A+ A-

Zuhany egy forró nap után...

Fáradt vagy, hazaérsz, és úgy érzed jólesne egy zuhany. Leveted magadról a miniszoknyád... aztán a toppod. Kikapcsolod a melltartód, kebleiden finom izzadtság gyöngyözik. Már csak a párás, forró időtől kissé nedves bugyi van rajtad... hamarosan kecses mozdulattal kibújsz belőle és meztelenül besétálsz a zuhany alá. Megereszted a vizet... hideg, és most ezt élvezed. Lehunyt szemmel adod át magad a borzongó felfrissülésnek. Combod megfeszül, lúdbörőzik, mellbimbóid mereven ágaskodnak. Felemeled arcod, a már langyos víz lágyan mosdatja. Egy idő után érzed ágyékodban is az izgalmat... nagyon kívánod most, hogy valaki veled legyen. Kissé szétterpeszted combod, sóhajtasz. Patakokban folyik le a víz, érzed simogatását combod belsején, ahogy lecsurog a víz. Egyik kezeddel a zuhanyrózsát tartod, másikkal nem bírod tovább, és simogatni kezded magad... a bimbóidat, aztán megmerevedő pöcködet. Aprókat nyögve folytatod a játékot, teljesen belemerülve.
Aztán megérzed hogy valaki ott van... besétáltam, és némán néztem amit csinálsz. Látod nadrágomban a duzzanatot. Nem jössz zavarba, mosolyogva megfogod a kezem, és behúzol a zuhanyzóba. Ruhában vagyok, átázik... de te gyorsan lehúzod a pólóm... aztán a csempének dőlve leguggolsz, és kigombolod a nadrágom. Gyorsan kibújok belőle. A zuhanyrózsával izgatni kezded mereven álló péniszem... és a heréim, amik nagyon érzékenyek, és zacskóm megfeszül a vízsugár finom tűszúrásaitól. Aztán szádba veszel és ütemesen szopni kezdesz... én is a csempének dőlök és vizes hajad simogatom. Közben a zuhanyrózsával magad izgatod széttárt combjaid között.
Egy idő után felállsz, és én térdelek eléd. Átveszem a zuhanyrózsát, széttárom szeméremajkaid, és mozgatni kezdem a sugarat a lábad között. Nyögdécselsz, a melled simogatod. Időnként megnyalintom a csiklód, érzem feszességét nyelvem alatt. Pár perc múlva összerándulsz és hangosan lihegve élvezel el... megtartom rogyadozó lábaid, kéjnedveid a vízzel keveredve finoman csorognak le remegő combodon. Lecsüccsenünk, és sokáig csókolódzunk... közben kezünkkel újra izgatni kezdjük egymást, amíg újra elélvezünk mindketten. Végül felállsz, nekitámaszkodsz a csempének, és én hátulról simulok hozzád. Érzed, ahogy feszülő farkam belédhatol, és kitölti tüzes, vágytól remegő tested. Csúszkálok vastagon, simán, keményen, sikamlós hüvelyed szorít, elől pedig dörzsöllek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.3 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2004. 07. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?