A+ A-

A gyönyör érzése 1. rész

Most 23 éves, egyetemi hallgató vagyok, Annabella a nevem. Szeretem visszaidézni éltem szép élményeit, eseményeit. Egyik éjjel a kollégium fürdőjéből, furcsa hangokat hallottam. Megnéztem, hogy mi az. Négy lány, olyan 18-20 éves formán lehettek, szeretkezett egymással. Vadul csókolóztak, és kényeztették egymás testét. Ez idézte fel bennem a rég történteket, melyet most közkincsé teszek:
Amikor 10 éves koromban apám meghalt, nagyon magamba roskadtam. Szerettem, imádtam az apámat. A férfi ideál volt számomra. Anyám, a maga módján szeretett. Így, amikor beadott az intézetbe meg sem lepődtem. Tudtam,hogy nem fogunk kijönni egymással, és talán mind kettőnk számára ez a megoldás volt a legjobb. Anyám, eleinte jött minden hónapban látogatni, majd el-el maradoztak a látogatások, és végül, mire 11 éves lettem, már nem jött. Az intézet lett az otthonom,a nevelők a szüleim.
Társaimmal nem igen foglalkoztam, és eleinte ők sem velem. Történt azonban egyszer,hogy a fürdőben hárman maradtunk, a Hugi, meg a Teca, és Én. Teca már "nagylány" volt, mellei már domborodtak,és kis szőrpamacs is volt a punciján. Azt beszélték,hogy volt már kihelyezve nevelő szülőkhöz, de valami probléma miatt, három hónap múlva vissza került. Szóval ott voltunk, hárman, és a Teca átment a Hugi zuhanya alá, és susmusoltak valamiről. Észre vettem,hogy többször rám néznek, és mosolyognak. Egyszer csak mind ketten oda jöttek hozzám, és megkérdezték, hogy tudom a hátam lemosni, ha nem érem el?
Mire válaszolhattam volna, Hugi elkezdte szappanozni a hátam. Teca meg előttem állva nézett, és mosolygott. Hugi pedig szólt Tecának, hogy már biztos jó szappanos a hátam, mire Teca elölről átölelve, a szappanos hátam simogatásába kezdett. Éreztem a kis melleit, az én melleimen, és azt is,hogy az mellbimbói el kezdenek keményedni. Már átölelt, a testünk teljesen összeért, éreztem a mellbimbóit, és a combomon a szőrös puncit, ahogy a lábam közé lépett. Simogatta a hátam, nyomta a melleit hozzám, és dörzsölte a punciját a combomhoz. Először fel sem fogtam mi történik velem, majd furcsa, nagyon kellemes érzés kerített hatalmába. Régen nem éreztem már ölelést, nem voltam karjaiban senkinek, és nem simogatott senki. Átadtam magam Teca kedveskedésének. E közben Hugi figyelme is rám irányult. Hátulról ölelt át, így most kettejük között voltam. Mozogtak, dörzsölték hozzám a testüket, simogattak, majd a nyakam kezdték csókolgatni. Egyre forróbb lett a levegő, izzott a kis testem, és kívántam, hogy minél tovább tartson ez az ölelkezés.
A lányok keze, végig siklott a hátamon, a fenekemet simogatták, markolászták. Derekamat ölelték, hasam alját dörzsölték. Egyszer csak azt éreztem amint egy finom kéz benyúl a lábam közé és meztelen puncimat simogatja. Újjak szaladgáltak a puncimon, majd óvatosan behatoltak a vágásomba. Le-föl jártak az újjak, végig, egyre nagyobb izgalmat és élvezetet nyújtva számomra. Már előfordult velem, hogy esetenként, odanyúltam magamnak. Nem gyakran, néha a takaró alatt, máskor meg a kertben a szerszámos mögötti gazosnál, ahová nem látni be. Ilyenkor nagyon jó és kellemes érzések kerítettek hatalmukba, ujjaimmal addig simogattam, dörzsöltem a puncim, amíg a lábaim el kezdtek remegni, megfeszültem, majd kellemes melegség áradt szét bennem,elélveztem. Éreztem, hogy most is egyre közelebb vagyok ehhez az érzéshez, de valami megfoghatatlan másság is volt ez. A kezek amik a testemet simogatták, az ujjak amik a puncimat dörzsölte, sokkal kellemesebb volt mint máskor amikor ezt magamnak csináltam. Ekkor érezni kezdtem, hogy az ujjak testem egy pontját kezdik izgatni. Puncijukam körül simogattak, nyomogattak, széjjel húzták vágásom, és éreztem amint az új tágít és megpróbál óvatosan belém hatolni.. Őrülten izgató volt, a lányok teste, a csókok, a simogatások, és most ahogy az ujjacska nyomul belém.
Nem érezek csak valami új gyönyört, ahogy az újj egyre mélyebben hatol belém. Játszik bennem, hüvelyem falát tapogatja, körbe- körbe jár, és egyre csak jön belém. Már kapkodom a levegőt, lábaim remegnek, és szinte nyomom rá magam a Teca ujjára. Az pedig egyre mélyebbre hatolva, a gyönyörök felé visz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.03 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 2. szombat 10:40
Holvan ennekis a folytatása?
#6 joozsi 2011. 12. 22. csütörtök 02:44
Joó!
#5 Ram Agile 2008. 03. 2. vasárnap 19:05
Egész jó, de nem ártana tördelni a szöveget kisebb bekezdésekre. Párbeszéd nem volt menet közben?
#4 diego 2007. 03. 19. hétfő 22:21
CSak így tovább!
#3 gabiqa 2007. 03. 19. hétfő 20:46
Feltétlenül folytatást!!
#2 wergy 2007. 03. 18. vasárnap 20:45
Mééééééééééééééééég :D
#1 Törté-Net 2007. 03. 18. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?