AUG
01
2013

A kis kukkoló

homo

Életem legfantasztikusabb erotikus és szex élménye közé tartozik a következő történet, amit szeretnék megosztani veletek. Még a mai napig, közel harminc éves fejjel is kőkemény erekcióm lesz, ha felidézem a régmúlt emlékeit!
Kijártam az általános iskolát és sikerült felvételt nyernem egy eléggé jó nevű gimnáziumba is. Azt leszámítva, hogy egyre erősebben tudatosult bennem, hogy nekem a férfiak jobban tetszenek, mint a nők, átlagos fiú voltam. Mindkét szülőmnek jó munkája volt, egyetlen gyermekként megadtak nekem mindent. Forró nyár volt, mi Budpesthez egy közeli városkában laktunk egy kertes házban. Éveztem ezt a nyarat, izgalommal töltött el a tudat, hogy szeptembertől új suliba fogok járni, ezen kívül pedig csodáltam testem változásait is. A farkamon a kis pihék mintha kezdtek volna erősödni, illetve a péniszem mérete is látványos növekedésnek indult....

JÚL
31
2013

Wren és Meggi

hetero

Marguerite kinyitotta a kocsija ajtaját, és kiszállt. Wren ott állt az autónak a felé eső oldalán, mielőtt egyáltalán esélye lett volna kivenni a táskáját.
– Majd én viszem – mondta halkan Wren.
Olyan gyorsan mozgott, hogy az már gyakorlatilag emberfeletti volt...
Maggie bólintva benyúlt, hogy kivegye a virágokat és a csokoládét, hogy bevigye őket a házba. Wren követte a verandára, majd hátra maradt, míg kinyitotta az ajtót, és beengedte magukat.
Maggie elment, hogy lerakja a virágokat a kis asztalkájára. Mielőtt egyáltalán felegyenesedhetett volna, Wren már mögötte állt. Arcát a hajába temette, és mélyen belélegezte, mintha ízlelgetné őt. Sosem érzett ilyesmit korábban. Érezte a férfi teljes hosszát a hátsó felének nyomódni. Marguerite igazán beleborzongott a cselekedet érzékiségébe.

*  *  *

Egy éjszaka anyámmal 1. rész

hetero, szűz

Az igazi anyám a születésembe belehalt. Apám egyedül maradt velem. Szerencsénkre a házban élt egy leányanya a négyhónapos kislányával és ő felajánlotta a segítségét. Ő szoptatott, gondozott a saját gyermekével együtt. Apám eleinte csak hálás volt ezért aztán beleszeretett és egy évvel anyám halála után feleségül vette Anikót. Így lett testvérem Sári, akivel együtt nevelkedtünk, együtt jártunk iskolába és együtt érettségiztünk. Sokáig úgy tudtam, és úgy is éreztem, hogy Anikó az én édesanyám. Aztán tizenhatodik születésnapomon megtudtam az igazságot. Ez azonban nem változtatott meg semmit. Anikó továbbra is anyámként szeretett és én is ugyanúgy szerettem, mint anyámat. Csak most már nem lett lelkiismeret furdalásom, ha meglestem vetkőzés vagy fürdés közben vagy rágondoltam maszturbálás közben, mert ahogy kamaszodtam úgy növekedett bennem a vágy, hogy...

*  *  *
*  *  *
JÚL
30
2013

Tolvajt fogtam

gruppen, anál, szűz, férj-feleség, tini

Hét közben este van, a gyerekek táborban, így Ildikóval, a feleségemmel csak a miénk a ház. Nehéz, munkával telt napok miatt korán lefekszünk, hogy kipihenhessük magunkat. A csendes éjt egyszer csak suttogás és halk zaj töri meg. Hallgatózom és rájövök, hogy a zajok a ház bővítésének építkezése felöl jön. Halkan felkelek, és az ajtót kinyitva kiosonok a teraszra. Fátyolfelhő takarja a teliholdat, így az azon átsütve alig-alig ad fényt. A sötétben 3-4 árnyat látok mozogni a szerszámokat tároló faháznál. A fal melletti árnyékban osonva megközelítem az egyik árnyat és megragadom a karját, mire ijedten felkiált. Szaladni próbál, de szorosan markolom a csuklóját. A többi alak az épülő kerítésen lévő nyíláson keresztül elszelel. A megfogott alak szabadulni próbál, de már átkarolva szorítom és a nappali bejárata felé vonszolom. Belököm az ajtón és villanyt...

*  *  *

Gyönyörteli örökség 4. rész

bizarr, anál, vibrátor, játék

Marika álmosan ébredt. Kezei lábai nehezek voltak. Felkelt, akkor vette észre, hogy az análizgató még mindig benne van. Kihúzta, és az erre fenntartott fertőtlenítős tálba rakta, úgy, hogy a motor nehogy elázzon, aztán a barlang végében álló zuhanyzóba ment, és vett egy forró zuhanyt, de fáradtsága nem múlt. Visszabújt az ágyba, és halkan, Hogy Imrét ne ébressze fel bekapcsolta a tévét. Reggel kilenc óra volt. Nézte a híreket, aztán valami természetrajzi film kezdődött. Imre is mocorogni kezdett, aztán álmosan felé fordult.
- Mi történt? – kérdezte.
- Kilenc óra – mondta az asszony.
- Fáradtnak látszol – ült fel a férfi.
- Az is vagyok, azt hiszem, túl sok volt az élmény – nevetett.

JÚL
29
2013

Önfegyelmi 2. rész

családi

Sandynek mindig gyorsabban járt az esze, mint nekem, most is ő válaszolt helyettem:
- Csak beszélgetünk. Nem tudsz aludni valamiért?
Susan besétált és Sandy mellé telepedett:
- Igen, és miről beszélgettek?
- Csak a suliról, meg mindenféléről, tudod.
- Nos, úgy tűnik, a beszélgetés jócskán ellaposodott, mióta átjöttetek - jegyezte meg csendesen Suzy.
- Én... nem értem, miről beszélsz - próbált Sandy hárítani. Még a homályos szobában is érezni véltem, hogy elpirul.
- Akkor hadd mondjam tagoltabban - mondta Suzy ugyanazon a csendes hangon. - Épp csak az előtt ébredtem, hogy átjöttetek ide. Akkor az volt a témátok, hogy jól megnézitek egymást és hogy egyáltalán nem vagytok perverzek. Az utolsó dolog az volt, hogy nem tesztek egymással semmit, és ennek már vagy félórája. Szerinted mire gondolhattam?

*  *  *

Clawdia 3. rész

hetero, anál

Zoli tenyere rátapadt a mellette heverő nő domború szemérmére, ujjai lágy tapogatózással kutatták a kusza szőrzete közé rejtőző finom redők titkait.
– Most éppen megérintetted a csiklómat – tanította Clawdia a mohó fiút. – Csak nyugodtan. Érzed, ahogy dagad, domborodik?
A kamaszfiú igyekezett a nő kedvére tenni. Most, hogy minden vágya teljesül, és már mindketten meztelenek lettek, felszabadultnak érezte magát. Eddig a vad, sokáig magába fojtott vágy hajtotta minden mozdulatát, most már úgy érezte, megismerkedhet a szex kifinomultabb oldalával is.
– Egy szűz kislányra nem ronthatsz rá úgy, mint ahogy velem tetted. Persze félre ne értsd... Ó! – sóhajtott a nő. – Most nagyon jól, finoman csinálod. Csak folytasd, te gyerek...

*  *  *