A+ A-

Erika és az érettségi találkozó

Erikával négy év szünet után az ötéves érettségi találkozón futottunk össze újra. Már előre izgultam, hogy milyen lesz újra látni a gimnáziumi első nagy szerelmet. Remélem nem lövöm le a poént, de egy második nagy szerelem lett belőle.
Szóval az egyetemi éveket zömében külön töltöttük, a távolság és az új ismerősök miatt csak az első félévben voltunk még szeretők, aztán szinte teljesen eltűntünk egymás horizontjáról. Én nőügyekben igyekeztem maximálisan kihasználni a változatosságot, sok jó és elég sok felejthető kalanddal, kapcsolattal. De az az igazság, hogy Erika valahogy soha nem ment ki a fejemből és reméltem, hogy a találkozón újra láthatom. Ahogy közeledett a nap egyre többet járt a fejemben és egyre többször kaptam magam azon, hogy miközben a barátnőmmel szeretkezek Erika jár a fejemben. Egy nappal a találkozó előtt már otthon voltam, és a régi képeket keresgettem, hogy majd jókat derüljünk egymás öt-kilenc évvel ezelőtti ruházatán, frizuráján. Az osztálytársak között persze őt nézegettem a legtovább és közben két olyan képre akadtam, aminek tulajdonképpen nem is kellett volna nálam lennie.
Készítettem róla ugyanis pár erotikus fotót, köztük egész pucérakat is, amiket sajnos a szakításkor visszakért. Kettő azonban, amelyeket egy osztálykiránduláson csináltam itt maradt. Az egyiken a felsőteste látszik oldalról, amint épp felhúzza a pólóját, hogy megmutassa nekem a melleit. Kicsi, hófehér kamaszos cicik, puha, nagy rózsaszín bimbókkal amelyek minden izgatás nélkül is felfelé néznek. A másik kép ennek a folytatása, ezen már szemben áll, a kezeivel a nyakába felhúzott pólót tartja, a nadrág és a bugyi azonban már a térdére van letolva és a vékony, lapos hasa alatt ott van a tömött, barna punciszőre. Kicsit terpeszben áll a képen és ahogy néztem egyből az jutott eszembe, hogy milyen élvezettel nyúltam be a combjai közé és keresgettem a selymes szőrzetben megbúvó nedves rést. Nem fogtam magam vissza a fantáziálásban, hanem lehúztam a sliccem, elővettem a keményen álló farkamat és a képeket nézegetve, Erika melléről és puncijáról fantáziálva rövid idő alatt kielégítettem magam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.53 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 07. 7. kedd 04:19
Közepes írás.
#4 zsuzsika 2014. 12. 21. vasárnap 07:48
Nem rossz.
#3 feherfabia 2014. 10. 25. szombat 06:37
7P
#2 papi 2014. 04. 6. vasárnap 07:35
Egész jó
#1 Törté-Net 2006. 02. 5. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?