A+ A-

Szexuális tanóra

Bécit mindig nagyon közel éreztem magamhoz. Ő két évvel volt idősebb nálam, minden téren sokkal tapasztaltabb volt, és rém jól nézett ki, sőt még nagyon szellemes is volt. Régóta ismertük egymást. De ez alapvetően különbözött a szokvány gyerekkori barátságoktól, mivel mi sosem beszélgettünk úgy a lányokról, mint ahogy a többi haverral ez elkerülhetetlen lett volna. Én rendkívül nagyra tartottam a tanácsait, feltétlen felnéztem rá és kikértem mindenről a véleményét, ezért nagyon hiányoltam az útmutatásait ezen a területen. Általában nagyon különös érzés fogott el, amikor lányokról kezdtem el mesélni neki. Rendszerint megkérdezte, hogy mi érdekeset találok abban a csajban, akiről éppen meséltem neki. Később bebizonyította, hogy semmi különös nincs abban a lányban, egyáltalán semmi olyan, amitől vonzónak kellene találnom. Minthogy én felnéztem rá, és feltétlen elfogadtam az álláspontját, egyre ritkábban emlegettem előtte a csajokat. Egyébként is nagyon szoros volt közöttünk a barátság, szinte minden szabad időnket együtt töltöttük, így nem sok időm maradt másokkal foglalkozni.
A családjaink szoros barátságban vannak nagyon hosszú évek óta. Ahogy visszaemlékszem, olyan öt éves lehettem, amikor eljöttek hozzánk látogatóba. Most én már 21 éves vagyok, ő pedig 23. Mindig nagyon jól éreztük magunkat egymás társaságában. 16 éves voltam, amikor szerelmesek lettünk egymásba, és mindjárt éreztük, hogy a viszonyunk csak jó lehet.
Először nem volt az más, mint egy kis puszi, ahogy finoman, lágyan éppen csak összeérintettük az ajkainkat. Ám rövidesen kiterebélyesedett hosszú, heves és szenvedélyes csókokká. Attól kezdve sokszor képesek voltunk órákon keresztül csókolózni, és így próbáltuk valahogy kiadni magunkból azt a hatalmas adag szeretetet, amit egymás iránt éreztünk. A hormonjaink megőrjítettek.
Egyik délután már vagy fél órája csókolóztunk, simogattuk egymást, miközben jól
éreztük a nadrágon keresztül is a másik izgalmi állapotát, amikor Béci váratlanul elkezdte lassan a nadrágom cipzárját lehúzni. Ahogy szétnyílt, ki is gombolta a derekamon, és a nadrágom szépen lecsúszott a földre. Ám nem állt meg itt, hanem leengedte a saját nadrágját is. Be kell valljam, hogy rettentő ideges voltam, de közben Bélus folyamatosan csókolgatott és nyugtatgatott, hogy minden rendben lesz, ne izguljak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.14 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 ádámkád 2014. 11. 16. vasárnap 10:09
Én sem vagyok se homo se biszex, nem is olvastam el, csak az utolso aktív topikoknál láttam, egy ilyen kölcsönös orális ban lennék max benne, de a korommal kicsi baj van
#8 A57L 2014. 11. 16. vasárnap 09:25
Nekem is tetszett.
#7 Sanyaboy90 2008. 12. 23. kedd 19:33
Jó a sztori.
#6 Lestat 2002. 11. 19. kedd 11:32
Én inkább egy kölcsönös orálisban lennék benne, de a sztori nagyon jó.
#5 st 2002. 11. 13. szerda 15:04
Kedves Gábor, pedig be lehet nedvesedni síkosító nélkül is, nekem már sikerült.
#4 Angel eyes 2002. 10. 28. hétfő 21:19
Curiosity: Találsz egy kulturált társat, aki hasonlóban gondolkodik, és kipróbálod.
#3 Curiosity 2002. 10. 27. vasárnap 23:20
Frankón nem vagyok homo,de 1x kipróbálnék egy ilyen dolgot!Hol lehet kulturált körülmények között???
#2 Gábor 2002. 10. 26. szombat 13:25
Nem rossz, de kamu a történet. Szerintem a vágyait írta meg a srác.
Nem tudom pl. hogy a segge hogy tud magától benedvesedni, én pl. síkosítót használok...
#1 Törté-Net 2002. 10. 26. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?