A+ A-

A kullancs

A nyári táborokba gyakran meghívtak pár évvel korábban végzett diákot kisegítői feladatok ellátására. Kati már a tizennyolcadik évében volt, az öccse pedig most végezte a hetedik osztályt. Mivel az édesanyja munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tudott segíteni a nyári táborozás lebonyolításában ezért úgy egyeztek meg a tanárokkal, hogy ő megy segíteni, mert egészségügyi ismeretei jól jönnek az esetleges elsősegélynyújtásokban.
Tegnap nagyon sok munkája volt, mert kiránduláson voltak a gyerekek és bizony sok kullanccsal tértek vissza. Mire mindenkit végignézett és kiszedegette a sok rovart, már késő este volt. Ma reggel kicsit tovább aludt, még a reggelit is kihagyta. Mára nagyon meleg napot jósoltak és mindenki lement a tóhoz fürdeni.
Éppen nyújtózott az ágyában, amikor az ajtón halk kopogás hallatszott. Dani, az öccse barátja volt, aki kicsit zavartan álldogált az ajtó előtt. Ö most fejezte be a nyolcadikat. Késői születése miatt év-vesztes volt, így tizenöt évesen egy kicsit kilógott a már félig kamasz,- félig férfi méreteivel a többi gyerek közül. Kati is észrevette már korábban, hogy milyen jóképű gyerek ez a Dani, de különösebben nem gondolt rá, hiszen neki volt barátja, akivel kb. két évig igen jó testi-lelki kapcsolatban volt. Most sajnos vége van a mindennek, mert a barátja felszedett egy másik lányt. Ez a táborozás így egy kicsit amolyan felejtő, regeneráló célokat is szolgált titokban.
Kati a kopogás hallatán gyorsan felugrott, hálóingét ledobta és a keze ügyébe került pántos topot meg a farmer miniszoknyáját kapta gyorsan magára, hogy valami takarja egy kissé, mert a vékonyka hálóinge éppen csak punci vonalig ért és még bugyi sem volt rajta. Amikor kinyitotta az ajtót, Danit látta maga előtt fülig vörösen. Ez különös benyomást tett Katira. A fiú hullámos félhosszú barna haja által körbefont arc már szépen lebarnult és ez a pirulás valami megmagyarázhatatlan izzást adott gyönyörű kék szemének. Izmos, kisportolt teste most valami rettentő esetlen tartással állt az ajtóban. Kati rögtön tudta, hogy valami baj történt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 XXIII.István 2016. 08. 16. kedd 14:14
Igazán aranyos story
#4 A57L 2014. 05. 15. csütörtök 06:26
Kedves kis történet.
#3 genius33 2013. 01. 11. péntek 15:32
Egész jó sztory.
#2 c 2005. 02. 27. vasárnap 00:25
c
#1 Törté-Net 2005. 02. 25. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?