényeztessük egymást.
Gyors voltam, nem akartam megvárakoztatni őt! Egy szál törölközőben mentem be hozzá, addig ő megágyazott már, és éppen pakolászott a szobában. Nem öltözött fel, azóta is meztelen volt. Haraptunk pár falatot a pirítósból, meg a vajas kenyérből, de Nórát akartam érezni. Rá voltam éhes! Átöleltem, és lassan, gyengéden csókoltam meg, végignyalogattam az ajkát, aztán csak egy nagyon picit dugtam át a nyelvem a szájába, pont úgy, mint ahogy ő szokta. Hosszan ízlelgettük egymás nyelvét, közben simogatta a hátamat, és egyre közelebb húzott magához. A melleink már teljesen összepréselődtek. Éreztem, hogy a mellbimbója egyre keményebb. Körbenyalogattam a bimbóját, majd a számba vettem, és gyengéden szopogatni kezdtem, közben egy ujjal simogattam mellének puha, hamvas bőrét. Egyre inkább hatalmába kerített a vágy. Érezni akartam őt. Kívántam!
Húztam be az ágyba magammal. Ledobtam a törölközőt, hanyatt feküdtem, ő meg mellém. Finoman, gyengéden kezdett simogatni, miközben a nyelve nem állt meg a számban, forró csókokkal borított el. Amikor a combomat simogatta, akkor már teljesen nedves voltam, kész voltam mindenre, semmi másra nem vágytam, csak Nóra felfedező ujjára, nyelvére. A lábaimat önkéntelenül is széttártam, hogy minél közelebb tudjon kerülni hozzám, és végre megérintse a puncimat, hiszen már szinte elviselhetetlenül égetett a vágy. Nóra megnyalta az ujját. Élvezi, amikor keverednek a nedveink. Lassan, gyengéden kezdte simogatni a puncimat, közben nyalogatta a nyakamat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.44 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 12. 20. szombat 07:31
Közepes.
#5 listike 2014. 12. 7. vasárnap 11:46
Nem tetszett.
#4 feherfabia 2014. 09. 20. szombat 06:33
7P
#3 papi 2014. 07. 20. vasárnap 05:59
Próbálj keresni egy igazi férfit, nála jobban senki sem elégít ki.
#2 sihupapa 2009. 01. 9. péntek 00:29
hát az biztos, hogy felébredve a valóságra nagyon tud fájni.
#1 Törté-Net 2008. 12. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?