A+ A-

Betty-asszony nevelése

2206. évet írták a régi, 106. az új időszámítás szerint. 106 éve vezették be újra azt a régi jó szokást, hogy a nőket, mint állandó ellenőrzésre és fegyelmezésre szoruló lényeket a férfiaknak teljesen alárendelik ismét.
Minden nőt a hét egy meghatározott napjának meghatározott időpontjában rendszeres pálcázással figyelmeztetnek állapotbeli kötelességére: urának feltétlen tiszteletére és a neki való engedelmességre. Ezt egészen kislánykorában kezdik, és élete végéig minden héten megkapja. Általában az apa, illetve a férj végzi ezt, kivételes esetben más férfirokon. A nők számára így ez természetessé válik, és legtöbbjüknek a nemi izgalom felkeltésével is jár, zömüknek általában benedvesedik a lábaköze a végére. A pálcázást természetesen meztelen fenékre kell adni.
De ekkor kapják a kisebb vétkekért is a fenyítést. (A súlyosabb esetekben azonnal elfenekelik, ha férfi nincs kéznél, akkor idősebb nő is végezheti.)
Betty asszony azonban most komolyabb fenyítésnek nézett elébe. Ugyanis nem tudott elszámolni a konyhapénzzel. Meg tudta mondani, hogy mi történt, ugyanis a hiányzó összeget elnassolta. Azt hitte, hogy ki tudja valahogy manőverezni, ám péntekre mégis hiánya lett, s alázatosan oda kellett menni a férjéhez, hogy kérjen tőle.
Az ugyan azonnal odaadta a hiányzó összeget, de kaján mosollyal megjegyezte:
- Ezt még holnap letörleszted!
Betty számára ugyanis szombat koradélután volt a nevelési idő
Az asszony ugyan nem élvezte,de eltúrte,megszokta már a rendszeres fenyítést.Benny úr meg talán már néha unta is a menetrenszerinti elfenekeléseket.Kétségtelen,hogy a gömbölyödő,feszes meztelen női fenék látvány izgatta (főleg mióta az egyébként mutatós felesége molett lett és így a terebélyesedő fenék tekintélyes méretű seggé vált),élvezte a nő kiszolgáltatottságát,a félelemmel vegyes erotikától nedvesedő vaginát,amit rendszeresen alaposan végig szokott turkélni ,hogy ezzel is fokozza a nő megalázottságát.Kifejezett kéjt jelentett számára a pálca suhogása,a gömbölyödő,védekezés képtelen seggen a piros csík és az ezt követő elfojtott sikoly.Néha,ha fokozni akarta az élvezetét ,akkor a csapásokat úgy irányította,hogy a pálca vége a szeméremajkakat érje pont el.Az igazi találalat azonban az ,amikor sikerül összehozni a pálca végét a nő klitoriszával.Ezt neje hangos sikollyal és sírással szokta nyugtázni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 cscsu50 2016. 12. 26. hétfő 06:38
jó írás
#6 Sierra 2014. 03. 17. hétfő 14:16
Az elütésekre vigyázhattál volna jobban is.
#5 zsuzsika 2014. 03. 17. hétfő 10:21
Jó.
#4 A57L 2014. 03. 16. vasárnap 10:21
Nem rossz írás.
#3 papi 2014. 01. 26. vasárnap 10:42
Egész jó
#2 genius33 2012. 09. 13. csütörtök 08:03
Élvezetes volt olvasni smile
#1 Törté-Net 2006. 08. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?