3 cigány elkapott(?) 1. rész

Szavazás átlaga: 6.95 pont (106 szavazat)
Megjelenés: 2019. augusztus 14.
Hossz: 10 195 karakter
Elolvasva: 11 635 alkalommal
Késő este volt, éppen egy belvárosi (Budapest) szórakozóhelyről tartottam hazafelé. Csajos este volt, a barátainkat otthon hagytuk. 23 éves orvostanhallgató lány vagyok, és egy utolsó tánc után úgy döntöttünk az évfolyamtársaimmal, hogy ideje hazamenni. Ők a közelben laktak, nekem viszont a 8. kerület vége felé (Orczy-negyed) van az albérletem, és az odáig vezető utat gyalog szándékoztam megtenni.

Út közben nagyon el voltam merülve a gondolataimban. Fekete egyberuha volt rajtam, fekete magassarkúval, és egy vékony fekete tangával. Melltartó nem volt rajtam, ugyanis a ruha felső része nagyon mélyen kivágott, és igénytelenül nézett volna ki. Én pedig szeretem megtalálni az egyensúlyt az elegancia, és a vadítóan szexi öltözködés között. Pedig megvan minden adottságom a ribancosan felöltözéshez is. Feszes, tenyérbeillő, kerek mellek (amikből elég sok látszott a szinte köldökömig kivágott lenge ruhában), karcsú derék, izmos és húsos fenék és combok. Kaptam is fogdosást a szórakozóhelyen (mindig kapok, még a legelőkelőbb helyeken is). Ez alkalommal nem történt semmi extrém: 1-2x rámarkoltak a fenekemre, végigsimítottak párszor a derekamon, és volt egy srác, aki a melleim környékén taperolt, mintha be szeretett volna nyúlni a ruhám és a mellem közé, de nem volt bátorsága. Szegény, nem tudja mit hagyott ki. Ugyanis az
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
, az egész éjszakán át tartó taperolások, izgatások, táncok meglehetősen... beindítottak. Nem mentem volna fel senkinek a lakására, nem vagyok kurva. Azonban egy rátermett férfi ott már azt csinálhatott volna velem a tánctér sötétjében, amit csak akart. Ez, és hasonló gondolatok jártak a fejemben, amik nem hagyták nyugodni azt a bizonyos pislákoló tüzet a combjaim között, amit minden nő érz amikor szépen lassan felizgul... majd úgy hagyják. Miközben hazafelé gyalogoltam, a gondolatok csak jöttek és jöttek, én pedig nem vettem észre, hogy Józsefváros egyik legveszélyesebb környékén, hajnali 1-kor egyedül megyek, és méghozzá egyenesen belefutok egy bedeszkázott ablakú ház előtt gangelő 3 fős cigánybandába.

Nincs különösebb bajom a cigányokkal. Nem rajongok értük, de egyáltalán nem vagyok rasszista. Nem úgy, mint például a pasim, aki igencsak szélsőjobboldali politikai nézeteket vall, és erősen gyűlölködő. Mindig is idegesített ez benne. Többször is megfordult a fejemben, hogy valahogy megleckéztetem. Viszont, kb megfagytak a gondolataim, amikor közéjük értem a járdán, és jobban szemügyre vettem őket. Nagy darab, kondis, izmos cigányok voltak, a tesztoszteronjuk az egekben lehetett, szinte a szimatommal éreztem. Főleg, amikor beértem közéjük, a kis törékeny 165 centimmel (magassarkúban 170). Nagyon élvezem, ha a pasik jól megnéznek maguknak, kapni a többségük úgysem kaphat semmit. A bámulástól, és a még bennem lévő
a
alf
lk
alf
oh
alf
ol
alf
tól
egyre forróbb lett a tűz a combjaim között. Így jó lassan sétáltam el közöttük. Egyikük a falnak, másikuk a ház előtt álló kocsinak támaszkodott, a harmadik pedig elém állt.
– Nagyon veszélyes ez a környék pici. Szerencséd, hogy belénk botlottál. Van tüzed? Szívni szeretnénk.
Egy pillanatra elgondolkoztam, hiszen az egyetlen tüzem most a combjaim között van, azonban mikor észrevettem, hogy mennyire bámulja a testem, és mosolyog, kétségem se volt afelől, hogy ő mit szeretne szívni, vagy inkább kit. Vagy inkább mimet. A másik két srác is elindult felém, közrefogtak. Gondoltam egy kis játékosság belefér, úgyse mernek semmit csinálni velem, mindig én vagyok a főnök. Úgyhogy ahelyett, hogy azt válaszoltam volna, hogy „nincs nálam tűz” (ami az igazság lett volna), odamentem a mellettünk álló kocsi motorháztetőjéhez. Levettem a kis retikűröm, a motorháztetőre raktam, majd MÉLYEN (igen, nagyon mélyen) behajoltam, mintha egy gyújtót keresnék a táskámban. Az egész éjszakás tánctól a bugyim már bőven félre volt csúszva, éreztem ahogy alig takarja a húsos babapuncim jobb felét, a bal nagyajkam teljesen kilátszott. Ahogy az éjjeli pislákoló lámpafényben a nedvem csillogása is. Könnyen és nagyon nedvesedem, főleg ilyen hosszú és izgalmas este alatt. Aki megállított mögém lépett, a nyakamba hajolt, és keményen rámarkolt ruhán keresztül a fenekemre, és a nyakamba hajolt.
– Tetszik, amit itt mutogatsz nekünk – mondta, miközben élvezettel markolászott, és rácsapott egyet a fenekemre.
– Jó a segged bébi – közölte a másik srác, aki szintén mögém állt.
Egyszerre markolta két izmos cigány a fenekem, én pedig lefagytam. A harmadik srác is odajött. Simogatott, ahol volt rajtam szabad hely a kezének. A derekam, a hátam, majd lesimított a hátamról a karom alatt, és rámarkolt a mellemre. Láthatóan leesett az álla, ahogy a feszes kerek mellem a kezébe gömbölyödött a finom ruhán keresztül. Fogta, mintha még nem lett volna a keze hasonló kaliberű női mellen. Elkezdtem sikítani, segítségért kiálltani. Az elém állós férfi (a legizmosabb) erősen befogta a szám az óriási karjával, és tovább suttogott a fülembe.

– Erre a környékre a zsaruk se merészkednek. Maradj csendben. Nem szeretnék bántani egy ilyen gyönyörű, törékeny virágszálat. Gyönyörű vagy. – Itt lenyúlt a ruhám alá, még jobban félre húzta a bugyimat. Elhallgatott, majd folytatta – És nedves. Nyalta már cigány a puncidat? Nem mi? Nem adod akárkinek oda ezt a meseszép fehér puncit. Srácok, fordítsuk meg!

Nem hittem a fülemnek. Azt hittem ilyen csak a hírekben van. Meg fognak becsteleníteni?? Megfordítottak, hanyatt döntöttek a motorháztetőn. Mint a kiéhezett hiénák, úgy vetették rám magukat. Két srác a kocsi két oldalán állva lefogott, félrehúzták a ruha felső részét a melleimről. Olyan erővel, hogy a finom ruha kishíján elszakadt. Előugrottak a formás melleim, nekik pedig több se kellett. Egyikük az egyik, másikuk a másik oldalról hajolt a cicijeimre. Nagyon erős erogén zónám a melleim. Így amikor a szájukba vették a mellbimbóimat, és elkezdték szemérmetlenül taperolni, szopkodni, nyalni, szívogatni a mellbimbóm, és úgy álltalában ahol a mellem érték, felsikoltottam. Befogták a számat, és faltak tovább. Közben a legizmosabb srác, elém állt, a motorháztető elé. Letérdelt a földre. Feje a lábaim közé került, két izmos karjával pedig átkarolta a combjaimat. A combjaim a nyakába kerültek, lábaim a hátára és a levegőbe. Próbáltam kapálózni, de az az erő... amivel lefogtak... Éreztem, hogy annyira kívánnak, hogy legszívesebben felfalnának. És kb ezt is tették. A combjaim között lévő férfi lehúzta a bugyimat a bal lábamról, és felsodródva a jobb combomon hagyta.
Betemette az arcát a ruhám alá, magához szorított, és egy óriásit belémnyalt. Olyan erő volt a nyelvében, amilyen a karjában, és akkora mérettel hatolt belém, amit egy-két férfi férfiasságnak is elfogadott volna. Éreztem, ahogy szúr a borostája, és ahogy a cigány nyelve behatol a gyönyörű fehér puncimba. Próbáltam védekezni, hiába. Mártogatta a nyelvét a puncimba, ízlelgetett. Feltételezem, hogy nagyon ízlettem neki. Ugyanis oldalra fordította a fejét, így az ajkai pont egybesimultak az én nagyajkaimmal, és elkezdte a szájával masszírozni a puncimat. Mintha smárolnánk. Sose éreztem ilyet. Ez a nagy darab tetovált cigány a 8. kerületben éjszaka, akaratom ellenére olyat művel a szájával, amilyet még sose éltem át. Most, írás közben is eszembe jut, és valamilyen szinten izgalomba hoz. Szóval, csókolózott a puncimmal: nyelvesen. Belebizsergett az egész alsó testem. Miközben a másik két srác a melleimet izgatta, és a legkülönlegesebb nyalást kapom, amit valaha kaptam.
– Nézd, hogy remeg.
– El fog élvezni. Nyaljad heló, imádja a kiscsaj.
Az izmos nyalógép csak némi hümmögéssel válaszolt a sajátos „mellmasszőreimnek”, majd még durvább fokozatra kapcsolt. Csak úgy habzsolta a puncimat. Szívta nyalta falta. és nem tévedtek, nagyon közel voltam egy olyan orgazmushoz, amilyet még sose éreztem. Tocsogott minden alul. A nedvem és a nyála keveréke folyt be a puncimba, ki a puncimból, a fenekemre, a combom tövére, az arcára... És egyszer csak akkorát nyalt belém... és úgy szopkodott a szájával... hogy elélveztem. Befogták a számat újra.
– Kúrjuk szét.
– Hiányos kis kurva, megérzed mindjárt a cigány faszt. Élvezni fogod.
Forgott körülöttem a világ, a méhem is lüktetett az orgazmustól. Az önjelölt nyalógépem felállt, felkapta a lábaim a nyakába. Elővette a farkát. Egy kőkemény, merev, és elképesztően kövér cigányfarok meredt a puncimnak. A bódultságomat kihasználva egyből elkezdte betolni. Éreztem, ahogy a kövér farka feszít szét, ahogy centiről centire betolja a forró, tocsogó puncimba. Összenedveztem a farkát egy pillanat alatt, csak úgy siklott belém, míg végül tövig eltűnt bennem. Épphogy elfért. A szélességétől csillagokat láttam, amint elkezdett baszni. A magassarkúm az égnek állt a vállain, miközben a hatalmas farkával dugott. Éreztem, ahogy már az első pár lökéstől kezdve elkezdte pumpálni belém a cigányfarok az ondós előváladékot, óvszer nélkül. Uramatyám mekkora volt... és milyen merev. Nem csak a pinámat mocskolta be, a lelkemig felért a farka. Ahogy kéjelegve kefélt és kefélt. Hatalamsakat nyögve. Hangosan cuppogott a puncim, ahogy a merev farka döngette és döngette. A másik két srác is csak a melleimmel játszadozott, de leginkább csak figyelte, hogy a haverjuk micsoda őserővel basz szét a kocsijukon. Lenéztem és a szemem sarkából láttam, ahogy a vastag barna farok újra és újra tövig hatol a fehér puncimba. Mélyen bennem tocsog már az előváladéka. És érzem, ahogy más is érkezni készül oda. Egyre brutálisabban kefél.
Rám hajolt, belemarkolt a hajamba, hátra húzta a fejem, és elkezdte csókolgatni, harapdálni a védtelen fehér bőrömet a nyakamon, miközben a farka alul tett magáévá. Tiszta erőből baszott, moccanni se bírtam. Éreztem ahogy egyre jobban remeg a teste, és a farka bennem. Egészen addig a pontig, amíg egy óriási néma ordítással a nyakamba hajolt, alul pedig... teletöltött. Éreztem ahogy a farka forró spermát pumpál belém. Éreztem, ahogy teletölti a hüvelyem. Még élvezés közben is baszott. Majd kifeküdt rajtam. Megszoktam, hogy a férfiak gyorsan elmennek bennem, és nincs vele bajom (abban az esetben, ha több menetet kapok egymás után). És azt sajnos (? ) most is kaptam, ilyen körülmények között. Felnyalábolták a törékeny, remegő testem a kocsiról, és bevittek a bedeszkázott régi ház kapualjába.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.95 pont (106 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
h
hairy_pussy
2019. augusztus 27. 12:27
#15
eddig nagyon jó 😀
1
j
joe013
2019. augusztus 15. 20:23
#14
várjuk a folytatást....
1
j
joe013
2019. augusztus 15. 20:22
#13
tetszett folytasd kérlek...
1
papi2007
2019. augusztus 15. 17:16
#12
jó, tetszett
1
t
t.555
2019. augusztus 15. 04:11
#11
Kérjük a folytatást!
1
veteran
2019. augusztus 15. 04:09
#10
Eddig nem erőszak. kezdetnek jó.
1
sztbali
2019. augusztus 14. 16:20
#9
Jól indul. Folytasd!
1
gyuri0926
2019. augusztus 14. 10:45
#7
Árulkodó kérdőjelek .
1
sunyilo
2019. augusztus 14. 10:16
#6
Jó kezdet...
1
genius33
2019. augusztus 14. 06:35
#5
Eddig nemrossz.
1
f
feherfabia
2019. augusztus 14. 06:21
#4
Közepes történet!
1
Andreas6
2019. augusztus 14. 06:20
#3
Nem igazán erőszak, eléggé benne voltál, modhatni félig-meddig kiprovokáltad. Remélhetőleg nem fertőződtél meg semmivel.
1
a
A57L
2019. augusztus 14. 04:04
#2
Jól elintézték a csajt,közepes történet.
1
T
Törté-Net
2019. augusztus 14. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1