A+ A-

Megcsalás?

Nekem ez volt az első a céges karácsonyi partijai közül. Bent már mindenki nagyon várta, sokat meséltek róla, milyen jó bulik szoktak lenni. Mivel augusztusban érkeztem, így kíváncsi voltam, tényleg olyan jó, ahogy mondják. „Mindenképpen gyere el” – utasítottam a főnököm, Zsuzsa, egy csinos, 30-as nő. A buli délutánján kicsíptem magam, egy hosszú, bézsszínű egyberuhát vettem fel, mély dekoltázzsal. A barátom, Péter nem győzött bókolni egy kis szexért cserébe. De erre most nem volt időm, indulnom kellett, ha nem akartam elkésni.
Már elkezdődött a buli, mikor megérkeztem. Gyorsan elvegyültem, beszélgettem, iszogattam, és már éppen azon gondolkodtam, hogy táncolni kéne, mikor megjelent Zsuzsa, szinte a semmiből. „Szia! Csinálsz valami fontosat?” – kérdezte, és már húzott is magával. „Figyelj, ki kell segítened, gyere, majd elmondok mindent” – azzal egy kis terembe húzott a folyosó végén. Egy tárgyaló volt, az ablakán reluxákkal, egy nagy asztallal és székekkel. Amikben ott ült két fickó. Mindketten Zsuzsa beosztottjai voltak, osztályvezetők. Ahogy beléptünk, Zsuzsa kulcsra zárta az ajtót. Kérdő tekintetemre megnyugtatónak szánt mosoly volt csak a válasz, majd odalépett a fiúkhoz. „Sanyit és Ferit ismered már, gondolom. Na, ők azért vannak itt, hogy szórakoztassanak” – és elkacagta magát. „De miért kellek én ehhez” – értetlenkedtem. Zsuzsa felkacagott, miközben Feri arcát simogatta: „Jaj, cicám, te is segíteni fogsz. Szerintem szükség lesz rád.” – tette hozzá, azzal leültetett az egyik székbe. „Egyelőre maradj itt, ne csinálj semmit. És ne aggódj!” – mondta, miközben a fiúkhoz fordult.
Mire leültem, Zsuzsát már a két férfi ölelgette, nyakát csókolták. A főnököm mormogott, úgy élvezte a kényeztetést, míg kezei a fickók derekát, fenekét simogatta. Egyre hevesebbek lettek a csókok, és először csak a zakók, majd a nyakkendő után az ingek és a nadrágok is lekerültek. Zsuzsa viszont még mindig a kis kosztümjében volt, bár a felső egy kicsit meggyűrődött. Nem sokkal később azonban már dobta is oda nekem. Felálltam, hogy felvegyem a földről, és leterítsem egy székre, de szinte egyből repült a szoknya és a blúz is.
A főnököm ott állt két alsónadrágos férfival egy száll fehérneműben. Remélem, nem akar senki ránk nyitni, villant át az agyamon, ahogy ott ácsorogtam, kezemben a ruhákkal.
„Tedd már le, és gyere ide” – parancsolt rám a főnököm. Összehajtottam egy székre a ruhákat, és melléjük léptem. „Ne legyél olyan szende. Nem akarod megkóstolni?” – kérdezte Zsuzsa, miközben Sanyi farkát fogdosta az alsónadrágon keresztül. A fickónak már kezdett ágaskodni a farka. Én csak néztem, és nyeltem egy nagyot izgalmamban. Hogy fogok ebből kikerülni, gondoltam, ám Zsuzsa félreértette a reakciómat.
„Ez az, gyere csak. Térdelj le!” – utasított, és vállamnál fogva a szőnyegre nyomott, majd lassan lehúzta Sanyi nadrágját. A fickó farka ott meredezett a szemem előtt. Annyira meglepődtem, hogy szólni sem tudtam. Nekem barátom van, akartam mondani, de ahogy kitátottam a szám, hogy beszélni kezdjek, Zsuzsa egy határozott mozdulattal beletolta Sanyi farkát. Éreztem, ahogy keményedni kezd a számban, ahogy az erek megtelnek vérrel. Sanyi felnyögött, és lassan mozogni kezdett. Lassan én is elvesztettem a gátlásaimat, és finoman játszani kezdtem a farokkal.
Ez még nem megcsalás, gondoltam magamban, ahogy előre nyúltam, hogy megfogja a fickó fenekét. Közben Zsuzsa elővette Feri farkát is, és azzal játszott, miközben engem figyeltek. „Látod, mondtam, hogy megéri felvenni. Kicsit szende még, de majd belejön.” suttogta Ferinek. „Te is kipróbálnád, mi? Érzem ám. Hát rajta!” – mondta, azzal az arcom elé tolta a másik farkat. Tudtam, mire várnak, így lassan kiengedtem a számból Sanyit, és farkat váltottam. Tömzsibb volt jóval, ráadásul Feri nem szórakozott sokat, megragadta a fejemet, és lassú mozdulatokkal dugni kezdte a szám. „Hú, micsoda bajnok” – sóhajtotta, és magamban örültem, hogy ügyesnek tart.
Teljesen elmerültem tevékenységemben Ferivel, közben azonban Zsuzsa nem tétlenkedett. Levette a bugyiját, és az asztalra feküdt. Sanyi a lába közé helyezkedett, és bevezette kőkemény farkát a már nedves punciba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.31 pont (65 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Akai Mózes 2019. 01. 24. csütörtök 19:14
Közepesnél is gyengébb.
#10 cscsu50 2019. 01. 24. csütörtök 07:16
főnöki erőszak
#9 sunyilo 2019. 01. 23. szerda 21:09
Nem egy világszám...
#8 sztbali 2019. 01. 23. szerda 17:25
Szoptál és szopattak, valamint nyaltál és nyaltak téged. Az orál nem számít megcsalásnak szerinted.Ilyenkor felvetül a kérdés az orál kinek megcsalás kinek nem. Ezt már mindenki maga dönti el.
#7 hairy_pussy 2019. 01. 23. szerda 12:55
gyenge történet...
#6 Andreas6 2019. 01. 23. szerda 08:19
Ha ez nem megcsalás, akkor nem tudom, hogy mi az? Egyébként nem ártott volna átolvasni beküldés előtt, mert értelmetlen elírások maradtak benne. Amúgy közepes írás.
#5 gyuri0926 2019. 01. 23. szerda 07:38
Persze hogy nem számít megcsalásnak , ez csak félre baszás .
#4 feherfabia 2019. 01. 23. szerda 06:17
Nem egy nagy szám!
#3 veteran 2019. 01. 23. szerda 04:31
Sajnos sosem volt ilyen munkahelyem.
#2 A57L 2019. 01. 23. szerda 03:45
Munkahelyi élvezet.
#1 Törté-Net 2019. 01. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?