A+ A-

Gábor húga

Ez a történet pár évvel ezelőtt esett meg velem. Egy vidéki városból Budapesti albérletbe költöztem. A lakást közösen laktuk jó barátommal Gáborral, akivel együtt dolgoztunk egy cégnél. Gábornak van egy nővére aki néha meglátogatta öccsét, ilyenkor feljött hozzánk és jókat ettünk ittunk, dumáltunk. Kriszti nagyon csinos nő, pár évvel volt csak idősebb nálunk, akkor 23 éves lehetett. Egyik nap egyedül voltam otthon, amikor Kriszti átjött azzal a kéréssel, hogy szeretne egy e - mail - t küldeni a barátnőjének. Természetesen segítettem neki elküldeni mivel nem nagyon értett a számítógéphez. Közben beszélgettünk mindenféléről,előbb - utóbb egyre intimebb témák kerültek szóba. Elmondtam, hogy a munka mellett kevés a szabadidőm és talán emiatt barátnőm sincs jelenleg. Ő rögtön rákérdezett: és nem hiányzik a sex? Mire én elmondtam neki, néha fantáziáltam róla, hogy mi ketten szeretkezünk. Erre ő is bevallotta, hogy tetszem neki és nem lenne ellenére ha megtörténne. Egyre forrósodott a levegő a szobában, de egyikőnk se mert kezdeményezni vagy közeledni a másikhoz. Kriszti az ágyon ült én vele szembe egy fotelben, félénken mondtam neki csináljuk azt, hogy mindketten elkezdjük először magunkat simogatni, majd levenni egy - egy ruhadarabot. Mosolygott és bólogatott én pedig elkezdtem levetkőzni. Már csak az alsónadrág volt rajtam, amit keményre merevedett farkam majd szétrepített, nagyranyílt szemekkel figyelte amint bátorságot merítve letoltam nadrágomat. Szétterpesztett lábakkal visszaültem a fotelba és merev farkamról a bőrt hátrahúzva, újhegyemmel az első gyönyörcseppeket szétkenve ingereltem magam.
- Hú de bátor vagy..." - mondta majd kedvet kapva szép lassan megvált ruháitól. Gyönyörű mellei voltak formás popsija és világosbarna rövidre nyírt bozontja. Oldalra dőlve lábát felemelte, egyik kezével a mellbimbóit morzsolgatta a másikkal fényesen csillogó dombocskáit simogatta. Egymást néztük amint egyre közelebb kerültünk a csúcshoz.
- Szeretném látni amikor elélvezel." - nyögte és egyre hevesebben újazta magát, fantasztikus volt látni ahogy minden gátlás nélkül kitárulkozik előttem. Farkam lüktetett e kezemben, éreztem nem sok kell és eljutok a csúcsra. Felálltam odaléptem az ágy széléhez és a kiáramló ondót Kriszti testére lövelltem amit hevesen szétkent a testén. Faszomat a szájába véve az utolsó cseppeket kiszívta és tisztára nyalta. Heves csókolózásba kezdtünk, végig puszilgattam a teste minden pontját, majd csiklóját izgattam miközben Ő farkammal játszadozott ami hamarosan ismét tettre kész volt. Hanyattfeküdt az ágyon a farkamat óvatosan bevezettem és ütemesen elkezdtem dugi. Fantasztikus érzés volt, amiről eddig csak fantáziáltam most valóság lett. Pózt váltottunk, felültem az ágyra Kriszti velem szembe ráült a dákómra, ami tövig bement a szűk punciba. Egy ideig nem mozdult csak csókolóztunk, majd csípőjét mozgatta körkörösen ez nagyon jó érzés volt. Megfordult és egyre ütemesebben lovagolni kezdett, számunkra megszűnt a külvilág csak a kitörő orgazmust vártuk. Hüvelye összerándult és ebben a pillanatban teleengedtem pináját gecivel. - Átölelt és a fülembe súgta ? Köszönöm".
Hirtelen zajt hallottunk az előtérből egyből gondoltuk, hogy Gábor érkezett haza. Gyorsan magamra kaptam egy törölközőt Kriszti pedig belebújt a pólómba ami térdig ért neki így nem látszott, hogy alatta nincs semmi.
- Te vagy az Gábor ? - kérdeztem hangosan.
- Igen. - felelte.
- Gyere be nyugodtan öcsike én vagyok itt! - hívta Kriszti mintha nem történt volna semmi.
- Tudom. - mondta miközben belépett a szobába.
Krisztivel egymásra néztünk, mindketten arra gondoltunk vajon mikor érkezhetett meg, hogy lebuktunk - e.
- Ne haragudjatok rám, de előbb értem haza. - mentegetőzött.
- És láttad, hogy mit csináltunk ? - kérdezte zavartan a nővére.
- Igen, egy pillanatra benéztem a szobába, aztán leültem a konyhába, hogy ne zavarjalak meg Titeket - mondta.
Kriszti elmagyarázta Gábornak, hogy átjött számítógépezni közben megkívántuk egymás és szeretkeztünk, ami mindkettőnknek nagyon jól esett. És szerinte semmi okunk szégyellni amit csináltunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 veteran 2016. 12. 5. hétfő 13:59
Elég jó. 7 pont
#13 vakon54 2016. 09. 16. péntek 22:34
Jooó ez lessz folytatása valamikor?!
#12 feherfabia 2015. 01. 4. vasárnap 07:21
7P
#11 davee10 2015. 01. 3. szombat 18:35
nem rossz
#10 listike 2014. 08. 29. péntek 17:11
Tetszett.
#9 papi 2014. 02. 20. csütörtök 17:58
Nem rossz
#8 sztbali 2011. 07. 16. szombat 16:07
A kategória inkább gruppen mint családi.
#7 ppali 2009. 02. 27. péntek 14:20
Szerintem a történet cselekménye, és leírása frankó. Bár az izgalomtól keveri a hugit a nővérkével, de ez nem akkorra gond sztem. Nekem 8!
#6 István 2009. 01. 19. hétfő 08:33
Egy retardált 12-es leírta amit a fatertól elcsent pornó-filmen látott.
#5 chet 2003. 03. 12. szerda 20:31
kinek a huga a nővére?6pont
#4 max 2003. 01. 15. szerda 19:22
a cimben huga azt?n meg növére?
#3 Krisztián 2002. 04. 30. kedd 01:39
Nem semmi csaj a nővérke. :))
#2 báboman 2002. 04. 17. szerda 14:14
ne is szégyeljétek magatokat folyamodjatok a Nobel dijra
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?