A+ A-

Iskolalátogatás

Átlagos 17éves suhanc vagyok. Az átlagos szó mindenre érhető; szokásaimra, külsőmre, méreteimre. Viszont nem untatnék senkit ezekkel a felesleges dolgokat, hogy ki vagyok, hogy nézek ki. Jöjjön a lényeg:
Miután általánosból átkerültem középiskolába szokásommá vált, hogy évente legalább egyszer visszalátogassak volt iskolámba. Tudjátok megnézni ki ment el (vagy éppenséggel kit rúgtak ki), mi változott, mi maradt a régi. Mindenkit meg szoktam "látogatni" ilyen esetekben. Így volt ez legutóbb is (ami évvége előtt 2 héttel történt). Szép sorban minden volt tanárommal elbeszélgettem, és már csak a testnevelés tanárnő volt hátra. Nem a testnevelés volt a kedvenc tantárgyam, ám a tanár iszonyat jó fej, szóval szívesen beszélgettem vele mindig mi történt velem, vele az elmúlt években. Épp az udvaron tartott órát, én pedig a főkapun mentem ki, így hát elég messziről láttam, de már akkor kiszúrtam hogy valami más, mint eddig volt.
Minél közelebb kerültem Éva nénihez (mi mindig néniztük, mert tudtuk, hogy ezt utálja) egyre inkább meggyőződtem arról, hogy a mellei nagyobbak. Azt, hogy megműteti a mellét, nem feltételeztem volna róla. Anélkül is eléggé szép, nagy mellei voltak. Mikor észrevett engem a tanárnő, lelkes volt és mondta, hogy gyorsan menjek oda, mert már rég nem látott és tudni akarja mi van velem. Mindig szívélyesen fogadott, de ez most azoknál is szívélyesebb volt. Ott voltam előtte; ott állt rövidnadrágban, az a tipikus rövid nadrág, amiben az ember combjai kilátszódnak. Természetesen neki is lehetett látni feszes combjait. Fehér póló, amin keresztül szembeötlővé vált a különbség a régi és a mostani mellmérete között.
Arca sminkelve volt, ami szintén furcsa, mivel Ő nem gyakran sminkelte ki magát. Ajkain rózsaszín ajakrúzs, kihúzott szemöldök és szempilla, vállára pedig lehullott göndör barna haja. Meglepő, ám annál inkább szerethető volt az összkép. És örömmel láttam, hogy eléggé "vaskos" lett, azaz felszedett pár kilót, de ez csak előnyére vált. Elkezdtünk beszélgetni és Ő mondta, hogy most nagyon sok dolog történt vele (én nem mertem mondani, hogy látom, nehogy rossz néven vegye) és most sokkal jobban érzi magát a bőrében, mint bármikor máskor.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.73 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2015. 07. 29. szerda 16:03
egész jó, szívesen venném a folytatást.
#2 listike 2014. 02. 26. szerda 18:00
Hol van a folytatás?
#1 Törté-Net 2005. 01. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?