A+ A-

Kórházi gyakorlaton

Anna a vizit előtt látta, hogy a lányok nagyon vidámak. Nevetgélnek és valamitől föl vannak villanyozódva. Ez volt az első napja ezen az osztályon és nem akart kilógni a többiek közül, mert két hónapot kell itt eltöltenie. Odament hozzájuk és figyelte, hogy miről van szó. Marta aki közvetlenül mellette állt mosolyogva vonta be őt is a társalgásba.
- Buliba vagyunk hivatalosak. - Ez nagyszerű - mondta ő udvariasan és egyszeriben nagyon öregnek érezte magát. A lány nevetve nézett rá.
- A nagyszerű az kevés, ez csodás, ez felülmúlhatatlan ez... nem is tudom milyen lesz, de nagyon jónak igérkezik. - Anna meglepetten nézte.
- Ez valami különleges buli lesz? Jajj!Hát te semmit sem tudsz? Hát persze, hogy különleges lesz!Tom a nagyfőnök fia megjött New Yorkból egyéves tanulmányútról és nála lesz a buli. Meghívta ezeket a szépfiúkat is - intett a fiatal orvosok felé akik pár lépéssel arrább álltak. - na és minket is. - a hangja áhitatos volt. Anna udvariasan mosolygott és már alig várta, hogy kezdődjön a vizit. Végre kinyilt a nagyfőnök szobájának az ajtaja és kivonult rajta az idős tekintélyt parancsoló főorvos. Meg sem állt, rögtön az első kórterem felé indult.
- Gyerünk Uraim - szólt vissza.
Anna sietve indult utána, de valaki a vállára tette a kezét és visszafogta.
- Csak a megfelelő sorrendben - mondta egy határozott férfihang és félreállította. Elvörösödve állt meg és zavartan hajtotta le a fejét. Az orvosok bevonultak élükön egy magas jóalakú sötét hajú férfival aki a nagyfőnök mellé állt és utána a nővérek.
Márta odasúgta neki sajnálkozva.
- Azt hiszem most elástad magad nála. Ő volt Tom. Anna magában átkozódott amiért ilyen rosszul mutatkozott be, de remélte, hogy a munkájával majd meg lesznek elégedve. és elfelejtik, hogy udvariatlan volt. Vizit után a nagyfőnök bement a műtőbe az orvosok nagy részével a lányok meg mentek a dolgukra. Annát beküldték a pihenőbe, hogy főzzön kávét és szóljon ha készen van, mert Tom az orvosi szobában arra vár, hogy valaki bevigye neki a kávét. A lányok szinte összeverekedtek azon, hogy ki viszi be. A végén a nagy harc Éva győzelmével zárult aki tíz perc mulva megüdvözült mosollyal jött vissza.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 02. 13. szombat 14:15
Minden elismerésem,nagyon szépet írtál.
#7 listike 2015. 05. 5. kedd 18:57
Nagyon yzép befejezés.
#6 A57L 2014. 08. 29. péntek 07:34
Jó élvezetes történet.
#5 csuba 2010. 12. 13. hétfő 18:38
Nagyon szép!
#4 imi 2007. 03. 31. szombat 21:56
Nagyonszép!
#3 Janipapa 2007. 03. 30. péntek 19:56
Végre egy történet, ami nem csöpög a szextől, hanem van benne szép emberi érzés is, gond is, megoldás is. Gratu! Maxi. pontszám.
#2 ken 2007. 03. 30. péntek 02:16
Minden elismerésem,nagyon szépet írtál.
#1 Törté-Net 2007. 03. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?