A+ A-

Az első kimenő

Ez a rövid kis történet a katonaidőm kezdetéről való. Az egyetem után 24 éves házasemberként hívtak be letölteni a katonai szolgálatot. Nem igazán kívántam a dolgot, de mit tehet az ember, hívott a haza én pedig mentem is jó honpolgárhoz híven. Én mivel mint felsőfokú végzettségű vonultam be, kértem, hogy Szentendrére kerülhessek, a főiskolára, a tartalékos tiszt képzőbe. Szerencsémre sikerült is a dolog. Budapesten lakom, így nem is volt túl messzi a laktanya és a feleségemet is gyakrabban láthattam.
Akkoriban (nem is olyan régen) még az volt a szokás, hogy az esküig senki nem mehetett haza. Ez így is volt nálunk is. Eléggé túlfűtött vagyok szexuális téren és egy magamhoz hasonló lányt vettem feleségül. Nagyon jól megértjük egymást az ágyban, de az élet más területein sem vagyunk olyanok mint az idegenek.
Egy srácot még az egyetemről ismertem, vele egy helyre kerültünk, így az esküig minden szabadidőnket együtt töltöttük. Sokat beszélgettünk mindenféle témáról, így a családról, és a szexről is. A barátomnak nem volt családja, sőt barátnője sem. Én viszont gyakran meséltem neki a feleségemről. Bár a közös szexuális élményeinket mindig kihagytam.
Eljött tehát az eskü napja. Mindenki nagy várakozással nézett elébe, mert ugye szerettünk volna végre kijutni a laktanyán kívülre. Engem semmi nem viselt meg annyira, mint a szex hiánya. Azt mondják, hogy a lószérumtól a katonák nem fogják kívánni a szexet egy ideig. Hát ez az én esetemben körülbelül egy napig tartott. Minden éjjel erotikus álmaim voltak, de nem akartam könnyíteni magamon, mert így nagyobb extázist jelenthetett az újabb találkozás a feleségemmel.
Az eskü szépen rendben lezajlott, a végén mindenki odamehetett a családjához. Az enyémek a parkolóban vártak. A puszilkodás után a szüleim haza is mentek, én pedig alig vártam, hogy Andival, a feleségemmel lehessek. Amikor először megpillantottam a tömegben, már akkor ágaskodott a farkam. Most viszont folyamatosan lüktetett is.
A barátomnak korábban megígértem, ha feljön hozzánk, akkor Andi megnyírja őt is, meg engem is, mivel van otthon nullásgépünk és nekünk már éppen szükségünk volt a nyírásra. Ebben a pillanatban azonban már átkoztam magam a meggondolatlan ígéreteim miatt. Mikor fogom akkor megfarkalni Andit? Bíztam benne, hogy a srác elfelejti a dolgot. Pechemre nem felejtette el és az ünnepség után amikor meglátott minket a parkolóban, felénk vette az irányt. Bemutattam őket egymásnak a feleségemmel. Mondhatom, Laci, a barátom le se tagadhatta volna, hogy tetszik neki Andrea, mert szerintem még a fasza is felállt amellett, hogy a szemeit nem tudta levenni róla.
Andi, elég magas, 178 centi, szőkésbarna hajú és sötétkék szemű, tüneményes lány. Mindene megvan, ami kell, bársonyos bőr, érzéki száj, szuper alak. Hosszú lábai, csinos feneke és közepes méretű kerek mellei vannak, nagy sötét udvarú bimbókkal a közepén. Most egy kockás miniszoknyát viselt harisnya néklül és magassarkú cipőt. Majdnem megőrültem amikor arra gondoltam, hogy végre levehetem ezeket róla. De az ígéret az ígéret. Így mondtam Lacinak, szálljon be, elmegyünk hozzánk és nyírás lesz. Andinak nem volt ellenvetése, bár az is igaz, hogy áldott jó természete van.
Mikor odaértünk, Andi leparkolt a ház előtt. Kipakoltuk a kocsiból, amit fel akartunk vinni, és elindultunk felfelé. Amikor beértünk a lakásba, elöntött a melegség érzése, hogy végre ismét itthon lehetek. Lacival nekiültünk egy sörnek, miközben Andi előkészült a hajvágáshoz. A konyha közepér készítette az egyik karosszéket, ami majdnemhogy fotelnak is beillik, bőr huzatával és megdönthető támlájával. A sörünk elfogyott, de még szívesen megittam volna egyet. Mivel több nem volt a hűtőben, már le is tettem a dologról, de Laci ajánlkozott, hogy ő szívesen leszalad a közeli boltba. El is indult. Nekem pedig az forgott az agyamban, hogy közben elkaphatnám a pici feleségem egy gyors fordulóra. Indítványoztam is a dolgot, de ő azt mondta, nemsokára visszaér Laci, úgyhogy inkább hozzálát a frizurám igazításához. Leültem hát és hagytam, hogy a berregő géppel megnyírjon. Közben Laci is felért a sörökkel. Mire készen voltam, ő már el is fogyasztott egyet. Helyet cseréltünk a székben, Laci ült oda én pedig felnyitottam magamnak egy sört. Belekortyoltam, miközben Andi Laci haját kezdte igazgatni a nullásgéppel. Én csak figyeltem hátulról és a vágy újra hatalmába kerített. Ahogy Laci fejéhez közelhajolt, és a feneke előttem ringatózott teljesen begerjesztett. Nem is bírtam uralkodni magamon és mögé állva elkezdtem a csöcseit masszírozni. Először csak a blúzán keresztül, de mikor láttam, hogy nem ütköztem komolyabb ellenállásba, akkor néhány gombot kigombolva a blúza alatt folytattam. Láthatóan tetszett neki is a dolog, mert huncut mosoly futkározott a szája sarkában, már amennyire ezt így hátulról ki tudtam venni. Laci mindebből az előtte lévő tükör ellenére sem látott semmit, mert, hogy ne menjen haj a szemébe, egy törölközőt tartott az arca elé.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherkalman1 2017. 06. 11. vasárnap 10:11
Nem volt jó senkinek az első hónap a katonaságnál.
#9 A57L 2016. 06. 4. szombat 04:27
Közepes történetnek tartom.
#8 zsuzsika 2015. 10. 28. szerda 08:04
Nem tetszett.
#7 deajk2008 2015. 02. 4. szerda 14:29
ezért e műre én most csak 5p tudtam adni, de folytasd...
#6 deajk2008 2015. 02. 4. szerda 14:28
viszont a mű hossza nagyon nem tetszett, mert a rövidség a gyors élvezeteket preferálja
#5 deajk2008 2015. 02. 4. szerda 14:27
már a címe is nagyon jó e történetnek és van benne egy egyediség
#4 deajk2008 2015. 02. 4. szerda 14:26
tetszett, ahogy írt a szexről és a körötte lévőségről
#3 deajk2008 2015. 02. 4. szerda 14:24
jó a történet és jó a szex menete is
#2 listike 2014. 02. 26. szerda 12:08
Nem tetszett.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?