A+ A-

Korrepetálás

Nem olyan régen történt, alig egy éve! Nem vagyok valami elképesztő matekos, ebből kifolyólag egyszer feljött hozzánk a tanárom, aki a matek mellett még rajzot is tanított! Őt most nevezzük egyszerűen Katinak, én Peti lennék. Szóval ez egy áprilisi nap volt, kellet a gyakorlás, hogy a középiskolába magabiztos kettessel tudjak továbblépni. Ez csütörtöki nap volt, ebéd után egyből hozzánk indultunk, a sulitól két percre laktam gyalog. Nagyon nem kellett vetkőzni, mert tavasz volt, így beültünk a szobába és nekiláttunk gyakorolni. Kati a feladatokat magyarázta, én hol rá, hol a melleire vetettem tekintetem. Tudtam, hogy fontos lenne odafigyelnem, de Kati nagyon szemrevaló, friss diplomával rendelkező fiatal tanár volt.
Tudtam, hogy előbb-utóbb észreveszi, hogy figyelem a következményekbe bele se mertem gondolni. Mint kiderült félelmem nem volt alaptalan. Kb. 30 perccel később le is buktam. A szemembe nézett, és ideges hangon azt kérdezte:
-A melleimet nézed? Én zavarba jöttem, és csak dadogtam. Mire ő kacér mosoly kíséretében kijelentette:
-Igen, te a melleimet nézed.
Szégyelltem magam, a szemébe se mertem nézni, de ő odahajolt és a fülembe súgta: -Akkor csak nézd! Lassan nekiállt kigombolni a blúzát, a nagy melleken a gombok szabályosan pattogtak, nekem a szívem kezdett felcsúszni a torkomba, és éreztem, hogy ez a délután nem a tanulásról fog szólni. A blúz idővel lekerült Katáról ott állt előttem vadító bordó, csipkés melltartójában. Közelebb hajolt ás megcsókolt. Puha volt az ajka, és vágytól forró, tudtam, hogy még egy ilyen helyzet nem lesz a közeljövőben, éreztem élnem, kell a kínálkozó lehetőséggel. Nem tétováztam magamhoz, húztam, és csókolgatni kezdtem a nyakát.
Ő halkan szuszogott, ami egyre jobban felébresztette bennem a szunnyadó oroszlánt. Bal kezemmel kicsatoltam a melltartót, a jobb kezem a nyakán pihent, miközben csókolóztunk. Hanyatt feküdtem, és ő fölém ölt mintha lovagolni szeretne, de még messze voltunk a nemi érintkezéstől. A formás fenekét simogattam, idővel ő lejjebb csúszott, és kihámozott a nadrágomból. Orálisan izgatott tovább, amit nagyon élveztem, nyalogatta, gyengéden harapta makkomat. Majd ő feküdt a hátára és én használtam a nyelvem. Mikor mind a ketten eléggé felkészültünk húztam egy gumit, és nekiálltunk. Nagyon tetszett, ahogy láttam magam előtt vonaglani gyönyörű testét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.33 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 04. 25. szombat 05:45
Egész kellemes!
#4 A57L 2014. 08. 29. péntek 07:29
Nekem nem tetszett.
#3 listike 2014. 07. 2. szerda 14:20
Jó kis fantázia.
#2 papi 2014. 03. 25. kedd 06:13
Egész jó
#1 Törté-Net 2007. 01. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?