A+ A-

Mesterem 8. rész - Lizi babát vár

Lizi 27 évesen ment férjhez Mehmedhez. A babája már ott fejlődött a pocijában, de ez nem akadályozta meg, hogy nagy lagzit csapjunk. Lizi sok régi barátját hívta meg a lagziba. Igyekezett olyan csapatot összehozni, akik vacsora után nem lépnek le. Jó buli volt. Lizi egész éjjel ragyogott. Igen jól mutatott a fehér Medy fekete bőre mellett. Persze voltak a vőlegény családjából is rendesen. Tetszett nekik a magyar lagzi, ízlett nekik a kaja is.
Lizikém olykor el-el tűnt egy-két-három régi baratjával-barátnőjével búcsúbaszélgetésre, de ez nem volt olyan feltűnő, ha mégis kérdezősködött valaki, kis családom elterelte a figyelmet.
Szóval Lizi szexuális étvágya nem csökkent a terhesség alatt, sőt minél nagyobb volt a pocija annál inkább igényelte a törődést. Öröm volt nézni a boldog kismamát. Jó dolga volt, hisz négyen lestük minden kívánságát és ő nem csak koviubit kívánt…
Elmesélte például mi történt a nőgyógyászával:
A doki 40 fölötti magas férfi fekete szemöldökkel és tar fejjel. Jó kedélyű, jópofa pasi. Az ilyen után bomlanak a nők. Ahogy vizsgált, ellenőrizte emlőimet, matatott a pinusomban mindig felizgatott.
- Doki, nem jól van ez így, mindig félbe hagy mielőtt jól érezném magam!
- Hát, ami azt illeti, síkosítót nem kell használnom a vizsgálathoz…
- Ön sosem fejezi be, amit elkezdett, vagy csak én nem tetszem eléggé?
- Lizácska megnyugodhat, nincs ellenemre az ön formás külleme, de kint sokan várnak…
- Mi lenne, ha legközelebb én lennék az utolsó a sorban?
- Lehet róla szó…
Így történt, hogy két hét múlva, ültem a folyosón és vártam, hogy a sorstársaim végezzenek az orvosnál. Végre rám került a sor. Belibbentem és ledobtam magamról a ruhát.
- Köszönöm, elmehetsz, már boldogulok magam is! – hallottam a függöny mögül, amint az orvos szólt a nővérnek.
- Nem lehetne, hogy maradjak? – szólt vissza a kérdés.
- Miért ne maradhatnál! – szóltam, miközben előléptem teljesen pucéron.
Gyöngyi a nővérke egy harminc körüli karcsú, magas nő volt. Dekoratív arcát egy szemüveg tette még egyedibbé. Vörös haját mindig összefogva hordta, ahogy ezt ilyen helyen illik.
- Köszönöm, gyere mássz fel a vizsgálóra!
A doki nem szólt, felhúzta a szemöldökét, majd – mint máskor – hozzáfogott a vizsgálathoz.
Gyöngyi mellém állt, mosolygott és megsimogatta a karom. Én megfogtam kezét, belecsókoltam a tenyerébe, megnyaltam vékony hosszú ujjait és a mellbimbóimat simítottam meg velük. Ő felbátorodott és folytatta a kezelést. Nagyom finoman simogatta a mellem és gömbölyű pocimat, miközben a doki a hüvelyemben matatott, már hosszabb ideje, mint szokott.
- Nem hiszem, hogy gond lesz a szüléssel, szokatlanul tágulékony…
- Tudom dokikám, de kivehetné már azt az undok kacsát!
A doki közben felnézett és Gyöngyike munkájában gyönyörködött. Aztán kivette a kacsát és éreztem, ahogy hosszú ujjai furakszanak be és nyelve a csiklómra csap. Felszisszentem, olyan jól esett. A nővérke szabad kezével kibontotta haját és megrázta fejét. Arca festővászonra kínálkozott az orvosi reflektor fényében csillogó hajával. Én a köpenyével bajlódtam. Mikor sikerült kigombolni, ledobta magáról. Szemem végigsiklott rajta, de nem győztem befogadni. Így még magasabbnak tűnt. Vékony volt, de nem girhes. Kicsi cickója szépen állt, lapos hasát egy köldök-pirsing díszítette. A kis huncuton nem volt bugyi, csak két fehér combfix. Vékony combjai közt akkor is át lehetett látni, ha zárva voltak. Vénuszdombján vörös pamacs díszelgett, és a punci párnái közül kikandikált a csiklója és alul hosszan csüngtek a redők.
Megsimogattam a fanszőrzetét és középső ujjamat becsúsztattam a redők közé. Ő felsóhajtott és széjjelebb nyitotta lábait. Nem csalódtam, ő is tocsogott már.
A doki szakember lévén a G pontomat dörzsölgette.
- Doktor úr szeretnék kapszulát bevenni! - szóltam, majd intettem
Gyöngyösnek, hogy hajoljon közelebb és odasúgtam neki:
- Szeretném, hogy ezek a gyönyörű ujjaid mind eltűnnének a punimban.
- Oké – kacsintott a nővérke és nyomatékul csókot lehelt a számra.
A két kezelőm helyet cserélt.
- Ugye nem nekem kell bajlódnom a nadrágjával – szóltam az orvosnak.
Ő engedelmesen kigombolta és letolta. Nem csak a feje volt kopasz. „Nagy ember, nagy bottal jár” ez most is igaznak bizonyult. A doki állított az ágy dőlésszögén, hogy jobban elérjem. Közben Gyöngyike kesztyűt húzott, mégis csak rendelőben vagyunk. Miközben én a kolbászt kóstolgattam, a doki az emlőimet vizsgálta, a nővérke pedig űrmértéket vett a punimban. Mikor bent volt már a kézfeje is finoman forgatta, nehogy bajt okozzon. A doki felvette a ritmust a számban. Hol engem figyelt, hol a gyönyörű asszisztensét. A dolog kicsit sokkoló lehetett számára, mert hirtelen megmerevedett és telepumpálta számat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2017. 09. 24. vasárnap 12:00
Ez az írás sem lessz soha de soha befejezve.
#7 A57L 2014. 03. 3. hétfő 05:11
Nem rossz.
#6 genius33 2012. 09. 26. szerda 07:07
Zsííír smile
#5 x1 2007. 03. 18. vasárnap 19:35
Ez a sorozat a legjobb az összes között. Kár, hogy nincs folytatás.
#4 xess 2004. 06. 25. péntek 09:14
Nadya!Még csak most volt szerencsém végig olvasni a történeteid.... mindre 10-est adtam, de bevallom az utolsó pár írásod elnagyoltnak és kapkodásosnak tünt! Ezek ellenére tisztelettel tekintek fel mint kezdő írópalánta és szívesen tanulnák az írásaidból, szívesen leveleznék veled és cserélnék tapasztalatokat.
#3 alku 2004. 06. 25. péntek 06:47
Igazán nem rossz...
#2 Ildica 2004. 06. 24. csütörtök 18:51
Tetszett.
#1 Törté-Net 2004. 06. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?