A+ A-

Derült égből villámcsapás...

Hogyan is kezdjem... igazából sok bátorság kellett ahhoz, hogy leírjam a történteket, de azt godnolom hogy ez egy olyan story amelyet meg kell osztanom a világgal. Történt ugyanis, hogy köztem és a párom között véletlenül kialakult egy színjáték. Enélkül is csodálatos a szex, de ezt soha nem gondoltam volna, hogy ennyire izgató számomra egy ilyen helyzetben lenni. és szerepelni.
A történet a következő. A párom (Ákos) leült mellém és elkezdett ökörködni, majd színészkedve eljátszotta, hogy ő az én tanár bácsim, és én mint végzős lány, kénytelen vagyok felelni a jobb jegyért. Eleinte csak mókáztunk, nevettünk, meg butaságokról beszéltünk, majd hirtelen komolyra váltott, és egy "pedofil" tanár bácsit alakított. Egyre jobban közeledett. Kérdezgetett, és ha nem mentek a válaszok, a hátamra tette a kezét és simogatni kezdett (közben jeleztük egymásnak, hogy ez a buta játék kezd izgatóvá válni). Beletúrt a hajamba. Ekkor tartottam egy kis szünetet a feleletemben. Kérte, hogy folytassam.Aa combomra tette a kezét, bíztatás képen. Ekkor éreztem először igazán, hogy számomra kezd nagyon izgatóvá válni a játszadozás, és én folytattam, ő pedig egyre lentebb csúsztatta a kezét.
Ő is megérezte, hogy a kislánynak is bejön a játék.
Felállt, mögém sétált és miközben én egy csatát elemeztem, ő a vállamra tette a kezét és egy óvatlan pillanatban már a mellemet markolászta. Egyre keményebb lett a mellbimbóm. Lehámozta rólam a felsőt, és morzsolgatni kezdte a mellbimbóm. Én rendületlenül feleltem tovább, habár, már összevisszaság jellemezte a mondataim, de folytattam. Nagyon élveztem a helyzetet. Nagyon felizgatott. Teljesen benedvesedtem, már-már "tocsogtam". Elkezdte csókolgatni a nyakam, a fülem, a hajamba túrt, simogatott, (végre, végre de jó de jó) annyira kívántam már... olyan rég óta figyeltem... minden mozdulata tetszett... minden gondolata, minden szó, amit kimond... és a teste... hányszor ábrándoztam róla... csúnya dolog egy tanárról szőni "érzéki" álmokat...de...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 vakon53 2016. 03. 30. szerda 16:55
Nemvoltrossz.
#1 Törté-Net 2007. 08. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?