A+ A-

Nagynénémmel

Rólam röviden annyit, hogy Bálintnak hívnak, 26 éves vagyok. Vidékről járok be, egy multi cégnél vagyok elég jó beosztásban. Ezekben a hónapokban próbálok a karrieremre figyelni, így csajozás nem igazán fér most bele. Hónapok óta nem voltam nővel.
Szóval, Június első heteiben családunk egy közeli rokon esküvőjére volt hivatalos, egy kis faluba, Pesttől nem messze. Klári (42) nagynéném Németországból utazott haza, hogy ő is tiszteletét tegye. Kláriról annyit érdemes tudni, hogy 4 éve vált el, azóta csak keresi az igazit. Mi ketten nagyon egyformák vagyunk, a tágabb családban talán mi ketten hasonlítunk egymásra legjobban. Szeretünk mulatni, táncolni, jól érezni magunkat és néhanapján a jó magyar pálinkát sem vetjük meg.
Forró Szombat délután volt, 13:00 körül autóval indultunk a kis faluba. Megérkezvén kisebb bonyodalomba ütköztünk rögtön. A szállodába eggyel kevesebb szoba lett foglalva, és mivel főszezon volt, így nem tudtak nekünk csak simán adni plusz egy üres szobát. Nagymamám volt az, akinek nem jutott, de én rögtön felajánlottam az enyémet, menjen oda, készülődjön, és majd aludjon. Én majd megoldom valahogy. Klári rögtön fel is ajánlotta, hogy ha akarok, nála elférek. Egy laza "jó persze, meglátjuk"- kal nyugtáztam, tényleg nem csináltam nagy ügyet belőle. Tudtam, hogy hosszú lesz az éjszaka, piálni fogok és utána szinte mindegy nekem, hogy hol alszok majd. A személyzet készségesen átnyújtott nekem egy összecsukható pótágyat, viszont már az átadás pillanatában jót mosolyogtam és tudtam, hogy a fél testemre sem lesz elég (195cm vagyok), de azért bevittem a szobába. Ahogy megbeszéltük a szobakérdést, mindenki elvonult és készülődésbe kezdett. Délután 4 órakor a polgári esküvővel megkezdtük az ünneplést. Hagyományos esküvő volt, polgári-templomi szertartás majd hajnalig tartó mulatozás.
21:00 körül már szépen kezdett alakulni a buli. Én és Klári is jó pár pálinkát elfogyasztottunk már, de a násznép többi része sem tétlenkedett. Anyukám, nagymamám és nővérem kissé visszafogottabb, így ők inkább ülve figyelték az eseményeket. Klárival roptuk a táncot, jól éreztük magunkat. Közben nagy nehezen a család összes női tagját a tánctérre csábítottam és mindenkit sikerült legalább egy pár perc erejéig megforgatnom. De végül Klárival mindig egymás mellett kötöttünk ki. Kláriról még érdemes megjegyezni, hogy kora ellenére egy rendkívül dekoratív, önmagára sokat adó hölgy, hatalmas, formás mellekkel megáldva amit szeretett is mélyen kivágott felsőkben mutogatni. Így volt ez ezen az estén is. Én személy szerint nagyon cicimániás vagyok. Anyukámnak is hatalmas mellei vannak, korábban sokat láttam őket, valószínűleg innen eredhet ez a mánia. Tánc közben tehát nehéz volt mindig Klári szemébe nézni, minden hátsó szándék nélkül, de sokszor megakadt a szemem a mellein. Ő látta, hogy néha eltéved a pillantásom, olyankor csak rám mosolygott én pedig szégyenemben paradicsom vörös voltam mindig. Másik rossz tulajdonságom a vörösödésen kívül, hogy nagyon hamar fel tudok izgulni, de tényleg másodpercek alatt bárhol-bármikor, aminek méretes szerszámomnak köszönhetően látható jelei is vannak. Tánc közben már éreztem, hogy itt bajok és kellemetlen szituációk fognak következni. Klári tánc közben finoman mindig hozzám dörzsölődött. Tudom, hogy érezte, hogy kezdek keményedni, de nem reagált. Az éjszaka így telt. Mi szinte megállás nélkül táncoltunk, közben a folyadék bevitelről sem feledkeztünk meg. Elérkezett a hajnal, amikor is én kezdtem kidőlni.
- Te bírod még? Én lassan mennék - súgtam Klári fülébe.
- Jó menj csak, én még maradok. Itt a kulcs. – felelte.
A tánctér szinte már üres volt, kisebb férfitársaságok maradtak, csak akik pálinka és sör kíséretében beszélgettek a fociról és politikáról. Furcsálltam, hogy mit akar még itt Klári csinálni, de hát ő tudja. Alig, hogy elindultam 20-30 méter után Klári beért engem és mellém csapódott.
- Na, mi az? Mégsem maradsz? - kérdeztem.
- Áh, nincs már itt senki. Meg amúgy is leszakad a lábam.
Mindketten még részegek voltunk, de próbáltuk leplezni. Átkaroltuk egymást és együtt sétáltunk a kb. 10-15 percre lévő szállodába. Felértünk a szobába, én ránéztem a kis összecsukható ágyamra és elkezdtem vele barátkozni. Klári meglátta, hogy mekkora kedvvel csinálom az ágyam:
- Jaj nehogy már azon aludj. A fél testedre se elég. Szerintem simán elférünk az ágyamban.
- Hát oké, nem ellenkezem. Köszi.
Ekkor ő elvonult a fürdőben, én pedig nadrágomat és ingemet levetve, be is feküdtem az ágyba. Korom sötét volt, csak a fürdőszoba minimális fénye szűrődött ki az ajtókereten. Klári végzett, lekapcsolta a lámpát így a sötétben nem láttam miben alszik, csak bebújt mellém. Egy ideig csendben feküdtünk egymás mellett, majd éreztem, hogy nem jön álom a szememre így beszélgetést kezdeményeztem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.55 pont (91 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 joe013 2019. 01. 21. hétfő 21:42
tetszett...folytasd...
#11 sunyilo 2019. 01. 18. péntek 23:13
Remek történet.
#10 genius33 2019. 01. 18. péntek 22:38
tetszett smile
#9 listike 2019. 01. 18. péntek 18:56
Nagyon jó.
#8 hairy_pussy 2019. 01. 18. péntek 12:56
szépen meghúztad a nagynénit... nyes nyes nyes
#7 cscsu50 2019. 01. 18. péntek 10:40
jól sikerült
#6 gyuri0926 2019. 01. 18. péntek 07:29
A nagy néninek minek kellett a gumi nem szereti a lábmosást csak zokniban ?
#5 feherfabia 2019. 01. 18. péntek 06:15
Nagyon jó lett! Folytasd!!
#4 zoltan611230 2019. 01. 18. péntek 05:04
Szép történet,jó nagyon.
#3 veteran 2019. 01. 18. péntek 05:00
Ez jól sikerült.
#2 A57L 2019. 01. 18. péntek 03:56
Remek lett.8P
#1 Törté-Net 2019. 01. 18. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?