A+ A-

Megcsappant jégcsapok, tavaszi szex

Ez egy tavasszal volt, nem is régen. Jucit akkor már kirúgták az iskolából, de V. T. még okította matematikára a srácokat.
A főépület mögött még lehetett dohányozni, akár iszogatni is, ha az ember elég szemfüles volt.
Bár maga a hely veszélyesnek minősült, mert egyszer leesett egy jégcsap és belefúródott a Tomi torkába, aki épp a bárányfelhőket nézegette és így meghalt.
Másnap gyászos volt a hangulat. A lányok is jöttek, mind feketében. Közülük került ki Kriszta, akivel végül eljutottunk a nagy eseményig.
Az alsó folyosón ismerkedtünk meg. A szeme kékségét vettem észre először, aztán a combjait, amelyeken látszott, hogy ruganyosak, és kitalálható volt, milyen íze lenne bőrének a nyelvemen. Pompás hús! És ez történt tavasszal, amikor az érzékek oly felajzottak, hogy merészebb az ember, egy toronyugrónál.
Beszélgettünk. Szavaink kölcsönös megértésre találtak egymásnál. Én ismertem egy barátnőjét, Petrát, ő pedig ismerte a barátomat Zolit, így mindkettejüket alaposan kibeszéltük, és közben élveztük a csínytevők izgalmát.
Megkérdeztem, nem kér-e egy kávét. Azt mondta, kér. Elmentünk a büfébe, és vettem neki. Miután ízlett neki, elhívtam egy buliba egy szombati napon.
El is jött, bár esett az eső. De csak fél tízig, mert utána elállt. Egy diszkóban tartózkodtunk, ahol dübörgött a zene. Egy lassú szám alatt táncoltunk egy kicsit, hozzápréselődtem a combjához, ami tökéletesen megfelelt várakozásainak. A parfümje is isteni volt, nem fokhagymás savóban pácolt sonka jutott róla eszembe, de valami nagyon hasonló. Igazán romantikus volt a helyzet, és én Kriszta fülébe suttogtam, hogy szeretem. Ő is visszasuttogta hogy ő is szeret. Ez életem egyik csodálatos élménye volt.
Kimentünk levegőzni a diszkó elé. Megfogtuk egymás kezét, és beszélgetni kezdtünk filmes élményeinkről. Ő mondta, hogy a nem jut most eszembe milyen sorozat a kedvence. Én meg mondtam, nagyzolva, hogy a Jancsó filmeket szeretem, főleg ha be vagyok szívva. Meg elmeséltem neki hogy a múltkor olyan webcamos videóra akadtam, amin két csávó elintéz egy részeg kiscsajt a diszkó mögött. Erre azt mondta, hogy fúj de undorító, és megnyalta az ajkát. Én erre megcsókoltam, mire ő visszakozott, hogy az az undorító, hogy két fiúval csinálta, eggyel... hát nem is tudja. Én meg mondtam, én tudom, és kézenfogtam és bevezettem a diszkó mögé.
Nekidőltünk a hideg falnak, és smárolni kezdtünk. Kriszta igazi temperamentumos lány volt, hamarosan benyúlt a nadrágomba és megfogta a farkam. Bevallotta, hogy elég sok farkat fogott már, mert szereti. Én meg erre kigomboltam a naciját, és benyúltam a bugyijába, ahol nedves melegség fogott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.73 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 09. 22. csütörtök 08:57
Gyenge,paródiának is rossz.
#6 papi 2014. 03. 2. vasárnap 21:41
Van ennél jobb is.
#5 alte trottel 2007. 04. 23. hétfő 18:41
Remek stílusparódia!
#4 CsörgösCsoki 2006. 11. 21. kedd 23:16
fülébe suttogtam, hogy szeretem. Ő is visszasuttogta hogy ő is szeret...
- Aztán orálisan kielégitett :D LOOOL :D
#3 Carad 2006. 11. 20. hétfő 14:31
Jó szar!
#2 Sasha 2006. 11. 19. vasárnap 13:15
gyengécske és elkapkodott.
#1 Törté-Net 2006. 11. 17. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?