Életem egyik legkellemesebb hétvégéje

Szavazás átlaga: 6.32 pont (34 szavazat)
Megjelenés: 2005. augusztus 15.
Hossz: 6 940 karakter
Elolvasva: 11 763 alkalommal
A történet nem is olyan régi. Hívjuk Endrének, tavaly októberben ismerkedtem meg. Amolyan szerelem volt az első látásra, valahogy rögtön elvarázsolt. Magas volt, kedves, megnyerő, sármos, szóval minden, amit csak el tudtam képzelni magamnak benne megvolt... sajnos valami baj mégis volt, otthon várták. Tudtam, hogy nem lett volna szabad, hiszen mi a fenét várhattam volna tőle, mindig haza kellett mennie a gyűrűs oldalbordához, akit nemes egyszerűséggel csak őrmesternek hívott. Így nekem jutott a szeretők hálás szerepe. Tudtam, és mégsem érdekelt, hittem, hogy nekem is jár valami jó, valami gyönyörű, valami kis boldogság.

Ritkán tudtunk találkozni, de amikor igen, az annál fergetegesebb volt. Ilyenkor elmentünk vidékre, volt, hogy egy hétvégét is együtt tudtunk tölteni. Persze ő ilyenkor "konferenciákon" volt.

Amikor először megérkeztem erre a bizonyos hétvégére a szállodába, már az egész délelőttöm várakozással volt teli. Ő csak később tudott utánam jönni, mert még dolga volt. Úgy örültem, mint egy gyerek, aki elvisznek a vidámparkba, persze, mit is várhat az ember egy fülig szerelmes nőtől, aki végre találkozhat VELE!
2-3 hét után az ember talán természetesen kiéhezett, én is az voltam, ha már csak rá gondoltam, elöntött a forróság. Nagy odafigyeléssel válogattam össze a ruháimat, elővettem a direkt erre az alkalomra vásárolt kis fehérneműszettemet, fekete csipkés, szatén melltartó, ugyanilyen kis bugyi, harisnyatartó és persze az elmaradhatatlan combfix. Imádon ezt a ruhadarabot, szexisnek, kívánatosnak érzem magam tőle és megvallom a tükörképemmel is meg voltam elégedve. Nem mertem magamhoz nyúlni még akkor, féltem, hogy elrontom az egészet és nem lesz majd ugyanolyan vágy bennem, ha még a délelőtt folyamán kielégülök. Nagyon vártam már a telefonját, hogy megérkezett, de nem kellett sokat izgulnom. Lent volt a hallban. Hozott egy üveg
b
alf
or
alf
t
is. A kedvencemet. Gyorsan lementem érte és csak egy kis puszival köszöntöttem, pedig a legszívesebben már ott szorosan hozzábújtam volna, hogy érezhessen a kemény farkát, amit biztosra vettem, hogy már készen áll a "bevetésre". Hívtuk a liftet és már ott elkezdtünk csókolózni, egymáshoz simulni, kezünkkel bejárni a másikat, én igyekeztem minél hamarabb az inge alá férkőzni, hogy érezhessen meleg bőrét. Megérkeztünk az emeletre, szerencsére senkivel nem találkoztunk, hiszen furcsán tépettek voltunk, de akkor még az sem zavart, hogy bárki megláthat. Gyorsan behúztam a szobába...

Az az elgondolásom, hogy beszélgetünk majd egy kicsit, kinyitjuk a
b
alf
or
alf
t
, hogy majd megitatom a számból, semmibe foszlott. Épp csak becsuktuk az ajtót és már neki is löktem a falnak... borzasztóan kívántam, de nem akartam elsietni semmit. Nem szerettem volna, hogy még hozzám nyúljon, először azt akartam, hogy ő érezze, mennyire kívánom őt. Végignyaltam az arcát, beszívtam és kicsit megrágtam a fülcimpáját, belenyaltam a fülébe, közben a kezem már a mellbimbóját dörzsölgette. Szépen lassan mentem lefelé, minden porcikáját bejártam a nyelvemmel. Élveztem minden pillanatát, hiszem most az enyém volt. Leguggoltam elé és mélyen a szemébe néztem, és közben mosolyogtam, hiszem tudtam, hogy alig várja a szinte már rituálévá vált mozdulatot, hogy a számmal bontsam ki az övét. Már indultak volna a kezei, hogy hozzásegítsen a mozdulathoz, de fogtam őket és visszanyomta a falhoz. Kibogoztam az övet, lehúztam a nadrágját és az alsónadrágon át kezdtem izgatni, bár sokat nem kellett. Őt akartam érezni, így gyorsan attól is megszabadítottam. Szerettem, amikor kicsit megrogyaszt, hogy egészen a golyócskák mögé tudjak nyalni, kicsit játszani velük, beszívni.. meghúzni a bőrt rajtuk, miközben a kezem a farkán játszik.

Volt, hogy megálltam, és csak néztem, élvezi-e, vártam, hogy visszanyomja a fejem. Közben csak apró nyalintásokat kapott a megkeményített nyelvem hegyével. Nem kellett sokat várnom... aztán alulról jó hosszan végignyaltam, akartam, hogy lássa... oldalról rákulcsoltam a nyelvem és kis gyűrűben játszva mentem rajta végig. Nem akartam még bekapni, pedig ezt imádta és alig várta mindig... de egy kis
k
alf
ín
alf
alf
s
soha nem árt.. De most jó kislány voltam, megkönyörültem rajta és szép lassan bekaptam... amennyire tudtam egészen torokig, ott hagytam egy kicsit, hogy érezze a lágy, puha torokrészt. Aztán ahogy kicsit hátráltam.. úgy játszottam és húzogattam a felszabaduló bőrt.. a nyelvemmel kicsit tágítom és benyaltam minden kis redő alá, minden kis nyílásba.

Ember nincs, aki ezt már úgy tudja csinálni, hogy közben nem nyúl magához, így én is kénytelen voltam magamhoz nyúlni, kiszabadítani a melleimet, játszani velük, de leginkább már arra vágytam, hogy az ő ujjait érezhessem magamban. Vagy hogy továbbmenjek, berakja nekem még ott az előszobaszőnyegen. Már nem szeretkezni akartam, csak dugni..

Ezt ő is észrevette, ledöntött, megszabadított a maradék ruháktól és rámfeküdt még ott az előszobában. Már előre felkészültem arra a kellemes élményre, amikor a farka belémhatol. Imádom amikor először érzem, hogy tágít, hogy jön, egyre beljebb megállíthatatlanul és szinte már a méhemet ostromolja. Megtámaszkodom az ajtófélfában, hogy jobban tudjon dugni, hogy erősen, mélyen érezhessem magamban... közben az egyik lábamat feltette a nyakába, hogy mélyebbre jöhessen... sajnos, vagy nem, de nem vagyok egy halk kislány, egyre hangosabban sóhajtoztam, apróbb sikítások hagyják el a számat és már majd megőrültem egy kis kielégülésért, de nyújtani szerettem közben a végtelenségig. Régen volt, hogy utoljára érezhettük egymást, már egyikünk sem bírja nagyon... és már majd oda minden gyengédség, amikor hirtelen abbahagyta, most rajta volt a
k
alf
ín
alf
alf
so
alf
m
sora. Egyszerre gyűlölöm és imádom ilyenkor. Összefogta a melleimet és egyikről a másikra bukott a szája, szívta, nyalta, ahogy én szeretem. De én mást akartam, igyekeztem tolnia a fejét egyre lejjebb, hogy a nyelve megtalálhassa végre a puncimat, hogy húzzam a fejét magamba és minél többet kapjak. Bevallom, szeretek irányítani, így hanyatt döntöttem és egyszerűen ráültem a szájára, imádom ahogy mélyen felnyomódik a hüvelybe és én csak aprókat mozgok.. és még az orrával is izgat közben. Szerezzek egy kis örömet neki...? hát... így ahogy vagyok, hátrahajolok és innen szopom le... nem túl kényelmes, de annál izgatóbb. Közben a melleimet szeretné elérni, simogatni, megfogni, megmarkolni, de bevallom ez nem a legkényelmesebb pozitúra. Most már tényleg oda minden kontroll, az akarom, hogy belém-, vagy rámélvezzen. Újra rámfeküdt és elkezdte az ütemes táncát bennem. Már nem tudok gondolkodni, csak a kielégülés hajt mindkettőnket. Azt hiszem túl hangos is vagyok, de ki a fenét érdekel, csak azt akarom, hogy érezhessem a meleg levet magam. Sokáig nem is kellett várnom.. hamarosan megkaptam, megkaptuk mindketten amit akartunk... kielégültem rámrogyott, és szétkente rajtam a testáveé.. édes fürdő volt. Lucskosan feküdni egymáson, átkarolni a másikat... nincs ennél jobb.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.32 pont (34 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2022. január 6. 11:02
#8
Közepes 5 pont.
1
a
A57L
2018. november 18. 04:24
#7
Nem ér annyit.
1
t
t.555
2017. október 30. 01:44
#6
7 pontot adtam rá!
1
feherkalman1
2016. október 11. 16:40
#5
Hibátlan. Végre egy nő aki elmeri mondani hogy alig várja már hogy megbasszák.
1
zsuzsika
2016. február 20. 08:58
#4
Nem nagy durranás.
1
l
listike
2014. október 17. 10:35
#3
Gyenge.
1
sztbali
2011. március 18. 18:34
#2
Nem a legjobb, de 6 pontot megér.
1
T
Törté-Net
2005. augusztus 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1