A+ A-

Így kezdődött...

A történetet kívülállóként írom meg, pedig velem és a feleségemmel történt meg, de jobbnak láttam, ha kettőnk közös tapasztalatát foglalom egymásba.
Forró nyári délután az egyik budapesti kollégiumban. A vizsgaidőszak közepén vagyunk, egy izzasztó hétvégén. A kollégium szinte teljesen üres, csak elvétve találni egy - egy szobában egy embert. Robi a szobájában ül, szobatársai mind hazautaztak, egyedül tanulmányoz valamit a szoba számítógépén. Nem játszik, tanul. Ritkán szokott játszani, de most nagyon koncentrál a vizsgájára. Olyannyira, hogy nem is hallja meg a kopogtatást. A kollégiumban dívó szokás szerint a vendég egy kopogás után bejöhet. Most is kinyílik az ajtó. A zsanér nyikordulására figyel fel Róbert. Kissé zavartan pillant az ajtó felé. Először csak a combok látványa tudatosul benne, szép, formás combok, kellemesen napbarnított bőr. Az egész láb formás, sportos, de nem túlzottan izmos, csak annyira amennyire kell. A combok felett egy farmer rövidnadrág, melyek enyhén megfeszülnek a combon. Felette egy köldök feketéllik, az egész has látható, majd csak a melleken találkozhatunk ismét ruhával, egy laza kis ruhadarab, mely túlzottan is sejteti a takarnivalót. Majd következik egy váll. Mindenütt az a finom lebarnult bőr! Robi ezt szerette legjobban. Majd végre tekintete elérte a jövevény arcát is, és a döbbenet ellenére felismerte: Szilvi az. Barna haja kellemesen omlik alá, nagyon szép keretet adva az arcnak. Mélybarna szemek néznek vissza Robira.
- Hello! Zavarlak? - kérdezi a tünemény.
- Szia - nyögi ki pár másodperc után Robi. - Nem dehogy!
Szilvi bentebb lépett. A kollégium e folyosóján csak két lány lakott: két lány negyven fiúra. Ezek egyike volt Szilvi, a folyosó legvégén laktak egy szobában. Nem volt barátja, oltárian nézett ki, de keveseknek adta oda magát. Csak mikor ő is kívánta a szexet, de akkor szinte bárki megkaphatta. A folyosóról már sokan mondhatták el magukról: megkívánt engem. Robi nem tartozott közéjünk. Szerény srác volt, enyhén sportos alkattal, szőke hajjal, kék szemekkel. Ha akarta volna, könnyen talált volna magának barátnőt, de rendkívül naiv srác volta miatt 21 évesen még csak képernyőn és újságban látott meztelen nőt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.56 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 zsuzsika 2015. 02. 9. hétfő 10:46
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?