A+ A-

Erre mit mondjak?

Mi tagadás, swinger függő lettem. Kenyerem javát ugyan megettem, de múlt évben betévedtem, enyhe unszolásra ugyan, egy swinger klubba. Hát mit mondjak, érdekes volt. Kezdetei zavarom multával egyre vonzóbbá vált ez a forma. Mivel az egyik klub különösen bejött leginkább ide járok. Miért is ne, van itt minden, ahhoz hogy az ember fia, lánya jól érezze magát, sőt esetleg még mást is. Van medence, szauna, puha pamlag, s ami szemnek szájnak ingere.
Alig várom a hét végét, irány a Máté utca, egy kis lazításra. Van egy kis törzsközönség, meg mindig van egy pár új érdeklődő. A házigazda szó szoros értelmében mindenkit szívesen fogad, s rosszkedvűnek még sosem láttam.
Párjáról meg vagy versben, vagy sehogy, egyszerűen tünemény. Szexis ruhácskában, ha meglátom mindig egymásután kétszer, veszek levegőt.
Nos a bevezető után hagy térjek a lényegre.
Múlt szombaton ismét mentem a szokásos bulira. Kissé későn, éjfél körül érkeztem, már beindult az élet. Jó hangulatban cseverésztek a pamlagon, hátul az arénában két pár kényeztette egymást. A tükrök megsokszorozták a látványt, egyszerre több oldalról lehetett élvezni az akciókat.
Két új pár is volt a társaságban, akiket még nem ismertem. Mindjárt becserkésztem őket. Húszas éveikben jártak, tehát fiatalok. Az egyik molett, a másik karcsú, őszintén a fiukat annyira nem néztem meg. Korban egymáshoz illőek, átlagos külsővel. Nevüket még nem tudtam ugyan, de szóba elegyedtem velük. A molett nem tűnt különösen szimpatikusnak. Bementem a medence után a szaunába, hogy leszáradjak, mikor Ö is bejött. Leült mellém és elkezdtünk beszélgetni. Ahogy beszélgettünk egyre szimpatikusabb lett. Végig néztem fehérneműbe, bujtatott testén, igazi töltött galamb. Nem tudom mitől, de melegem lett, a szauna, vagy a látvány, vagy mindkettő. Átmentem a tükrös szobába. Három pár volt benn. Az egyik párt régebbről ismertem, kellemes telt hölgy sportos párjával, a szokásos misszionárius pózban. Mellettük középkorú pár, a hölgy térden állva kényeztette szájjal partnerét. Szokás szerint félre húzódva szemléltem az eseményeket, latolgattam az esélyeket, vajon csatlakozhatok e valahova. Nem kenyerem a nyomulás, inkább szerényen kivárom a lehetőséget. Nem akarom sem magam, sem a résztvevőket kényelmetlen helyzetben hozni. Nagy örömömre bejöttek a lányok partnereikkel, s a közelembe telepedtek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.12 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2014. 11. 7. péntek 08:01
Gyenge.
#7 listike 2014. 05. 2. péntek 05:55
Nafyin gyenge.
#6 papi 2014. 01. 27. hétfő 15:10
Nem rossz
#5 A57L 2013. 10. 31. csütörtök 04:33
Elmegy.
#4 Sasha 2005. 03. 23. szerda 20:21
fizetett hirdetésünket olvashatták... :)
érdekes a sztori, csak nagyon a cselekményre szorítkozik, kis érzés is mehetett volna bele. Vagy ilyen helyen ez nem szokás? Nem tudom.
#3 Sasha 2005. 03. 23. szerda 20:20
fizetett hirdetésünket olvashatták... :)
érdekes a sztori, csak nagyon a cselekményre szorítkozik, kis érzés is mehetett volna bele. Vagy ilyen helyen ez nem szokás? Nem tudom.
#2 fantal77 2005. 03. 22. kedd 01:30
Kissé.. khm.. REKLÁMSZAGA van.........

Amúgy jó..
#1 Törté-Net 2005. 03. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?