A+ A-

Barátságból lett 1. rész

Sziasztok, Marci vagyok Pécsről. A történetet az olvassa el, akit nem csak a tömény szex érdekel. Ezúton is szólok hogy a történetben nem csak szex lesz, hanem az engem körülvevő világ is. Nem is tudom hogy hogy kéne elkezdenem a történetem... talán ott hogy az eset 2-3 éve történt meg velem, mikor 17 éves voltam. Gimnazista másodikasként kezdtem azt az évet, és szerettem volna "becsajozni". Az alkalom megvolt rá, hiszen megérkeztek az "újak", akik közt idén is voltak igen "látványos" lányok. Az az igazság, hogy ebben az időben nemigen voltam sikeres a lányok terén, és az amúgy is kevés önbizalmam tovább romlott, mikor egy lány olyan megjegyzéseket tesz hogy "csak mint barát vagy jó".
Tulajdonképpen eddig 2, számomra jónak hitt tulajdonságomból keletkeztek a gondjaim: a szentimentalitásomból és az őszinteségemből. Számomra nagyon fontosak az érzelmek, hiszek abban, amiben eddig nem volt (sajnos) részem, azaz a fiú-lány igaz barátságban. Sajnos a baráti körömről csak annyit, hogy volt velem együtt 6 fiú és 5 lány... Tehát valaki állandóan egyedül volt, ha egy bulin párok alakultak ki... De ez most nem fontos, térjünk inkább a lényegre, különben többet tudtok az életemről, mint én magam.
Tehát számomra nagyon fontosak az érzelmet, egy kis apró dolog nagyban befolyásolja a kedvemet, akár napokig is. Ellenkező esetben viszont napokig fülig ér a szám. Ebből eddig csak bajom lett, mert kinek kell egy olyan srác aki ennyire érzelmes? Lányok, kinek ? A másik az őszinteségem: még józanul is az vagyok, de ha iszok... Szóval értitek, ebből is csak hátrányom volt, mert ha a lánynak nem azt mondta amit hallani akart, hanem azt a mit gondoltam és meg is mondtam... Megváltozni nem tudok, mert ilyennek születtem, és bízom benne hogy egyszer egy lánynak tetszeni fog a stílusom.
Ez amolyan bevezető volt, most kitérek magamra.175 cm magas, de az átlagnál vékonyabb testalkatú vagyok a magam 58 kg-jával. Szőkésbarna hajamat tengerészgyalogos stílusban hordom. Szemem zöld, de szerintem ez most nem fontos. Külsőre nem vagyok egy Don Juan, de szerencsére többen is aranyosnak és helyesnek találnak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 03. 14. péntek 15:55
Jó volt.
#7 nova 2003. 08. 25. hétfő 04:54
Szerintem is jó történet, van eleje vége, semmi odanemillö rész, irhatnál többször,végre nem egy szánalmas kitaláció , bár hozzá teszem, hogy a fantáziák között is van életszaguan megirt Gratula!!
#6 Cs@by 2003. 08. 24. vasárnap 18:30
Jó kis történet! végre nem csak tömény PORNÓ van bennm hanem az érzelmekre fekteti a hangsúlyt,igaz lehetne részletesebb is.
#5 Bandesz 2003. 08. 24. vasárnap 12:15
Gratulálok!
Nagyon szép!
Irhatnál máskor is.
#4 Don José 2003. 08. 23. szombat 22:18
Egész jó, bár lehetett volna kicsit részletesebb, de tényleg egészen jó! Ha lehetne 7,5 , de így 8 pontocska!
#3 GabF 2003. 08. 23. szombat 18:53
Sajnos nem írtad le meddig maradtatok együtt mint szerelmi kapcsolatként. De ettől eltekintve szépen leírt volt. Csak sajnálom hogy nem maradtatok együtt.
#2 alex 2003. 08. 23. szombat 12:05
Nekem tetszik.Jó kis történet.
#1 Törté-Net 2003. 08. 23. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?