A+ A-

A raktár

Az ajtó halk sóhajjal nyílt, majd csukódott az augusztusi hőségben. Az állatkereskedésben a tápok jellegzetes illata terjengett a félig leengedett reluxák homályában. Az eladó már egy hónapja figyelte a lányt, ki minden héten bejön a boltba kutyaeledelt venni valami szar kis szobadögnek. Az eladó utálta az egész boltot, de most áldotta az eget, hogy itt lehet.
A lány a pulthoz lépett és a szokásos csomagot kérte. Az eladó mindent eltervezett most, meg is akarta végre kapni a lányt. - Igen, minden megvan. Sőt ma kaptunk egy még jobb tápot, mely különféle kiegészítőkkel van keverve.
Jana szeme felragyogott, mert mindene volt a kutyája. A pocakos férfi az üres polcok felé mutatott.
Mindössze az van, hogy nem rég érkezett az áru, és a polcokat még nem töltöttem fel. Azonnal hozok a raktárból mutatóba egy csomagot.
Eltűnt a pult mögötti ajtó függönye mögött. Tenyerét dörzsölve, széles vigyor ült ki borostás arcára. Kicsit ideges volt, de eddig minden sínen volt és nem is lesz semmi gond. Mindent előkészített, megvolt, amire szüksége volt. Agyán az újabb vevők képe villant át, ha valaki bejön a boltba, akkor várhat egy hetet. Nem húzta az időt, hanem cselekedett. Kidugta a fejét a függöny mögül, a lány karcsú testének látványa végső döntésre sarkalta.
Legyen szíves, adja már ide a pultról a PVC vágó kést! Annyira le van kötve ez a fránya raklap. Jana meglepődve kereste szemeivel a kést. Az eladón a diadal érzése futott végig, ahogy a lány tekintetét elkapta.
Kicsit odébb, a pénztárgép mellett!
Jana mosolygós arccal vette fel a pultról a kést és odanyújtotta a férfinek. Egy őrült másodpercig tétovázott, majd megragadta az ápolt, bársonyos csuklót. Jana csípője nekiütközött a pultnak, ahogy az eladó megragadta a karját. Térdre esett. Csak most jutott el az agyáig a félelem első tompa sugara. A raktárajtóban térdelve, kérdőn emelte arcát a férfi felé. Mielőtt megszólalhatott volna erős karok a vállánál fogva, berántották a raktár félhomályába. Az eladó kutyatápos zsákoknak taszította a lányt, aki elvesztette az egyensúlyát és ismét térdre esett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.83 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2014. 12. 24. szerda 08:13
Nem tetszett.
#6 listike 2014. 07. 7. hétfő 07:54
Volt jobb.
#5 A57L 2014. 01. 5. vasárnap 03:06
Egész jó.
#4 papi 2013. 08. 11. vasárnap 19:06
Nem rossz
#3 valaki 2005. 10. 30. vasárnap 18:16
A szerző védelmében: ezt hívják fantáziának és semmi köze a valósághoz. Szerintem jó.
#2 Andreas 2005. 10. 20. csütörtök 23:51
Mondd, tényleg elhiszed, hogy ez így megtörténhet? Nincs a világon olyan nő, aki élvezetet tudna találni abban, hogy megerőszakolják. Kivéve persze, ha szerepjátékról van szó. Visszataszító az egész.
#1 Törté-Net 2005. 10. 20. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?