A+ A-

Szégyenlős Tini 2. rész

Az álmos őszi délutánon a családi házak között megállt a busz, és három fáradt gimnazista lány szált le róla. Pár perc néma séta után megérkeztek. Ildi előre lépett, és kinyitotta a kertajtót barátnőinek.
- Szia Anya! - kiabált be, majd mutatta az utat a többieknek a házba. - Szervusztok, szia Ilcsi - Üdvözölte őket a megszólított.
- Andi és Juci is eljött velem, nem baj?
a lányok köszöntek:
- Csókolom!
- Sziasztok, igyatok egy kis üditőt.
- Köszönjük!
- Legyetek halkak, az ikrek alszanak - kérte őket Ildi anyukája.
A lányok felsiettek Ildi szobájába, és lepihentek. Némi csönd után, felélénkültek, és nekiláttak megbeszélni a nap történéseit, viccelődni. Törökülésben körbe ültek a földön, és kártyáztak egy darabig, de az ilyesmi ilyenkor már fárasztó, ezért hamar visszamásztak Ildi ágyára, és tovább beszélgettek (a szájmozgatás a legkevésbé fárasztó). A rossz hírek terjesztésében Juci vitte a prímet, és gyakran egész alpári szavakat használt, ami néha sértette Ildi fülét. Juci szeretett a legvagányabb csaj szerepében tetszelegni, persze messze volt attól, ami komoly lázadásnak számított volna, de a szavak szintjén könnyű hősnek lenni. Andi sokkal szendébb volt, de mindig felbátorította Juci viselkedése, és titkon csodálta is érte.
Ildi gyümölcsöt kínált barátnőinek, Juci pedig rögtön elsütött egy gyenge poént az asztalon lévő banánokról. Ildi már régebb óta szakított a barátjával, és Juci azonnal meggyanúsította, hogy nem csak étkezési célból tartja a hosszúkás gyümölcsöket a szobájában. Felvett egyet az asztalról, és kaján vigyorral megsimogatta, mintha "azt" tartaná a kezében.
- Vald be, felpróbáltad már az egyiket! - mondta Juci Ildinek, tettetett vádló tekintettel. Andi alig bírta visszatartani a hahotázást, annyira komikus volt vagány barátnője, miközben banánnal a kezében mutogatott.
- Te tiszta hülye vagy! - válaszolt Ildi sértődötten, és fülig elvörösödött, látszott rajta, hogy komolyan vette a dolgot. Jucinak elkerekedett a szeme, egy pillanatra kiesett a szerepéből.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 04. 2. szombat 09:25
Enneksincsen további folytatása.
#2 A57L 2014. 04. 7. hétfő 07:48
Ez már jobb.
#1 Törté-Net 2007. 06. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?