A+ A-

A fogadó óra

Jeremy Smith idegesen ment be a tanáriba. Fel volt készülve, hogy mindenáron megvédi a gyerekét a vádakkal szemben. Felesége szokott jönni, de most nem ért rá, és életében először neki kellett az iskolai ügyeket intéznie.
Későre járt, nem volt nehéz megtalálnia az egyetlen termet, ahol még égett a villany. Egy, csinos, huszonéves tanárnő ült egyedül az asztalnál, fáradtan böngészte az osztálynaplót. Ránézett Jeremyre, és fáradtan mesélni kezdett...
- Kedves uram, ön bizonyára Greg apja... Nehéz dolog a középiskolásokkal boldogulni, főleg a serdülő kamaszokkal. A fia eléggé túlfűtött szexuálisan, ráadásul fizikai adottságai is megvannak, mivel erős, magas, sportos srác. Egy nap, a szertárban volt ma, és ő segített pakolni a nehéz dobozokat. A nagy hőségben nem viseltem szinte semmit a köpenyem alatt, amit a fia nem is nagyon bánt. A pakolászás során egyre közelebb került hozzám, és amikor a legfelső polcra raktam valamit, mögém állt, és elkapott hátulról. Nézze, azért mondom mindezt el, hogy beszéljen a fiával. Ön is tudja, ha be akarnám perelni, akár fordítva is elsülhet a dolog, és akár engem is vádolhatnak azzal, hogy megrontottam a fiukat. Szóval kérem, hallgasson végig, a fia mögém állt, és átkarolt, védekezni sem tudtam, bár akkor annyira nem voltam magamnál, hogy talán nem is akartam, egy fárasztó nap vége volt. Hátrahajtottam a fejem, a fia pedig csókolni, simogatni kezdett, és mivel a testemnek nem tudok parancsolni, érezte, mennyire felizgultam. A meztelen mellbimbóim megkeményedtek a kezében, a fenekem pedig a farkához szorítottam, és ziháltam. Rég voltam már férfival, de nem kezdtem volna ki a fiával. Viszont nagyon élveztem a feszes, kemény farkat mozogni a popsim környékén. Hátrafordultam. Nem tudom, mi ütött akkor belém, de csókolózni kezdtünk, hevesen, vadul. Talán a tiltott gyümölcs íze édesebb. De ott, a szűk kis szertárban egymásnak estünk. A fia gyorsan ránk zárta az ajtót. Én nem ellenkeztem, akkor teljesen meg voltam őrülve. Láttam már a fiát a testnevelés órákon, mikor helyettesítettem Mr. Brown-t. Hát, irtó jó teste van a srácnak. Letérdeltem elé, kicsatoltam az övét, lehúztam a zipzárját, és a számba vettem a farkát. Nem gondoltam volna, hogy ilyen méretes farokkal rendelkezik. Nagyon jól esett, az egyetem óta nem szoptam ilyen jót. Jó érzés volt, hogy a nagy fallosz ki és be mozog a számban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.16 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 12. 12. kedd 07:46
Seggből szájba? Gusztus dolga, egészségére!
#6 vakon53 2016. 02. 24. szerda 17:44
10 pont
#5 papi 2014. 03. 13. csütörtök 05:31
Tetszik
#4 A57L 2013. 09. 21. szombat 04:48
Egész jó.
#3 Shyguy 2010. 01. 7. csütörtök 08:59
10 pont
#2 Bratyó 2006. 05. 11. csütörtök 02:06
Volt.
#1 Törté-Net 2006. 05. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?