A+ A-

Barátok Közt: Ricsi és Noémi

Noémivel ma valami hihetetlen dolog történt: elvesztette popója szüzességét és ráadásul nem Tóni volt a szerencsés hanem Pali akire eddig még gondolni sem gondolt a szexel kapcsolatban. Testében még mindig érzett bizsergető apró remegéseket miközben föl felé haladt a lépcsőházban. Izgatottan lépett be a házba, remélte nem lesz otthon senki így nyugodtan kényeztetheti fáradt testét egy kád forró vízben. Szerencséje volt: csak egy légy zümmögését hallotta az egyik sarokban. Szobájába ment és az ágy melletti fiókból elővett egy illatos gyertyát és fürdő sót. A szekrényhez érve pedig egy csipkés finom anyagból készült piros tangát és egy melltartót miközben elképzelte Tónit miközben meglátja őt ebben a dögös fehérneműben az este. Ezután belépett a fürdőszobába és elkezdte engedni a forró vizet, amibe beleszórta a fürdősót.
Az ajtót gondosan bezárta és elkezdett vetkőzni: először a csinos toppot majd a farmert vette le amikor a melltartóhoz ért kulcs zörgést hallott. Orsi volt az, aki 30-as éveiben járt és eszméletlenül jól nézett ki korához képest: gyönyörű mellek szép kerek popók és csodálatos alak, talán a hastáncnak köszönhetően.
- Szia éppen fürdök, remélem nem baj!
- Szia, dehogyis én meg elkezdek főzni. Rakott krumplit csinálok.
- Oké, de légyszi ne rakj bele kolbászt, tudod fogyózok.
- Rendben.
A lány ekkor már a kádban ült és nem vette észre miközben vetkőzött Orsinak "köszönhetően" aki elterelte figyelmét , hogy nem viselt tangát ugyanis azt ott hagyta Paliéknál! Meggyújtotta a gyertyákat és csak teste kényeztetésére koncentrált. Hátsó bejárata ugyan egy picit érzékeny volt de a só és a tusfürdő közösen legyőzték a kellemetlen érzést. Először a mellbimbójával játszadozott el majd következett egész teste, amikor váratlanul csöngettek! Ricsi volt az! A könyvéért jött nem tudva, hogy az már saját szobája asztalán hever. Noémi meghallván a fiú hangját kikelt a kádból és elkezdett megtörülközni. Ezután felvette a szexi tangát és kétségbe esetten nézett bele a szennyestartóba keresve az elhagyott tangát és rájött : Pali és Tilda hálószobájában hagyta!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2013. 09. 7. szombat 04:13
Elmegy.
#2 rebyc 2006. 08. 30. szerda 11:47
nem gyengén beteges, de betegesen gyenge!
#1 Törté-Net 2006. 08. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?