A+ A-

Életem története

Ez a történet elég régen kezdődik, de az évek emléke örökre beleégett a szívembe. És hogy átérezze a kedves olvasó, így kitérek erre is röviden. Valamikor régen, mikor átkerültem a középiskolába, rájöttem, hogy semmi ami pénzhez köthető engem soha nem tehet boldoggá. Ez részben volt csak azért, mert mindig szűkösen éltünk. Akkor elhatároztam, hogy bár nem leszek soha egy Adonisz, de megtalálom az összes olyan dolgot, ami tönkreteszi egy nő szemében a kapcsolatot, és soha nem fogom ezeket elkövetni. Így kezdtem neki a középiskolának, még gyerekként, de olyan gondolatokkal, amik sokszor még a felnőttekből is hiányoznak. De testi adottságaimat soha nem tudtam leküzdeni.
Pre 1 - Első szerelmemet a középsuli 5 éve alatt soha nem hódítottam meg, ami tanulmányaim rovására ment, így. Bár két szakmát is szereztem, soha nem voltam boldog semmikor, akármit csináltam. Ekkor kezdtem el chatelni, ellentétben másokkal, akik megtehették, hogy bulikban keresnek maguknak párt.
Pre 2 - A pesti lányoknál soha nem volt ilyen mód esélyem, a találkozókra többnyire el se jöttek, vagy ha ott is voltak az is nagyon ritka volt, hogy 2. alkalom is volt találkozásra. Néha volt olyan, hogy beleszerettem egy/egy lányba, aki folyamatos csalódásaimban próbált vigasztalni, de mindig csak a barátság megszűnésével ért véget a dolog.
Pre 3 - Pár hét múlva kezdődik az egyetemem, és még mindig csak szenvedek. Egyetlen szerencsém, hogy a számítógéphez, amit önmagam megformálásáért hibáztatok, kiemelkedő módon értek. Felvételin nem is tudtam volna megállni a helyemet. Továbbra is csak neten ismerkedtem, nem voltam már képes megszólítani se lányt, hogy ne jöjjek zavarba a választól. Ekkor megismerek egy lányt, Krisztának hívtak. Kicsit vékonyka volt, nem túlzottan nőies, de nagyon jól esett a szemébe nézni. Ö volt az első, akivel 3x találkoztam. Már majdnem biztos voltam abban, hogy le tudnám élni mellette az életem, mikor úgy döntött, mégse akar többet találkozni.
1 - Előző csalódásomtól összetörve írok egy lánynak. A képet meg se nézem, elég, hogy korban hozzám illő legyen. És visszaír, ami igen meglepett egyszerű és semmitmondó pár sorom alapján. Megbeszélek egy találkozót holnapra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 04. 23. szombat 13:12
Ellehetett olvasni!
#2 listike 2014. 02. 23. vasárnap 14:24
Olvastam már jobbat is.
#1 Törté-Net 2004. 05. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?