A+ A-

Bűnös vágyak 1. rész

- Ryan Nyomozó nem tűröm, hogy bárki a csapatomban ilyen viselkedést engedjen meg magának! Josh Foster túl régóta játszadozik velünk, nem hagyom, hogy egy hisztérika elszúrja nekem!- üvöltötte kikelve önmagából Sarah Ryan főnöke. A lány sírva rohant ki az irodából, a kocsijába ült, és zokogott. 2 hete érkezett New York-ba,új munkahely, új csapat, és máris sikerült magára haragítania a nagykutyát. Könnyeit letörölve nyitotta ki az aktát: Josh Foster elkényeztetett 20éves srác, jó nevű családból származik, és lassan második éve vezeti orránál fogva a new york-i zsarukat. Drogbirtoklásáért már rásózhattak volna pár hónapot, de apja sztárügyvédei mindig kihúzták a pácból. Meg a drogbirtoklás amúgy is kis falat lett volna, mikor nyílt titok volt, hogy benne van apja bizniszében, és kereskedik kemény drogokkal és fegyverekkel is. Már csak le kell valahogy buktatni.
Sarah feladata pedig pont ez. Éjjel-nappal a nyomában lenni, minden lépését rögzíteni, és fényképeket készíteni. Nem volt kedve senki árnyékát játszani, egyáltalán ittlenni sem volt kedve. Új munkahelyén máris elkönyvelték "ügyeletes, buta csinibabának", és nem tartják túl sokra. Hullámos, hosszú fekete hajával, karcsú alakjával tényleg kitűnt ugyan a rendőrlányok közül, de sosem élt vissza vele. Az aktát ledobta az ülésre, és elindult. Péntek este volt, Josh az információk szerint apja cégénél van, már csak meg kell várni, hogy hazainduljon. Sarah megállt a Foster-vállalat előtt, lejjebb csúszott az ülésben,és előkészítette a fényképezőt.
Félóra várakozás után Josh kilépett az ajtón. Sarah lélegzetvisszafojtva figyelte minden lépését. Kisfiús vonásaival, csillogó barna szemével, homlokába hulló szőkésbarna hajával, és sportos testével szabályosan megbabonázta a nyomozót. Első ránézésre maga a megtestesült ártatlanság, aki bárkit képes levenni a lábáról mosolyával, de jobban megnézve valami vad szenvedély,és tűz lángol a szemében. Ez a tűz ijesztette meg Sarah-t is. Ám eszébe jutott, miért is van itt,és fényképezni kezdett. Gondolatait próbálta elterelni Josh-ról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.88 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 14:36
Holvan a folytatás?
#3 zsuzsika 2014. 11. 2. vasárnap 08:36
Ez a bevezető.De nem látok folytatást,úgy hogy egyes.
#2 Noormáális? 2007. 06. 19. kedd 14:28
Nekem kifejezetten tetszik!Tudom sak tegnap tetted fel de úgyis megvan a afolytatás,hol van hát?Várom...
#1 Törté-Net 2007. 06. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?