A+ A-

Annibetisz fáraónő és szeretője 2. rész

A test édes szenvedései
Agaton, ölén az imádott nővel, végre elbotorkált a szobáig. Csak a fullasztó forróságot érzékelte maga körül, no meg Annibetisz remegését. Testük már a kielégülésért fohászkodott, pedig alig melegedtek bele az izgatóan könyörtelen szerelmi játékba. A férfi persze mindent eltervezett előre. Amíg lehet, amíg csak bírja, s nem őrül bele, nyújtani fogja a saját és kedvese élvezetét! Annibetisz lélegzete majd' elállt. Érezte az ágyékában dúló forróságot, az elviselhetetlenül édes vágyat, amibe szinte beleroppant. Agaton lázasan lüktető férfiassága igyekezett minél mélyebben elveszni benne. A nő zihálva, kétségbeesetten kapaszkodott a férfi vállába. Sűrű szempilláin könnycseppek ültek. A gyönyör könnycseppjei! Elhagyta az ereje. Azt sem bánta volna, ha Agaton ott teszi a magáévá. Csak érezhesse ölének vad szeretését, féktelen tüzét...
A férfi a hideg falhoz nyomta a fénylő, felhevült női testet. Majd követelőzve rábukott Annibetisz bronzbarna, kerekded idomaira. Újra bejárta nyelvével az alma formájú melleket. Fogaival bele-belemart a kemény bimbócskákba, szívta őket, s leszopogatta róluk a kósza vízcseppeket. A fiatal nő torkából apró, kéjes sikolyok törtek fel.
A bajnok újra nekifeszült teljes egészével a védtelen asszonynak. Egyik kezével őt tartotta, a másikkal eltolta a csúsztatható ajtót. A szobában tett vele néhány lépést, de az ágynál a paplanok közé zuhantak. Ezalatt nem szakadtak el egymástól. A testük, a vágyuk, az érzéseik eggyé olvadtak. A vörös fátyolszerű baldachin eltakarta őket.
Agaton könnyedén maga alá gyűrte Annibetiszt, s gyengéden ránehezedett. A nő szeretője hátát simogatta. Körmeit lágyan belemélyesztette a férfi bőrébe, s napbarnított vállától egészen a derekáig kis barázdákat húzott. Agaton megremegett fölötte. A fáraónő kezei megállapodtak a férfi izmos fenekén, s igyekezett őt ágyékához szorítani. Ezzel lassú mozgásra ösztönözte a hőst. Amaz belekapaszkodott Annibetisz vállába, s mialatt mohón csókolta, ütemesen ringani kezdett nedves forróságában. A nő amennyire tudta, szétnyitotta lábait. Felsőteste ívszerűen megfeszült. Agaton egyre erősödő lökései a végletekig felizgatták. Nyögései sikolyokká szabadultak. Minden egyes döfés kéjhullámként szaladt végig benne. Csiklója megduzzadt, s a férfi síkos hímtagja úgy birtokolta Annibetiszt, mint egy játékszert.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.64 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 12:08
Nem rossz.
#3 zsuzsika 2016. 02. 23. kedd 08:53
Jó volt.
#2 papi 2013. 10. 23. szerda 08:12
Nem rossz
#1 Törté-Net 2008. 02. 6. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?