A+ A-

A főnököm, az oktató, meg én

- OK. Akkor beszéljük meg, hogy hogyan kezdjük. Mindig legyen egy kis idő pihenésképpen, hogy amit elképzeltek, azt átbeszéljük. Nem akarom, hogy csak úgy egymásnak essünk, és a végén valakinek kellemetlen legyen. A meglepetés maga az akció legyen és ne a váratlansága. Először vetkőzzünk le, de egyenként, sztriptízzel. Utána fürödjünk egyet, mind a hárman, mert ugyan izgató a spray amit magatokra fújtatok, de szeretkezés közben inkább a testetek izzadó szagát és a spermátok illatát szeretném érezni. Utána jöhettek belém. De ezt ünnepélyesen szeretném. Úgy, hogy a behatoló nagyon lassan töltse meg puncimat faszával. Amikor teljesen bent van akkor ne járjon ki - be, hanem csak lüktetésével, körbemozgásával simogassa hüvelyemet. Így élveztessen el, és az sem baj ha telespriccel. Lehet, hogy ez sokáig eltart, de szeretném kiélvezni a bennem lévő dorong forróságát, keménységét. Természetesen ez egymás után történne mindkettőtökkel, és ez csak páros produkció lenne, sajnos a másiknak addig türelemmel várnia kell.
- Addig a másik ezt nem vehetné fel videóra? Hoztam magammal, a szobámban van, mindjárt áthozom. - szólt az oktató.
- Szó sem lehet róla. Nem akarok semmi kézzelfogható emléket erről. Csak tényleg az emlékek maradjanak meg bennünk! - mondtam elutasítóan. - És ha ezzel végeztünk, akkor ismét megbeszéljük a következő futamot, melyhez várom ötleteiteket. Most pedig sorsoljunk. Először a vetkőzés sorrendjét, utána pedig azt, hogy ki hatol be belém először. Itt egy csomag kártya, mindenki húzzon egy lapot, ha két azonos értékű lap jön elő, akkor mind a hárman újra húzunk.
Az eredmény a következő lett: a vetkőzést az oktató kezdi, én folytatom, majd a főnököm jön, a puncimat először pedig a főnököm tölti ki. Az oktató vetkőzése izgató volt, kicsit sietett, de talán azért mert a kísérő zene is egy kicsit gyors volt. Alsónadrágjába alig fért már bele fasza. A rúd, meg a tojások első ránézésre szépen borotváltnak tűntek, átmérője elég riasztó volt. Az én vetkőzésemet a fiúk vágyakozva nézték. Ilyenben nincs gyakorlatom, de ahogy a faszuk dudorodását néztem, elfogadható volt. Főnököm vetkőzése volt a legizgatóbb. Testére feszesen feszülő fehérneműit testét simogatva húzta le magáról. Ágaskodó szerszáma miatt a gatyáját elég nehezen tudta megindítani lefelé testéről. Mikor végzett, melléléptem, kezem az oktató felé nyújtva őt is odahúztam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.51 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherkalman1 2017. 05. 26. péntek 07:40
Nagyon jó.
Kár hogy ilyen hirtelen kezdődött.
#3 A57L 2013. 09. 14. szombat 04:32
Tetszett.
#2 gyuri0926 2008. 10. 29. szerda 07:32
Ez nagyon jó volt és föleg hihető.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?