A+ A-

Koleszos napjaim 5. rész

Már csak 1 hónap volt hátra a suliból, de még így is kínszenvedés volt minden nap látnom Szabit. Egyedül Ádám volt az, akivel erről beszélni tudtam, és úgy vettem észre, hogy ezek a pár perces beszélgetések neki is számítanak egy kicsit. Elvégre csak én tudtam arról a suliban, hogy ki is valójában, egyedül előttem nem kellett titkolóznia.
Amennyire gyűlöltük egymást, olyan jóba lettünk, és ehhez elég volt egy hajnalig tartó őszinte beszélgetés. Ugyan megbeszéltük, hogy csak és kizárólag barátok leszünk, és kerüljük a fizikai kapcsolatot, mégis nagyon kívántam őt. A véleményem teljesen megváltozott róla: nem egy nyálas srácot láttam benne, hanem egy helyes, jó (értsd: TÖKÉLETES!) alakú, vonzó fiút. Ám komolyabb érzelmeket nem ébresztett bennem. Egyrészt ő lett a legjobb haverom, másrészt kívántam, de nem volt meg az az érzés, amit annak idején Szabolcs váltott ki belőlem, és akkor ez jó is volt úgy.
Kicsit azért zavart a dolog, mármint hogy egyre többet fantáziálgattam Ádámról. Főleg, mikor észrevettem, hogy sokszor néz engem, zuhanyzás közben is. Mégis, mikor esténként megkérdezte, hogy megyek-e vele, nem mondtam ellent. Reménykedtem, hogy egyszer elkap végre, de kezdeményezni nem mertem, hiszen megállapodtunk, hogy nincs szex! Pedig mennyire vágytam rá! Csak arra az alkalomra tudtam gondolni, mikor a zuhanyzóban a magáévá tett. A farka egyszerűen elvarázsolt, emlékszem, akkor nem akartam a számba venni, utóbb meg bármit megtettem volna, csak még egyszer had szopogassam azt a gyönyör rudat!
Ezzel a vacakolással eltelt két kínzóan lassú hét, mikor Ádám egyik délután, mikor mentünk a koleszba, közölte, hogy azóta az este óta, mikor megcsókolt, sokat gondol rám, és bánja, hogy akkor nem történt több. Vigyorogtam, mint a vadalma, és mondtam, hogy ezzel én is így vagyok! Mikor hazaértünk, kulcsra zártuk az ajtót, és egymásnak estünk. Fantasztikusat szeretkeztünk, de hiányzott a megmagyarázhatatlan érzés, amit akkor éltem át, mikor Szabival voltam. Ráadásul Ádám is végig Rá gondolt, ebben mai napig biztos vagyok. Megint megfogadtuk, hogy ez volt az utolsó, ám másnap mégis egymás karjai között kötöttünk ki. Az utolsó héten már minden nap együtt voltunk, de ez még mindig csak szex volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.3 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 11. 20. csütörtök 08:59
Ez gyenge.
#2 iklo 2007. 01. 22. hétfő 14:08
Én az egész történetre adnék 9 pontot, plusz még valamit...
#1 Törté-Net 2006. 09. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?