A+ A-

Különös masszázs

Kalandra éhesen kerestem az utcában a 22-es számú házat. Nem volt nehéz megtalálni. Mielőtt felcsengettem, vetettem még egy utolsó pillantást a papírfecnire, amire felírtam a cím mellé az ajtócsengő számát. Éreztem, amint a vér ütemesen lüktet bennem, és a testem minden érzékektől felfokozott apró zugába továbbítja az életerőt. Talán még egy kicsit a kezeim is remegtek, erre már nem emlékszem pontosan.
Miután megnyomtam a 31-es csengőt, alig kellett várni. A második csengetés után egy kedvesnek tűnő, enyhén mélyebb női hang szólt bele:
- Szia, a harmadikra gyere, a lépcső után jobbra várlak.
Szuszogva jutottam fel a harmadik emeletre. Jobbra pillantva láttam, amint a félig nyitott ajtó mögül integetnek felém. Mikor beléptem az ajtón, a nő gyorsan becsukta mögöttem, és kulcsra zárta.
- Szia, Judit vagyok. Velem beszéltél telefonon.- felém nyújtotta kezét
- Hello - üdvözöltem én is. A kézfogása kimondottan határozott volt.
- Kerülj beljebb, ülj le, helyezd magad kényelembe, és meséld el mit szeretnél. Hozhatok-e üdítőt?
- Igen, egy pohár ásványvizet szeretnék, ha lehet. - teljesen ki volt száradva a szám
A szoba nagyon egyszerűen volt berendezve. Baloldalt volt a masszázságy, jobboldalt pedig egy csöppnyi kerek dohányzóasztal, melynek két oldalán egy-egy kényelmes fotel. A masszázságy mellett volt a falon egy polc, s ezen sorakoztak a különböző olajok, krémek, és a legvégén egy füstölőnek is jutott hely.
Mikor Judit visszaért, és hozta az ásványvizemet, akkor tudtam csak jobban szemügyre venni. Ahogy fel tudtam becsülni, úgy 40 éves lehetett. A sárga színű fürdőköpeny alól kileskelődtek izmos lábai, és a dekoltázs erőteljes hullámzása arra engedett következtetni, hogy mellesleg is jól el van látva. Hullámos fekete haja alig ért tovább a válla alá.
- Sikerült eldönteni, hogy mit szeretnél?
- Nem igazán... - szívem a torkomban dobogott, és kiszáradt a szám - egy kellemes masszázst szeretnék, de nem tudom, hogy mivel lehetne fűszerezni...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 07. 25. péntek 16:29
Közepes.
#3 genius33 2013. 02. 10. vasárnap 06:59
Hm egy ilyen masszázsra én is befizetnék nyes
#2 szaki 2006. 05. 31. szerda 13:54
Hát, ha valóban igy csinálnák sokan járnának masziroztatni.
#1 Törté-Net 2006. 05. 29. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?