A+ A-

A szexóra

Fordítás
Eredeti történet
Sziasztok! A nevem Jaime. Végzős vagyok a Fielding középiskolában. Ez egy elég nagy iskola, kb. 1500 tanulóval és 50 diákkal. Azt mondják, elég jóképű fickó vagyok, gyakran járok kondiba és elég jól ki vagyok gyúrva. Szóval a csajok egyfolytában engem néznek. Viszont akárhogy próbálkozom, nem nagyon jön be semmi a lányok terén. Azt hiszem, azért van ez így, mert az idősebb lányok mind Davis tanárnőtől kapnak szexuális felvilágosítást.
Randiztam egy fekete lánnyal, Naomival. Elég intim kapcsolat bontakozott ki közöttünk, viszont amikor tovább akartam menni, egyszerűen visszautasított. Mikor megkérdeztem, hogy miért, azt felelte: Davis tanárnő azt mondta nekik, a szex az idősebb embereknek való, és addig kell várni vele, amíg az ember meg nem házasodik. Ez eléggé bepöccentett, mert rohadtul kanos voltam. Otthagytam a csajt.
Amikor Ms Summers állást kapott az iskolánkban, némi változások történtek. Két hétig ő helyettesítette Davis tanárnőt az iskolában. Micsoda nő volt!
Vállig érő hosszú haj, olyan mellek, amiért az ember képes lenne meghalni, szép lábak, gyönyörű fenék, mely úgy nézett ki, mint két hatalmas barack. Csak bámultak a srácok, valahányszor csak elment előttük. Én viszont vettem a bátorságot és szóba álltam vele.
- Csókolom! Maga az új tanárnő, ugye? - kérdeztem.
- Szia! Igen, én vagyok. Te pedig Jaime vagy...
Meg voltam döbbenve: tudja a nevem!
- A legtöbb lány, aki Davis tanárnő felvilágosító előadásaira járt, rólad akar beszélni - tette hozzá. - Különösen Naomi - folytatta. - Azt mondta, hogy kényszeríttetted arra, hogy szeretkezzetek.
- Nem így volt - mondtam. - Vagyis... Egy kicsit. De amint nemet mondott, abbahagytam, a nyomulást.
- OK - mondta. - Nincs semmi baj ezzel. Végül is én úgy gondolom, az ilyen dolgok és gondolatok teljesen természetesek a korodban.
Megkönnyebbültem, amikor ezt mondta.
- Pár dolgot meg szeretnék változtatni a lányok felfogásán. Majd úgy fogod találni, hogy már a szex szó hallatára is le fognak támadni téged, miután beszéltem velük.
Csak álltam és bámultam ezek hallatára. Nem értettem, mire gondol egészen pontosan. Abban viszont biztos voltam, hogy a szexről beszéltem egy huszonéves nővel, aki kibaszott jól néz ki és én pedig iszonyúan beindultam ettől.
A következő napokban mindig megpróbáltam Ms Summers segítségére lenni, ahányszor csak tudtam. Teljesen nyilvánvaló volt, mit érzek iránta, a srácok pedig állandóan ezzel cukkoltak. Tudtam, hogy csak irigykednek. Mindig elterveztem, hogy órák után odamegyek hozzá, de ezekből semmi sem lett, de legalább a közelében lehettem, és nézhettem azt a szexi testet. Mikor hazamentem, ki kellett vernem, miközben róla fantáziáltam.
Egy nap, földrajzórán kopogtattak az ajtón. Ő volt az.
- Bocsásson meg, Mrs. Johnson! - mondta - Elnézést, hogy zavarom az órát, de kellene nekem egy erős fiú, aki segítene nekem, hurcolkodni.
- Majd megyek én! - jelentkeztem.
- A TV-t, videót meg ilyesmiket kellene átvinni a 3C-be - tette hozzá még Ms Summers.
- OK, Jaime, menjél te, de otthon majd olvasd el azt a részt, ami most veszünk.
- Rendben van, tanárnő! - mondtam, miközben már pakoltam is el a füzetemet és a könyvemet. Ahogy mentünk a folyosón, észrevettem, hogy egyenesen a 3C felé tartunk. - Tanárnő! Nem azért hívott, hogy a TV-t, meg a videót elvigyem a 3C-be?
- Nem. Tulajdonképpen valami jobbat gondoltam ki: egy filmet, amit meg fogunk nézni.
- Akkor tulajdonképpen mire kellek? - kérdeztem.
- Majd elmondom, ha odaértünk! - mondta sejtelmes hangon.
Kíváncsiságom egyre csak nőtt, ahogy közeledtünk a terem felé. Amikor beértünk, rájöttem, hogy itt szokták tartani a felvilágosító órákat. A teremben legalább 30, jobbnál jobb végzős csaj volt. Ms Summers becsukta maga mögött az ajtót, még a kulcsot is ráfordította. A farkam ébredezni kezdett, mikor belegondoltam, mi is fog itt történni.
- Ma egy különleges órát fogok tartani. Szeretném, ha mindenki különös figyelmet szentelne a mai anyagnak - mondta. - Legutóbb a fiúkról volt szó, különösen arról, hogyan is működik a testük. Jaime-t választottam ki, hogy segítsen nekünk, hiszen ahogy mondtátok, őt tartjátok a leghelyesebb srácnak a végzősök közül.
Ezekre a szavakra még keményebb lett a farkam. Alig tudtam eltakarni a kezemmel...
- Úgy volt, hogy egy filmet fogunk ma nézni, de végül arra gondoltam, hogy egy élő szemléltetés sokkal jobban fog tetszeni nektek - mondta a tanárnő.
Az összes lány izgatottan sugdolózni és nevetgélni kezdett, én pedig majdnem beleélveztem a nadrágomba.
- Gyere ide, Jaime! - turbékolta a tanárnő, egyet az asztalra ütve. - Szeretném megmutatni, hogy is néz ki egy igazi farok. Gyertek! Álljatok körbe minket!
A tanárnő se szó, se beszéd elkezdte kigombolni a gatyámat. Annyira be voltam indulva, hogy meg se próbáltam ellenkezni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 feherfabia 2015. 02. 5. csütörtök 06:30
Nagyon klassz történet!
#12 zsuzsika 2014. 11. 27. csütörtök 08:45
Gyerekes fantázia.
#11 papi 2013. 11. 27. szerda 16:10
Ezt olyan írta aki még életében nem volt testközelben nővel.
#10 A57L 2013. 09. 28. szombat 04:23
Elég jó.
#9 Shyguy 2010. 01. 7. csütörtök 09:22
Elég hihetetlen, hogy ezt még középiskolábanvégzős csajoknak be kell mutatni. Legtöbbjük addigra már tapasztalt ilyen téren. De ezt leszámítva jó a történet.
#8 Pavlov 2006. 11. 17. péntek 17:39
Nekem tetszett....
#7 Privato 2003. 09. 28. vasárnap 02:54
Páran le is vetkőztek közülük és ujjazták magukat, miközben nézték, ahogyan a lány szopja a farkam. Hehe...Csupa szűz lány, akikbe előző tanár érdekes elveket nevelt, és egy farok láttán majd egyből vetkőznek és újaznak...Persze, ez szintén nem a fordító hibája.
#6 Masin 2003. 07. 24. csütörtök 12:14
Nagyon jó........
#5 vogel 2003. 07. 23. szerda 16:18
Hat igen. Bar forditottad es nem is rosszul, kicsit talan valtoztathatal volna rajta a hihetoseg iranyaba.
Tudom, hogy ez csak fantazia, de azert kicsit hihetobbe lehetett volna varazsolni.
Mondjuk nem az egesz olsztaly es nem ennyire rogton a lenyegre terve. Kis bevezetese az esemenyeknek, kicsit huzni meg a temat, esetleg
a lanyok kicsit reszletesebb bemutatasa. De hat ez az eredeti sztori hibaja, nem a forditase.
#4 TheChronic 2003. 07. 22. kedd 20:54
Észre se vettem ezt a hibát,de korrekt dolog,hogy helyesbítettél! Egyébként nagyon jó történet,fordíts tovább,jól csinálod!
#3 Csapó András 2003. 07. 20. vasárnap 09:57
Én fordítottam a történetet, de csak most vettem észre, hogy már az első mondatban hibásan gépeltem egy szót. Most helyesbítek: 1500 diákkal és 50 tanárral...
Bocs a hibáért!!! És köszönöm a pontokat!!!
#2 _--_ 2003. 07. 19. szombat 19:41
Jó. Nagyon jo. :)
#1 Törté-Net 2003. 07. 19. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?