A+ A-

A buli

Egyetemista koromban történt meg velem az eset, nagyjából húsz éves voltam.
Egy barátnőm talált egy jónak ígérkező bulit egy szerdai napra, ezért kedden elmentünk bevásárolni, mert nem volt nálunk még erre alkalmas ruha. Korábban egyikünk sem igazán járt buliba így gondoltuk szétnézünk.
A vásárlásból egy fekete alapú mintás harisnyával, egy műbőr-szerű miniszoknyával tértem vissza, ezekhez jól ment régebbi bőrkabátom egy toppal és egy magas sarkúval. Annak ellenére, hogy viszonylag magas vagyok (kb. 175 centi) szeretem a magas sarkúakat.
Öltözés után barátnőmmel együtt gyors sminkelésen estünk túl, majd indultunk is az adott buli helyre.
Kicsit mindketten bizonytalanok voltunk, mert hát nem nagyon szoktuk elengedni magunkat ennyire, de végül is pár vodkanarancs föloldotta kezdeti kicsit ideges hangulatunkat.
Beszélgetés és iszogatás közben találkoztunk néhány szaktársunkkal, így végül csoportos táncolásba kezdtünk a parketten.
Hirtelen azon kaptam magamat, hogy a többiektől kicsit távolabb kerültünk barátnőmmel valahogyan, és pár idegen srác táncol velünk. Egyikük le is csapott barátnőmre, aki a fülembe súgta, hogy elmennek inni valamit.
Én mondtam, hogy jó, de azért jöjjön vissza a csoporthoz. Közben én igyekeztem visszakeveredni a tömegben a szaktársaimhoz, de utamat állta egy néger srác. Egészen jóképű volt tulajdonképpen, így elkezdtünk táncolni.
Éppen egy lassabb szám következett, ezért lassúzni kezdtünk. Egész jó érzés volt vele táncolni, rá borultam ő pedig átölelve engem táncolt.
1-2 lassú szám után meghívott egy italra a parti hely másik szobájába, amit el is fogadtam. Félrehúzódva, egymás mellé ülve elkezdtünk beszélgetni aztán eközben átölelt, elkezdett simogatni majd megcsókolt.
Sosem csókolóztam még nem magyar sráccal. Ennek ellenére élveztem, bár érdekes parfümje volt a fiúnak.
Ekkor jött meg barátnőm kézen fogva a sráccal, aki elhappolta korábban és mondta, hogy menjek velük meg a szaktársainkkal kiegészülve egy kocsmába tovább, mert unják a bulit.
- Mondtam, hogy talán nem alkalmas és én még kicsit maradnék. - Így végül nélkülem mentek.
Ez után partneremmel ismét táncolni indultunk majd fölvetette, hogy menjünk el hozzá, hisz albérletben él.
Itt már tudtam mi következik, de egyáltalán nem bántam.
Elmentünk hát hozzá. Egész úton, kézen fogva sétáltunk, sokszor megcsókolt, magához húzott, amit nagyon élveztem. A lakásába érve gyakorlatilag az előszobában magához pörgetett valami táncmozdulathoz hasonló mozdulattal, ekkor a popsimmal éreztem, hogy nadrágon át dudorodik a farka, ezért odanyúltam. Kicsit meglepődött, de hagyta, hogy elkezdjem simogatni, majd mikor éreztem, hogy egyre inkább duzzad neki, letoltam ott helyben a nadrágját és elkezdtem szopni. Nyögdécselt, majd hirtelen fölállított, fölkapott mindenestől, bevitt a hálójába és bedobott az ágyába. Ő már meztelen volt én viszont még mindig ruhában voltam, igaz a kabátomat már letettem az előszobában.
Az ágyban hanyatt feküdtem, ő pedig levette a harisnyámat, felhajtotta a szoknyám, majd félrehúzta a bugyim elkezdett nyalni. Ilyen jó nyalásban még sosem volt részem. Hirtelen lekerült rólam a top és a melltartó is és a melleimet markolva, smárolás közben belém tette a faszát. Fölszisszentem, mert nagy volt neki, de kis szünet után ütemes dugás közben aztán tövig került belém. Lassú tempót a közepes a közepest pedig a gyors követte, közben simogatta a melleimet és vadul csókolt. Nagyon-nagyon élveztem, annak ellenére, hogy arra fasz sosem járt bennem előtte. Misszionárius után átfordított kutyába, úgy is baszott egy ideig, aztán visszafordított misszibe, aztán se szó se beszéd belém lőtte a tárat. Én közben kéjesen figyeltem, ahogy folyik ki belőlem a meleg kis anyag, ő pedig a hasamra kente a maradék anyagot.
Itt jött egy ötletem, mivel sosem próbáltam még ki, kíváncsi voltam a belőlem kifolyó sperma ízére, így ami kijött belőlem, azt az ujjaim segítségével a számba helyeztem. Szimpatikus lehetett a srácnak, ugyanis végignézte az eseményt, közben a popsimba tette az ujját, ami fájt eleinte, de végül hagytam neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.43 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Bizse42
2019. 06. 19. szerda 01:19
33 napja írtad ezt Drága Zsuzsikám! Remélem csendben olvasod az oldalainkat. Mindig megremegek mikor kicsi "kezed" írását meglátom. Rögtön ráugrok és olvasom, bármilyen is volt a "jelződ", azaz a bírálatod. Válaszolok rá!
#10 zsuzsika
2019. 05. 13. hétfő 16:34
Ez tényleg összecsapott,gyenge Válaszolok rá!
#9 Pavlov
2019. 04. 22. hétfő 20:38
Nagyon rövid, nagyon összecsapott. Válaszolok rá!
#8 joe013
2019. 04. 15. hétfő 21:56
gyengécske írás.... Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2019. 04. 13. szombat 11:08
Mintha egy gyenge pornófilmet néznék, olyan érzésem volt az olvasása közben... Válaszolok rá!
#6 sztbali
2019. 04. 12. péntek 21:11
Nem éri el a közepest. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2019. 04. 12. péntek 08:19
Érdektelen, unalmas. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2019. 04. 12. péntek 06:33
Nem kötött le! 4P Válaszolok rá!
#3 A57L
2019. 04. 12. péntek 04:33
Nem tetszik,nem lett jó. Válaszolok rá!
#2 BalGa
2019. 04. 12. péntek 02:28
Pornó forgatókönyv :( Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 04. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!