A+ A-

Nem bántam meg

Feleségemmel együtt utaztunk el a tengerpartra. Nem voltunk fiatalok, én 40 feleségem 37 éves volt. Vera dekoratív nő volt, bár a két gyerek meglátszott alakján. Óriási 110-es mellei vannak és ehhez tartozó asszonyos alkat, nem vékony de kellemesen karcsú. Punciját sosem borotválta, dús fekete szőrzete volt, csak a bikini vonalában borotválta le. Szexuális életünk mélyponton volt, reméltük hogy az út segít házasságunkon.
Egy apartmant béreltünk egy üdülőtelepen, sok hasonló kisebb nagyobb volt ott belőle. Fürödtünk egy nagyot, sétáltunk és este megpróbáltunk szeretkezni. Feleségem az orális szexre sosem volt hajlandó, így szeretkezésünk aránylag egyhangú volt. Én nagyon odavoltam melleiért, testéért, de ő nem igazán iparkodott. Közben azonban volt egy olyan érzésem hogy meglesnek minket, szóltam is Verának. Éppen elkezdtük a dolgot, szóval benne voltam, de aztán Vera kérésére kinéztem az ablakhoz (nyitva volt a nagy meleg miatt). Ahogy kinéztem, láttam is a bokrok mögött két sötét árnyékot, ők is észrevettek, így szembenéztünk egymással. Nem szóltam semmit, mondtam Verának vaklaki meglesett minket, de szerintem elmehettek. Visszamentem és Vera szemében valami furcsát vettem észre. Rögtön vissza akartam dugni lankadó szerszámom, de Vera hirtelen megálljt parancsolt. Ott álltam az ágy mellett, ő pedig odaült a szélére és megfogta farkam. Szó nélkül nyalogatni kezdte. Én a meglepetéstől szólni sem tudtam, hiszen sosem csinált ilyet. Ő azonban mintha mindig ezt csinálta volna nyalogatta farkam, majd lassan szájába vette és szopogatni kezdte. Persze az izgalomtól rögtön farkam megkeményedett. Míg én hüledeztem Vera teljesen bevette farkam és nyelvével izgatta, majd egyre hevesebben szopta. Éreztem nem sokáig bírom, de Vera ekkor abbahagyta és a földre parancsolt. Miközben lefeküdtem az ablakban ismét láttam a leselkedőket, szóltam is Verának, de ő szó nélkül lenyomott és lassan beleült kemény farkamba. Még sose csináltuk így. Beleereszkedett teljesen, majd lassan lovagolni kezdett. Óriási mellei lengedeztek előttem, minden ütemnél fel-le himbálóztak, amit nem sokáig bírtam, megmarkoltam őket és két kézzel markoltam, gyúrtam. Vera ekkor előrehajolt és melleit arcomhoz nyomta. Ekkor nem takarta a kilátást és világosan láttam, ahogy a két valaki les minket az ablakból. De aztán hagytam és csak Vera mellbimbóit harapdáltam, markolva közbe csöcseit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.25 pont (122 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2013. 12. 29. vasárnap 03:53
Nagyon jó.
#5 tiborg 2008. 10. 8. szerda 07:28
Kituno osszeallitas,csak az elso 2 mondatot hagyd ki,
mert monotonnacikisse teszi a bevezetest.Kepzelo tehetseged megerdemel 10-et !!!
#4 Rebyc 2006. 09. 1. péntek 12:50
Szia Vera! Tényleg kiváncsi lennék Rád! Levelezünk?
#3 nagydee 2005. 10. 3. hétfő 15:00
nekem a végéről mintha hiányozna valami, kissé a levegőben lóg. de azért jó. 9 pötty
#2 Igen 2005. 10. 2. vasárnap 18:49
a nevek elég hasonlóak, és felizgulva elég nehéz számontartani, hogy melyik név kit takar, de a 2 nő külsejének ellentéte nagyon ott van, jól érezteti, hogy 2 ennyire különböző megjelenésű nő hogy is tud a maga módján fene izgató lenni.. a változatosság gyönyörködtet ;) nekem tetszett
#1 Törté-Net 2005. 10. 2. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?