A+ A-

Beteljesült kívánságok

Tamás lélegzetvisszafojtva figyelte, ahogy Rita pár másodpercig a kulcsa után kotorászik a retiküljében, és közben alig hitte el, hogy mindez vele történik meg. Több, mint másfél éve dolgoztak már ugyanannál a cégnél, és bár mindig is tetszett neki az alacsony, vörös hajú lány, pár mondatnál többet soha nem beszéltek. Egészen ma estig, amikor a karácsonyi bulin Rita már a második pohár bor után odalépett Tamáshoz, és szemérmetlenül flörtölni kezdett vele. Ami ez után történt, kissé összemosódott Tamás előtt. Szó szót és ital italt követett, míg végül az est végén, a búcsúzkodásnál Rita úgy rántotta be maga mellé a taxiba a fiút, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Most pedig már a lány lakásában voltak, ahol Rita - miután gondoskodott némi hangulatvilágításról -, a konyhában épp egy teát szeretett volna főzni maguknak. Tamás az ajtóban állva szinte megbabonázva bámulta a lány minden mozdulatát.
Rita észrevette a fiú mohó pillantását, és elmosolyodott. Letette a kezében tartott dobozt, és közelebb lépett Tamáshoz. Szeme furcsa, sosem látott tűzben égett.
- Francba a teával - suttogta szenvedélytől fűtött hangon. Határozott mozdulattal magához rántotta a fiút, és vadul megcsókolta. Tamás egy pillanatra megdermedt a meglepetéstől, de szinte azonnal viszonozta a csókot. Miközben nyelveik játékos táncot jártak egymással, szorosan egymáshoz simultak, kezeik pedig felfedezőútra indultak egymás testén. Tamás egyik kezével Rita blúza alá nyúlt, a másikkal pedig türelmetlenül megmarkolta Rita gömbölyű, kemény fenekét. A lány erre halk nyögéssel válaszolt, a nadrágon keresztül végigsimított Tamás keményedő férfiasságán, másik kezével pedig elkezdte kigombolni a fiú övét. Elégedetten felsóhajtott, amikor a ruhadarab végre megadta magát, és Tamás bokájához hullt. Benyúlt a fiú feszes, fekete boxerébe, kezébe vette az immár tökéletesen merev vesszőt, és néhányszor végighúzta rajta a bőrt.
Tamás úgy érezte, még pár mozdulat, és felrobban. Szelíden megfogta Rita kezét, kivonta nadrágjából, majd határozott mozdulattal lehúzta a lány szoknyáját. Ritán egy rafinált fekete csipketanga és hozzá illő combfix volt, így Tamásnak bizony hátra kellett lépnie egyet, hogy teljes egészében végigcsodálhassa az elé táruló fantasztikus látványt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 12:14
Kiválló írás.
#4 A57L 2014. 06. 19. csütörtök 05:40
Nagyon jó írás.
#3 papi 2014. 04. 8. kedd 18:47
Egész jó
#2 listike 2014. 02. 12. szerda 07:05
Tetszett.
#1 Törté-Net 2008. 02. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?