A+ A-

Egy nap

Kollégiumban laktam, a párom albérletben, de amikor csak tehettük, együtt voltunk, valamelyikünknél együtt aludtunk. Imádunk szexelni, gyakran naponta többször, minden elképzelhető és elképzelhetetlen helyen és módon, a kapcsolatunk is egy váratlan egymásbagabalyodással kezdődött, és azóta is a kezdeti hévvel esünk egymásnak.
A címbéli nap hetén csak futólag tudtunk találkozni, mind a ketten rohantunk, és a puncikám bizony egyre inkább követelte a magának valót, de még egy rendes magamhoz nyúlásra sem volt alkalmam, az emberek jöttek - mentek, és persze szobatársam is volt.
Péntek reggel a szobatársam hazautazott, kiürült a kollégium, és nem volt órám, sokáig ágyban maradtam, heverésztem, félálomban fantáziáltam, amikor az ember még nincs ébren és csak érzéseket és képeket lát és érez.
Hirtelen arra riadtam, hogy nyikorog az ajtó és valaki belép - a szobatársam elfelejtette bezárni, én meg egy olyan pici pólóban fekszek a vékony huzat alatt, mint egy zsebkendő. (Tavaszi félév vége volt, és olyan meleg, hogy már csak a huzattal takaróztunk). Egy csoporttársam volt, valami tananyagot akart elkérni, de erre azért ő sem számított. Az eltelt néhány főiskolai év során gyakran fantáziáltam róla, és tudtam, hogy én sem vagyok közömbös számára, de persze azért nem támadtam le. (Még...)
Elvörösödve kihátrált a szobából. Én magamra kaptam egy kisnadrágot, visszahívtam, és elkezdtem előkeresni a kérdéses papírokat, az ágyon ült, nagyon közel hozzám; én álltam, és nyújtózkodtam, hajlongtam ahogy húzgáltam ki a fiókokat, és emeltem le a polcokról a mappákat. Bizseregtem, az ajkam megduzzadt, és nagyon érzékeny lett, ahogy néha hozzáértem a nyelvemmel, de próbáltam titkolni, pedig éreztem a feszültséget és azt a rengeteg vadító illatot a szobában, az orrom olyan érzékeny lett, mint csak nagyon ritkán, és a finom kis húsdarabok a lábam közt megduzzadtak, szinte fájt az ágyékom. Egyébként teljesen fesztelenül tudtunk beszélgetni sikamlós témákról is, most alig mertem rápillantani, és olyankor láttam, hogy ő is szaporán veszi a levegőt, és mintha valami duzzadna a nadrágjában... Végre megtaláltam, amit kerestem, odaadtam neki és ő vörösödve szinte elrohant, én meg ott maradtam teljesen felizgulva, nem mintha számítottam volna rá, hogy történni fog bármi is, de a kisördög azért dolgozott bennem.
Felzaklatva felkaptam a törölközőm, a tisztálkodószereket és a borotvám. A puncimat teljesen szőrtelenítem, csak a vénuszdombomon van egy kis pamacs. A zuhanyzóban szerencsére nem volt senki, és a csiklóm heves dörzsölésével pár perc alatt könnyítettem magamon, csak a feszültség levezetésére volt jó.
Felfrissülve, simán, csupaszon mentem vissza a szobámba, fölkaptam egy könnyű ruhácskát, a nap sütött, a fénye cikázott a szoba falán, és a kitárt ablakon keresztül még érezni lehetett az éjjel esett eső illatát, és én jól éreztem magam, várakozással teli, holnap már a párom is szabad, na és a reggel is érdekesen kezdődött...
Tanulást terveztem egész napra, de előtte még körül akartam nézni a neten, elolvasni a híreket, ilyesmik. Csakhogy a zuhanyzós "gyorssegítség" semmire nem volt elég, és én már a szexoldalakat nézegettem, és történeteket olvastam, és már megint az a bizsergés...Gyorsan bezártam az ajtót, és elővettem a legalsó fiókom mélyéről a vibrátoromat. A párom lepett meg vele kb. fél éve, hogy ne unatkozzak, ha ő nincs, meg persze együtt is jól tudtuk használni. Rózsaszínű, hajlékony, és egy nem túl nagy, kb. 15 - 16 cm - es farkat formáz, jókora makkal.
Ledobtam a bugyimat, miközben egy épp akkor letöltött videót néztem, és a gyengén zümmögő szerkentyűvel a széttárt combjaim bőrét simogattam, néha épp hogy csak megérintve vele a pinusom. Szeretem a végsőkig fokozni, mikor már követeli magának.
Egyre sűrűbben köröztem vissza a szeméremajkakra, és egyre könnyebben siklott rajtuk a mostanra már sűrűn patakzó puncinedvtől, szétnyíltak, és mikor hozzáért az előbújt csiklómhoz, mintha áram ütött volna, de már nem tudtam elvonni, ott kellett rajta tartanom, rezegtetnem, a másik kezem mutatóujját alaposan benyálaztam, és a popsilyukam masszíroztam, majd egy kicsit bele is nyúltam. Percekkel később már három ujjam volt a seggemben, nem nyúltam föl mélyen, csak tágítottam, és mikor már nagyon nem voltam magamnál, a vibri végét dugtam be az akkor már nyáltól és lecsorgó puncilétől síkos és remegő segglyukamba, a csiklóm a kezemmel izgattam, gyúrkáltam, húzogattam tovább. Ezt már nem bírtam sokáig és végre egy jót élvezetem. De igencsak meglepődtem...
A párom ott állt tőlem kb. 3 méterre és szélesen vigyorgott rám.
- Ez aztán igazán szép fogadtatás, Kicsim.
Neki is van kulcsa a szobámhoz, másoltattam neki, hát így jött be akkor, amikor én semmire nem tudtam figyelni, és mint kiderült, hamarabb eljöhetett a munkahelyéről, így gondolta meglátogat, és láthatóan nem hagyta hidegen a kis műsorom, ő is kiéhezett a heti "koplalásban". Odajött hozzám, a farka így pont az arcom elé került.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zoltan611230
2019. 02. 26. kedd 01:48
Mint a kis boci. Válaszolok rá!
#8 A57L
2018. 06. 9. szombat 04:49
Jó kis nap volt. Válaszolok rá!
#7 xxe
2002. 09. 12. csütörtök 16:20
szerintem is élethű és kellemes .. 8p Válaszolok rá!
#6 LinkViki
2002. 09. 12. csütörtök 16:16
Hihető kis történet,nekem bejön:-)) Válaszolok rá!
#5 Netti
2002. 06. 24. hétfő 21:35
Szerintem szuper. Bele tudod élni magad a storyba, és el lehet hinni róla, hogy egy valóságos élmény. Válaszolok rá!
#4 Scosresser
2002. 06. 24. hétfő 02:10
király az oldaé szivesen olvasgatok itt nap mint nap..így hogy nyár van ráérek és ha gondoljátok a fordításban is segíthetek egy keveset Válaszolok rá!
#3 tordeousz
2002. 06. 23. vasárnap 23:11
gáz Válaszolok rá!
#2 vlad1999
2002. 06. 23. vasárnap 22:06
fárasztó Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2002. 06. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!