A+ A-

Születésnapi party

Két hónappal ezelött történt. Legjobb barátnőm, Vanda szülinapi bulijára voltam hivatalos. Már kábé hat-nyolc éve ismerjük egymást, együtt jártunk az általános iskola ötödik osztályába és gimnáziumba is együtt jártunk. Jó sok élmény köt össze bennünket! Emlékszem a hatalmas közös bulizásokra, pasizásokra... És az első, igazi "felnőtt" nyaralásunkra, amikor 18 évesek voltunk. Vanda kb. 177 cm, hosszú, vörös haja van és kékeszöld szeme, eléggé feltűnő jelenség. Mindisis imádott pörögni, táncolni, bulizni, rengeteg barátja volt. Tudtam hogy lesznek ott a partyn néhányan, akiket nem ismerek, de ez a legkevésbé se zavart, mert nagyon hamar be tudok illeszkedni egy társaságba, mindenkivel rögtön megtalálom a hangot. Mivel mindenki hozhatott magával egy embert, nem egyedül készülődtem a partyra. Úgy döntöttem, barátomat, Márkot viszem magammal. Már több mint két éve járunk, de még mindig lángol köztünk a szerelem. Sosem féltékenykedtünk egymásra, pedig meg lenne rá az okunk: Márk 180cm, kék szeme van és fekete haja és izmos. A férfiassága pedig legalább 18-19m, bár még sosem mértem le pontosan. :) Én pedig 173cm és 52 kiló vagyok, szőke, göndör hajam van és kék szemem. Azt hiszem, minden hiúság nélkül elmondhatom magmról, hogy jól nézek ki.
Tehát elérkezett a buli napja. Elegánsan késtünk egy kicsit, ahogy azt illik. Már a lépcsőházban hallottuk a hangos zenét. Ahogy beléptünk már talán egy félórája ment a buli és már elég rendesen fogyott a pia is.Jó sokan voltunk! Odaköszöntem néhány ismerősnek és Márk már hozta is a piát. Ittunk valamennyit, majd táncoltunk és megint ittunk. Nem emlékszem már, hogy pontosan mennyit, de az biztos hogy túl sokat. Vandát csak néha pillantottam meg: különböző pasikkal táncolt és nevetett. Egyszer elkaptam és gyorsan adtam neki két puszit és boldog szülinapot kívántam neki. Talán a sok pia miatt, de nagyon megkívántam a páromat. A szemébe nézve láttam, hogy ő is ugyanígy érez. Szorosan hozzásimultam Márkhoz, ajkaimmal a száját keresve. Csókolózni kezdtünk, miközben ő a fenekemet simogatta. Egyre jobban begerjedtem, én is elkezdtem simogatni őt, miközben egyre vadabbul smároltunk. Már éreztem hogy meredezik a férfiassága. A fülembe súgta hogy vonuljunk kicsit félre a többiektől. Bólintottam és Vanda hálószobája felé indultam. Benyitottam és majdnem be is csuktam gyorsan az ajtót, mert egy szeretkező párt pillantottam meg.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.97 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 sztbali 2017. 10. 8. vasárnap 10:42
Kidolgozva jobb lenne.
#5 listike 2014. 04. 30. szerda 16:59
Naygon rövid.
#4 v-ir-a 2013. 01. 16. szerda 23:54
az ötlet nagyon tetszik, csak túl rövidre vetted, ez kidolgozva nagyon élvezetes lett volna smile
#3 1olvasó 2004. 01. 23. péntek 13:40
Melyik pornófilmbe láttad ezeket? Mert ilyen tuti nem történik meg máshol.
#2 Bal-Age 2004. 01. 23. péntek 12:44
Aha persze... Ekkora kamát már rég hallottam. Röviden: hazugság, unalmas, rövid. Szerintem az ilyen sztorikat ki kéne törölni.
#1 Törté-Net 2004. 01. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?