A+ A-

Andi mellei

Nem pehelysúlyú, sem gizda modellalkat, fiús fenékkel, lapos hassal. Igazi nő. Órákig el tudnám nézni puhán omló idomait. Ahogy a haját igazgatva áll előttem, nevetve mutatva: ez vagyok!
Keblei megremegnek feje rándításától. Mély vonal húzódik közöttük, labdává szélesedő teltségük leér, egészen a könyökéig, miközben ő elgondolkodva, ujjaival a nyakához ér. Aztán kezeit összekulcsolja a háta mögött, és én elakadó lélegzettel nézem mellei pompáját. Akkorák, hogy szemből nem látszik tőlük vékony dereka, gömbölyödő csípőjének szélességével vetekedik izgalmas teltségük, mellbimbói mégsem néznek farkasszemet velem, pár méterrel a lábai elé merednek bujaságukban. De Andi pillantása merészen furakodik szemeimbe, belőle az élet csillogása árad, szélesen mosolyogva figyeli elragadtatásom.
Combjai annyira szép vonalban domborodnak, hogy fel kell sóhajtanom a gyönyörűségtől. Mindenhol tömött a teste, mégsem fordul hurkába sehol. Mintha a fenekét és a combját egy darabból formázták volna, nem látszik vágat közöttük.
Mondom, órákig tudnám nézni dombjait, ő azonban ennél többet akar. Érett gyümölcseit kidüllesztve végigsimít testén, a bugyiját egy mozdulattal letolja, és táncoló mozdulatokkal jobbra-balra ringatja csípőjét, úgy közeledik hozzám. Én ülök, de a farkam már úgy áll, mint egy cövek. Közvetlenül a szemem elé kerülnek duzzadt mellei, és ő a tenyerébe fogja azokat. Remegteti, rázogatja, gyúrja előttem saját testét, és bimbói kiemelkedtek terebélyes udvarukból. Megigézve hajtom hátra fejemet, szám kinyílik, és Andi, az édes Andi kitalálja, mit szeretnék. Egyik mellét az arcomra ülteti. Érzem súlyát, ajkaimmal szívom puhaságát, kezeimmel markolom húsát, mikor halkan felnyög. Az egész arcomat betakarja egyetlen melle is, és én rátapadok vérrel teli bimbóira, mellei közé fúrom fejemet, miközben ő sóhajtva rám ül.
Csak ekkor érzem, mennyire fel van izgulva, mert farkam nedvesen csusszanva tűnik el húsos szeméremajkai között. Hörgő hang hagyja el torkát, csábosan a szemembe néz, egyik mellét felemeli, és bimbóját beszippantja, önmagát kényezteti előttem. Szembogara kajánul nevet, mert tudja, mennyire felizgat ez a látvány. Kéjesen nyalja, szopogatja, miközben végig engem néz, csípője pedig megindul előre-hátra. Egy szemernyit sem enged ki lüktető farkamból, azt gondolja, az már az övé, és szőröstől, bőröstől elnyelheti. Úgy mozog rajta, hogy közben érzékien dörzsöli ágyékát, aztán átkarolja vállamat, lehunyja pilláit, míg mellei puhán mellkasomhoz ütődnek. Nagyon piciket mozog a medencéjével, körkörösen, mintha táncolni akarna velem. Velem és rajtam. Rázza és ropja táncát az ágyéka, duzzadó makkom testének titkaiba szánt, benne feszülök egészen a legmélyén.
Kezeim önkéntelenül indulnak el, megragadom telt kebleit, egymáshoz szorítom őket. Megváltozik az alakjuk, puhán terülnek szét, eközben egymás mellé kerülnek mellbimbói. Mint két iker, néznek rám vöröslően kerek szemeikkel, éhesen várják kényeztető nyelvemet. Először felváltva nyalom és szívom duzzadó keménységüket, majd melleinek puha húsát simogatva összeérintem vérrel teli hegyüket. Mohón nyelem el a két bimbót egyszerre, mire Andi rettentő mélyet sóhajt. Karjai szorosabban fonódnak rám, lihegve mozog rajtam.
A nyelvem vadul ficánkol a számban, kellemes fogságba ejtem kedvesem izgató bimbóit. Újra szívom, nyalogatom, kezeim satuba fogják két oldalról, és Andi is tudja: nincs menekvés, már nem engedem el. Kemény húsa megremeg, izzadt testével egészen hozzám simul, fejemet még jobban magához húzza. Már ugrál rajtam, rekedten sikongat, ágyékunk tocsogva csapódik egymásnak, mégsem engedem ki a számból melleit. Ő vadul nyomja magába a farkam, mintha azt akarná, hogy felnyársaljam vele, miközben alig kapok levegőt. Ekkor kicsúsznak a számból ékességei, mire ő megrázkódik, panaszos sóhajjal rázza vállait, így helyet adva ajkaimnak a lélegzetvételhez, miközben tovább dörgölődik hozzám. Kapkodva veszem a levegőt, hogy újra elmerülhessek pompás halmai között, és amikor édes bimbóit újra a számba szívom, minden eddiginél erősebb nyögés szakad fel a torkából.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.76 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sunyilo
2018. 09. 18. kedd 21:59
Én cicibolond vagyok, de ez nem az én ízlésem... Válaszolok rá!
#11 joe013
2018. 09. 18. kedd 12:20
0000...... Válaszolok rá!
#10 vénember
2018. 09. 18. kedd 11:08
Probálkozásnak is gyenge Válaszolok rá!
#9 cscsu50
2018. 09. 18. kedd 08:39
Gyengécske Válaszolok rá!
#8 veteran
2018. 09. 18. kedd 08:30
0-a pont Válaszolok rá!
#7 listike
2018. 09. 18. kedd 07:22
Monoton, egyhangú, vagyis nem ér semmit. Válaszolok rá!
#6 Andreas6
2018. 09. 18. kedd 07:11
Nekem más az ízlésem: A C kosaras méretet kedvelem, és ha ettől eltér, inkább kisebb legyen... Válaszolok rá!
#5 feherfabia
2018. 09. 18. kedd 06:48
Gyenge lett!3p Válaszolok rá!
#4 zoltan611230
2018. 09. 18. kedd 04:29
Gyenge. Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 09. 18. kedd 03:59
Ez nem sikerült,gyenge eresztés. Válaszolok rá!
#2 Bizse42
2018. 09. 18. kedd 00:17
Hát nem olvasnám el még egyszer! Átlagon aluli... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 09. 18. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!