A+ A-

Elfelejtett múlt

Mit keresek én itt, miről van szó? Talán hozzá kellene szólnom, most ezt nem akarom. Vagy még sem, nem veszek róla tudomást. Oda kell figyelnem az én projektemről van szó.
De nem megy, valami szűrnyűségre kell gondolnom, valami undorítóra. Dühös vagyok rá és magamra is, nem is dühös, gyűlölöm vagy talán még annál is rosszabb. Lényeg a lényegben, figyelnem kell, mit mond, na ja ha nem lenne rajta oly arcátlanul fekete melltartó a fehér csipke blúza alatt.
Direkt csinálja? Ez egy üzleti tárgyalás, a fekete kosztümben talán nem a melleit simogatná a tekintetem. Hát igen, ezt megmagyaráztam ez nem az én hibám. Gondolat menetemet a kollégáim szavai szakították félbe.
Nagyon újszerű a gondolata és meglepő, Karl mit szólsz hozzá?
Mi van, még le sem vetkőztettem a szememmel, de mi van, ja igen most kellene valami értelmeset mondanom. Sablon szöveg, ez mindig beválik.
Jónak tűnik a gondolat, (de milyen jónak), de további elképzelések pontos kifejtése után tudok érdemben nyilatkozni.
Nem gondoltam volna, hogy az eszemet a farkamban hordom. Legalább is a sikeres múltamat tekintve, nem selyemfiúként egyengették öreg matrónák a karrieremet. A magam erejéből jutottam ide, hogy emberek figyeljék döntéseimet és az igen vagy nem százakat mozdítson meg.
Én választottam pályázat útján az új marketingvezetőnket. Nem is tudtam igazán, hogy kit választok, mivel jeligés volt a pályázat a meghallgatásokon nem vettem részt. A pályaművek alapján választottam ki a legjobbat, legalább is azt, ami legközelebb áll hozzám a többit az igazgatótanácsra bíztam. Most találkoztam vele személyesen először. Fiatalok voltunk és a szex mindenek előtt, szeretem, bele voltam zúgva úgy rendesen. De ez is elmúlt, neki saját elképzelése volt az életről és nekem is így elváltak utjaink. Én sikeres termékfejlesztő lettem. Ha itt van, akkor neki is vannak érdemei nem csak a szeretkezésben. Nálam legalább is a csúcsot jelentette, nem birok a farkammal, ha rágondolok most is meg bolondít teljesen. Ismerjétek el, álló fasszal nagyon nehéz döntéseket hozni, na igen, egy igent vagy nemet nem nehéz kinyögni. De érveket, ellenérveket felsorakoztatni azt ma nem vállalom, talán magamba kellene letisztázni a múltat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.75 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 02. 25. kedd 07:46
Kicsit szétszórt.
#1 Törté-Net 2008. 01. 8. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?