A+ A-

J4 1. rész

John mindig is különleges ember volt, már egész kis kora óta más dolgok vonzották, leginkább az elektronika, a számítógép. Alig volt 12, amikor első számítógépes visszaélését elkövette, 18 évesen betört egyetemi tanára, és egyben az igazgató - dr. Ken McRight - komputerébe, tettére persze azóta sem derült fény. Pedig ha McRight tudomást szerzett volna erről, akkor John sohasem végzi el az iskolát. John ugyanis megdöbbenve látta az igazgató komputerében lévő képeket és videókat, amelyeken enyhén szólva is bizarr szituációkban láthatta tanárát, annak feleségével és barátaival. Mielőtt bárki azt hinné, hogy John lesütötte volna tekintetét a felvételek láttán, nos téved. Az a nap John egész életét, szexuális szokásait, és beállítottságát befolyásolták. John, barátaival sok mindent kipróbált a szexben, igen még a férfiakat is. De ezek a homoszexuális élmények megmaradtak szárnypróbálgatásnak. John végül az "egészséges" társkapcsolat híve lett. Szexuális igényeinek kielégítettségét párjának, Susannak köszönhette, a nő ugyanis minden alkalommal próbált valami újat, extrát vinni kapcsolatukba, és az ágyba is. John azonban sosem mondta el Susannak, hogy az ágyban sosem rá, hanem Mr. McRight feleségére, Chaterine-re gondolt.
Annál jobban szerette Susant, semmint hogy ezzel bántani akarta volna a nőt. Susan nagyon hasonlított ugyanis Chaterine-re, John választása abszolút tudatos volt e téren. John azonban attól fogva, hogy látta Chaterine-t azon a felvételen alig tudott parancsolni testének. Később privát gyűjteményének exkluzív darabja lett ez a felvétel, amelyen Chaterine nővér ruhában kényeztette kuncsaftját. John kockáról kockára megnézte a filmet, és csak nagyon soká lett figyelmes egy apró részletre, egy piktogramra, amely a szobában található törülközőn látott, s végül ez vezette el őt imádott nőjéhez. A piktogram ugyanis New York egyik legelegánsabb negyedében álló magán villahotel logója volt. Chaterine-nek tehát saját kis piros lámpás ház üzemelt villájában, ahol ő volt a "madám". A férfi agya egyre csak a látott képeken járt, és az internet térhódításával ő is függő lett. Net, és szexlinkfüggő. Sorra kereste a nőről készült képeket, filmeket, de nem járt sikerrel. Ekkor döntött úgy, hogy mindenképpen a nő közelébe férkőzik valahogy. Tervének azonban nagyon sokáig nem találta a kulcsát, egészen addig, amíg privát karrierje fordulópontjához nem ért.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.65 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 10. 15. csütörtök 06:04
Közepes!
#5 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:12
Hát egynek elmegy ez is.
#4 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 00:11
ez igy nem családi
#3 Novák János 2007. 01. 13. szombat 10:50
Nem feltétlenül szükséges folytatni, volt és van jobb.
#2 Kiváncsi ember 2007. 01. 11. csütörtök 07:19
Remélem, hogy tényleg lesz folytatása és nem így ért véget ennek a perverz családnak a története. Jó kis szaffos történetet lehetne még ki hozni a családból.
#1 Törté-Net 2007. 01. 11. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?