A+ A-

Ébren nem lehet? Majd megálmodom...

Ma este Vele álmodtam. Szeretek Vele álmodni, mert átélhetem azt, amire ébrenlétem nagy részében vágyom. Magam sem tudom megmagyarázni, hogy miért érzek ilyen erős, valahonnan nagyon mélyről feltörő vágyat. Vágyat arra, hogy megérintsem, beleszagoljak a nyakába, átjárjon az illata, bizsergek már a gondolatától is az érintésének. Talán soha nem fogja ezt megérteni, de még ha meg is érti, átérezni biztosan nem tudja. Pedig milyen jó lenne, ha felrobbannánk már egymás gondolatától. Összehozhatnánk valami rendkívülit. A legromantikusabb szerelemes filmnél is érzelmesebb, és a legszaftosabb pornónál is szaftosabb szexet, szeretkezést - bárhogyan is hívjuk. Szóval az álmom..
Sokadjára sikertelenül beszéltünk le egy "randit", most is mérges voltam, és csalódott. Nem értettem, miért van mindig valami kifogás, valami akadály, amiért nem találkozhatunk.
- Na mindegy - gondoltam magamban - és elhessegettem a bánatomat. Munka után nem mentem egyből a buszra, hanem elindultam anyáékhoz. Sötétedett már, a félhomályban sétáltam anyáék felé, amikor megláttam, hogy kisétál a suliból, majd mikor meglátott lassított és felém indult. Minden porcikám sajogni kezdett attól, hogy egyre közelebb jött hozzám. Már ki is vertem a fejemből, hogy ma még esetleg láthatom, éppen ezért nagyon meglepett, és lettem a szokásosnál is izgatottabb. Hozom a szokásos tüneteimet..nem meglepő. Megáll előttem és köszönésképpen ad 2 puszit az arcomra. Nagyon jól esett, bár nyilván az elmúlt hetek fényében ez egy kicsit kevéske..De a semminél ez is több,legalább találkoztunk. Kicsit szemrehányóan megjegyzem, hogy látom, nem érsz rá tényleg..
Dühös vagyok kicsit, amiért lemondta, közben meg itt van még a sulinál, nyilván már nem volt órája vagy ilyesmi. Időközben besötétedett, és a park a suli előtt egyébként is elég sötét. Elmosolyodott a látványos felháborodásomon, nyilván ezt az oldalamat nem ismeri, nem voltunk korábban olyan kapcsolatban, hogy valamiért bevágtam volna a durcát. Nekem ez persze nem tetszett, amúgy is mérges voltam, úgyhogy csak rontott a helyzeten, ígyhát továbbindultam, annak ellenére, hogy minden egyes centimétere a testemnek azért kiabált, hogy megérintsen mégegyszer - akárhol.
Közöltem, hogy én nem vagyok hajlandó könyörögni neki, hagyjuk egymást békén, így lesz a legjobb. Karon fogott és megkérdezte, hogy most miért is csinálom ezt, mindketten tudjuk, hogy ez butaság, és akarjuk egymást.
- Persze! - csattantam fel.
- Én akarlak Téged, Te pedig azt akarod, hogy akarjalak. - Folytattam. Bármikor, bármit mondok, nem jó, mindig azon tanakodunk, hogy mikor nem jó, nem pedig azon, hogy mikor igen. - Fejeztem be a rövid, de velős mondanivalómat.
Elhúztam a kezem és elköszöntem, igaz nehezemre esett otthagyni. Észrevette, hogy tényleg komolyan gondolom, és újra a karom után nyúlt, vetett egy gyors pillantást, hogy lát e valaki, majd megcsókolt. Hihetetlen érzés futott végig rajtam fel- alá újra és újra. Szenvedélyesen, forrón csókolóztunk,nem tudtam betelni vele. Rövid ideig tartott, mégis totál elázott a bugyim. Imádom azt, ahogy felizgat, ahogy lázba hozza a testem egy szempillantás alatt. Akartam, ott és akkor, mindenestől! Huncut mosoly ült az arcára, nyilván érezte a reakciómat,majd megkérdezte, hogy még mindig el akarok- e menni.
- Nem. - Nyögtem ki halkan, még mindig a bűvöletében voltam. - De így befejezni sem akarom! - Fejeztem be.
- Nem is fogjuk, gyere! - Mondta és a kocsija felé mutatott. Tétováztam egy pillanatig - hiszen vészesen közel kerültem ahhoz, amire tini korom óta vágyom - de követtem. Beültünk a kocsiba és mondta, hogy elmegyünk valahova, ahol kettesben lehetünk. Fő a diszkréció! Mondtam nevetve. Elindultunk, és én csak ültem ott, idegesen, kapkodtam a levegőt, az alhasam egyre jobban feszült, és görcsölt, a bugyim pedig már annyira elázott, hogy azonnal ledobtam volna magamról. Rövid kocsikázás után megérkeztünk egy nyilvánvalóan kihalt helyre, ahol a madár se jár. Itt jó lesz? Kérdezte, inkább kijelentő hangsúllyal.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.67 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 joe013 2018. 12. 20. csütörtök 21:56
elég gyenge...
#8 veteran 2018. 12. 20. csütörtök 18:05
Az álom nem élmény.
#7 cscsu50 2018. 12. 19. szerda 20:30
álmodozás
#6 sunyilo 2018. 12. 19. szerda 11:40
Az álom ébredéskor csalódás, hogy nem volt igaz. A valóságot elalvás után tovább álmodni, az az igazán jóóóó...
#5 deajk2008 2018. 12. 19. szerda 10:29
Ez bizony álmodozás... 8p
#4 zoltan611230 2018. 12. 19. szerda 08:36
Álmodik.
#3 Andreas6 2018. 12. 19. szerda 06:52
Én is szoktam képzelődni, de ez sohasem ér fel egy valós élménnyel.
#2 A57L 2018. 12. 19. szerda 03:37
Jól megírt álom.
#1 Törté-Net 2018. 12. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?