A+ A-

A szexi tanárom

Van egy tanárom, aki kémiát tanít nekünk, a neve Szabolcs... Nem tudom, miért nem használja, mikor olyan szép a neve... Végülis mindegy, én a barátaim között csak "imádott tanárom" - nak hívom... Sok lánynak tetszik a suliból. Nem öreg, nem is túl fiatal. Mit nem mondjak, a feneke példásan néz ki és ő maga nagyon édes... Milliószor álmodoztam róla, hogy milyen lenne vele... Az osztálytársaimmal sokszor beszéljük ki hatalmas falloszát, aminek formája megfelelő nadrágban egész jól látszik. Volt egy pár félreérthető pillantásunk, tettünk egymás felé, de nem mertem rákérdezni, tudjátok, hátha nem is úgy gondolta, meg ilyenek. Utolsó óránk az egyik napon kémia volt. Óra után megkért, hogy segítsek neki elpakolni a kellékeket:
- Nincs kedved segíteni ezeket elpakolni?
- De, persze segítek... - és én boldogan segítettem is!
Bementünk a szertárba és leraktuk a kémcsöveket, vegyszereket és egyebeket a kezünkből. Tudtam, hogy ilyenkor ezen a folyosón már szinte senki se jár. Az a fura, ha felbukkan erre egy emberi lény. Szóval Imádott tanárom pakolgatott, nem figyelt rám, s nem szólt, hogy "köszönöm, mehetsz!". Hát csak álltam kissé megszeppenve és figyeltem őt. Arra gondoltam, hogy most rákérdezhetnék a félreérthető dolgainkra, úgyis annyit dumálunk, nem lenne olyan furcsa. Vagy mégis? de megelőzött, rám nézett.
- Hát te itt vagy? - kérdezte, mintha nem tudta volna nagyon is jól, hogy ott vagyok. Arca kicsit gondterhelt volt, vívódás látszott rajta. Megkérdezte csevegő hangon:
- Ott voltál legutóbb azon az előadáson? - Ez az előadás volt a második alkalom, hogy meghívott előadásra. Ez olyan előadás volt, amire azért hívott meg, mert értelmesnek tart és gondolta, talán érdekesnek találom majd. Legalábbis ezt mondta...
- Igen, de nem láttam a tanár urat...
- Én sem téged... Sokan eljöttek hál'isten.
Kicsit vontatottan kezdődött a beszélgetés, de hamarosan belejöttünk, és miután rájöttem egy s más picit talán arcpirító indokra a félreérthető utalásai ügyében és ő is rájött, hogy egy cipőben járunk, egyre többször mérte végig a tekintetét rajtam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.94 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 06. 28. vasárnap 07:58
Gyenge!
#4 A57L 2014. 05. 22. csütörtök 06:07
Egynek elmegy.
#3 dante66 2006. 05. 17. szerda 17:55
ez elég lapos
#2 Sasha 2006. 05. 1. hétfő 22:42
elkapkodtad...
#1 Törté-Net 2006. 05. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?