A+ A-

Kaland egy szegedi lánnyal

Ez az eset akkor történt, amikor Pestről utaztam Ausztria irányába, merthogy a bécsi testépítő vetélkedőre mentem segédnek. Akkoriban ugyanis már nagyban body building - eztem, így mondhatni jól kidolgozott felsőtestem és karom volt. Éppen ezért szerettem - és ma is szeretem - a testhez lapuló sexy pólókat, mert jól látszik alatta az a bizonyos kidolgozott férfitest. Azt hiszem nem csoda, hogy szeretem is dicsekedve mutogatni. Ekkor még csak 19 éves ifjonc voltam, viszont annál nagyobb tapasztalatom volt a szexben.
Az éjjeli járatra ültem. Mikor felmentem, szinte minden kupéban sötét volt, s több helyütt már aludtak. A harmadikba benyitottam, s egy 18 év körüli szőke bombázót pillantottam meg, formás mellekkel, kihívó öltözékben. Megkérdeztem, szabad - e - hisz csak ő volt a kupében - persze beengedett. Le is raktam a holmimat, és elkezdtem olvasni az otthonról vitt újságot. Még a címek áttekintésére sem volt időm, mert a csaj azt mondta, oltsuk le a villanyt, álmos. Leoltottam. Erre lassan beszédbe elegyedtünk. Elárulta, hogy szegedi (az ottani lányok híresen szépek!), és fölutazott Pestre, hogy Mürrzuschlagba menjen az ottani barátaihoz. Ajkai tűzpirosak voltak, és ahogy beszélt, nyelvével sokszor megnyalta ajkait. Nyár lévén mindketten lengén öltöztünk, de rajta még volt egy kis mellény, amit gyorsan levett. Hozzásimuló kissé átlátszós pólót viselt, ami be volt gyűrve a piros miniszoknyába. Levette cipőit, és kényelmesen elhelyezkedett az ülésén. Finoman elkezdte simogatni magát, mellbimbóit többször is megérintve, szinte arra késztetve: álljatok fel dombocskáim. No persze az én brokimnak sem kellett több, szép lassan kezdett szétterülni a nadrágban, a farmerom pedig teljesen kidomborodott. Ekkor rámnézett, és megkérdezte:
- Mi az, talán túl kihívó volnék?
- Nem, dehogy! - válaszoltam, s közben egy nagyot nyeltem.
Kezemmel megmarkoltam az addigra már teljesen merev faszomat, és belelapultam az ülésbe. A csaj ekkorra már mindhárom ülésen végigfeküdt, s lassan fölhúzta a fekete átlátszós blúzt, ami alatt egy csipkés fekete melltartó volt. Így melltartóban felült, átcsúszott hozzám, egyik kezével megragadta répámat, másikkal pedig a mellemet kezdte el simogatni, öltözéken keresztül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2016. 12. 4. vasárnap 14:59
Ez a nő Mezőtúrfelé nemutazik?
#7 feherfabia 2016. 06. 9. csütörtök 06:57
Tetszett!
#6 A57L 2016. 06. 9. csütörtök 04:45
Szerintem izgató történet.
#5 zsuzsika 2014. 11. 30. vasárnap 07:48
Gyenge.
#4 papi 2014. 02. 5. szerda 08:30
Nem nagy durranás
#3 Totya 2002. 12. 14. szombat 11:32
Elég gagyi...
#2 john 2002. 04. 15. hétfő 15:59
Picit hihetetlen...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?