A+ A-

Egészség mindenek előtt

És akkor belépett az ajtón.
- Megmasszíroznál? Kissé meglepődtem, hiszen eddig nem igazán engedte, hogy hozzáérjek.
- Hát persze, gyere beljebb. Éreztem az illatát, ahogyan beljebb lépett. Igazán izgató és persze nőies volt.
- Lehetne, hogy levessem a felsőmet, mert a hátam fáj igazából?!
- Persze! Addig elfordulok, hogy ne zavarjalak...
- Ne zavartasd magad én sem fogom! -mosolygott rám és közben ragyogtak szemei. Ráhasalt az ágyra félmeztelenül. Én végignéztem rajta és akkor fogalmazódott meg először bennem, hogy ez a lány az egyik legszexisebb, akit az ágyamon láthattam valaha.
- Ráülhetek a fenekedre?
- Persze, hiszen akkor legalább a derekamra tudsz nehezedni, és talán valami csontkovács mozdulattal ki tudod majd húzni a gerincemet. Ráültem hát és nekiláttam a nem mindennapi feladatnak. Munkám során láttam már meztelen lányokat, nőket, hiszen öltöztető vagyok főállásban egy színháznál, de meg kell valjam, hogy ez a lány tényleg az első pillanattól az ujja köré csavart már az elején, amikor megismerkedtünk pár hete.
Egy közös ismerősünk mutatott be neki, és most a kezem alatt fekszik és élvezi minden mozdulatomat. Felkentem hátára a testápolót, hogy jobban csússzon, majd eleinte gyengéden, aztán egyre erősebben masszíroztam. Belemelegedett és végre ellazította az izmait és megbízóan szuszogott félálomban. Hagytam, hogy ebben a kiszolgáltatott állapotban minden pillanatnak örüljön. Teljesen belemerültem a teendőimbe, amikor az órámra pillantva vettem észre, hogy már több mint egy órája masszírozom a nyakát, hátát, derekát. Gondoltam úgyis alszik szinte és elkalandoztam... Egyre könnyítettem tenyerem nyomásán és szinte rajzolgatni kezdtem ujjaimmal a hátán, amikor megszólalt:
- Ne haragudj, de az első mozdulataidra hasonlít, amit csinálsz. Ugye nem akarod máris abbahagyni?
-...ő, izé. Elaludtál és nem vetted észre talán, de már egy órája masszírozlak és gondoltam ennyi talán elég,... vagy tévedtem? :)
- Igen, ugyanis már legalább fél órája fenn vagyok, és be kell valljam, engem még nem masszíroztak ilyen szakszerűen és nem tudok betelni vele ...- majd halkan hozzátette -...veled.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 04. 23. szombat 11:58
Elmegy!
#2 listike 2013. 12. 30. hétfő 13:25
Nem egy nagy durranás.
#1 Törté-Net 2004. 05. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?