A+ A-

Sarolta levele Emesének

Nem tudom mennyi az igazság alapja én csak leírtam.
Szióka édes nedves puncival megkínáló Emesém! CSAK AKKOR OLVASHATOD EL HA MASZTIZOL KÖZBEN KÜLŐNBEN MEGHARAGSZOM RÁD. AKKOR SZABAD CSAK ELOLVASNI, HA MAGADHOZ TUDSZ NYULNI KÖZBEN, KÜLÖNBEN MÉRGES LESZEK ÉS ELFENEKELLEK. Tudom, hogy váratlan vagyok, és iszonyúan tudok meglepni egyes embereket, de ettől leszek nedves és izgatott, hogy nem vagyok átlagos nő. Amúgy nem voltam váratlan te szólítottál meg engem, ha jól emlékszem és te kezdtél ki velem én csak bele mentem, mert szeretem a kiberszexet, mivel itt kitalálom azokat a dolgokat, amiket megvalósíthatok. (Pl. a vibrik és a műfarkak választéka van a szekrényemben, hogy szívesen játszadozom velük. Mindig meredeznek.) Hm csak a fantáziádat mozgatom meg drágám, semmi több. Az egyik volt barátnőmmel játszottunk sokat igaz nem chaten, hanem emailban.
Hidd el én sem akartam elmenni úgy volt, hogy maradok itthon, de a hülye munkatársam miatt van ez. De azért ma chateltünk egy picit. Te vagy eddig a legédibb csaj az életem eme szakaszában, amiben most vagyok. Na jó bevallom a második vagy az első mindenek felett a lányom. Képzeld ma az oviban megkérték a kezét tök boldog voltam, ahogy mesélte a fiúk
mennyire körül zsongják. Nekem is NAGYON HIÁNYZOL ÉS LEGSZIVESEBBEN
JÖNNÉK IDE FEL A CHATRE HOZZÁD A KARODBA, de nem lehet sajnos. De hamarosan látlak újra és élvezem a kényeztetésed te meg az enyémet. Azért nem mindig tudok írni, mivel a wap az drága mulatság. De ha írsz, megpróbálok válaszolni rá. Most épp simogatom magam levélírás közben. Ki van rakva az ezüstszínű vibri, és alig várja, hogy belém döfődjön. Dőlj hátra kényelmesen, és élvezd a következőket.
Sarolta alig várja már, hogy vége legyen a konferenciának, már nagyon unja, mivel csak mosolyognia kell egésznap és néha segíteni a főnökeinek. Közben végig a barátnőjére gondol, akivel annyi mindent át fog élni, majd még. Ettől a puncija nedvesedni kezd. Meg is érzi, hogy kezd folyni. Ezért visszaösszpontosítja a gondolatait konferenciára, de nem sok sikerrel, mivel az ő Emeséje jár a fejében. A puncija teljesen átveszi az irányítást, és szépen ontani kezdi a nedvességet. A szoknyán még nem látszik meg, de Sarolta combjának belső fele teljesen maszatos lesz. Szerencse, hogy nem vett bugyit, mert most már csurom vizes lenne.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.96 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 01. 1. szerda 12:54
Nagyon gyenge
#4 Profet 2004. 03. 22. hétfő 13:30
Abszolult nulla 00000000000000000000
Kár a szememé mert tönkremegy olvasás közben.Jaa és oltás az egész
#3 THC 2003. 11. 11. kedd 23:16
Ezt inkább ne erőltesd !HOOOT gyenge...
#2 mûvészúr 2003. 09. 21. vasárnap 13:24
10. Imádom az ilyen töréneteket, pedig de jó lenne valahogy oda kerülni. Én egyet értek azzal, hogy egy nőnek csak egy nő tujda mit, hova , mikor. Beférhetek, nézhetek?
#1 Törté-Net 2003. 09. 21. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?