A+ A-

Túlóra az irodában

Történt egyszer, hogy vezetőként egy szelíd, kis, telt alakú, hatalmas szép formás mellű kolléga nőm volt akit hozzám osztottak be egy projektre. Lolának hívták szemei barnák arca mosolygós, ahányszor csak ránéztem mindig elvarázsolt és megállt az idő számomra. Volt egy kisugárzása is ami meg egyszerűen megbabonázott telt formái szinte felforralta mindig a vérem. Szinte forrt a levegő közöttünk és ezt szerintem Ő is tudta.
Illedelem határain belül mindig bókoltam neki egy két kedves szóval és ezt viszonozta is azzal az édes huncut mosolyával és mintha szótlanul mondta, hogy „én is széttépnélek”. Egyszerűen elvarázsolt olyankor és arra gondoltam mit tenne velem ez nő ha megfordulna a dolog és Ő lenne a főnök és nem én. Mivel én a sex terén egy kicsit nagyobb éhséggel vagyok többször eljátszottam a gondolattal vajon milyen lehet, vad, visszahúzódó, de nem kezdeményeztem hisz tudtam, hogy párja van és gyerekek, nem kellenek a bonyodalmak.
Egy nap munkával kapcsolatban szűk volt a határidő és be kellet fejezni így maradtunk, hogy meglegyen. Jól haladtunk, mert szinte látta mire gondolok, és alig kellet magyaráznom, hogy pontosan mit csináljon, de észrevettem mást is.
Néha egész közel hajolt meg úgy az asztal fölé, hogy formás hatalmas édes melli közé beláttam. Meg is akadt nem csak a szemem, hanem a lélegzetem is. És amikor visszatértem a jelen világba szemeibe néztem csak egy huncut mosoly volt.
Mint aki azt mondja: Láttalak tetszik ugye?
Hát bizony tetszik, bárcsak ajkaimmal kényeztethetném, és ujjaimmal morzsolhatnám, harapdálnám.
Egyre több ilyen volt ez már nem véletlen és a hatás is kezdett látszódni rajtam. Egyre kisebb volt a hely a nadrágomba. Mivel meg kellett igazítani lebuktam, mert észrevette szerintem. Onnan tudom, hogy láttam tekintete egyre lejjebb szegeződik. Gondoltam jöhet egy próba. Felálltam és néztem a szemeit. Nem tévedtem!
A farkam keménysége átlátszott a vékony nyári nadrágon. Láttam, ahogy tekintete oda téved, majd kicsit az ajkába harap. Most vagy soha teszek rá egy lapáttal. Oda nyúltam és megigazítottam. Szeme ki kerekedett és elkapta a tekintetét az iratokba. Rám nézett. Most én mosolyodtam el magam. Gondoltam, na most mi lesz. Hát nem mindennapi nő fejét félre billentette és mosolygott ő is. Egymást néztük az idő megállt végtelennek tűnt, de tudtuk egyszer megáll és eljön a vég.
Néztük egymást, és álltunk egymással szemben, mint két farkas szemet néző vad. Én szépen lassan szemeimmel elindultam lefelé, mint aki levetkőzteti áldozatát. Néztem nyakát, vállát, formás melleit. És láttam követ szemeivel mert tudja most vetkőztetem. Melleit kidomborította és mintha nagyot lélegezne. Majd haladtam lejjebb édes kis pocakja lehet, bár ruhán keresztül is lehetett látni telt alakját, bele is gondoltam milyen húsos édes puncija lehet. Szép kerek formás feneke volt, ezt már többször megnéztem hátulról és ekkor én is sóhajtottam. Nem is hagyta gesztus nélkül, mert két kezével megfogta a szoknyáját és megemelte kissé.
Akaratlanul is kinyílt a szám egy kicsit, mint az éhes vadnak. Ajkaim kiszáradtak megkellett nyelvemmel nedvesíteni. Mire feleszméltem magamra, hogy ott állok előtte csorgó nyállal és őt nézem....rájöttem. Ez volt a célja!!!
Kész voltam innen nincs tovább. A háló kivetve én meg befogva. Ránéztem az ajtóra ő is. Ránéztem az asztalra ő is. Nem kellett beszélnünk tudta mire gondolok és mosolygott és bólintott. Majd elindultam az ajtó felé és a biztonság kedvéért rázártam. Ő az asztalról összeszedte a papírokat, amin dolgoztunk, de persze nem akárhogy az asztal fölé hajolt és közben felém a feneke és a csípőjét ringatta.. Néztem csodálatos volt legszívesebben beleharaptam volna, mint egy vad oroszlán a gazellába. Odaértem az asztalhoz háta mögé és megfogtam a derekát. Hátra tolta magát egészen, amíg tudta, amikor a feneke a kemény kidudorodó farkamhoz ért kicsit lehunyta szemét és láttam az arcán azt mondja végre...
Kicsit megmozgatta csípőjét, hogy érezze jobban. Azt hittem mentem felrobbanok. De ez még csak a kezdet meg fordult és egymás szemébe néztünk. Derekát fogtam közel húzva magamhoz ő kicsit hátra hajolt haja arcába omlott, kezemmel elhúztam szemei elöl. Megszólaltam: Lola ha ezt átéljük nincs visszaút.
Tudod mióta várok erre a pillanatra! Majd lehunyta szemeit és ajkai megnyíltak. Tudtam csókra szomjas. Megcsókoltam, ajkai hűvös és nyelve kemény és forró. Percekig csókolóztunk nyelvünk násztáncot járt hol az én hol az ő szájában. Magamhoz szorítva éreztem feszes melleid, markoltam fenekét, ő hol a hajamba túrt hol a hátam ölelte hol fenekem húzza hogy még közelebb érezhessen.
Hosszan csókolóztunk közben vadul simogattuk és markoltuk egymást ahol értük. A külvilág megszűnt számunkra a külső zajok eltompultak és csak szívünk heves dobbanása és légzésünk hallatszott. A levegőt egyre forróbbnak éreztük és kezünkkel egymás simogattuk. Ruhánk lassan csak akadálynak tűnt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.42 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Querida
2018. 07. 27. péntek 23:04
Nem lenne ez rossz ha menne a helyesírás! Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2018. 07. 11. szerda 21:20
Naggyon jó. Válaszolok rá!
#6 cscsu50
2018. 07. 11. szerda 10:27
megérdemel egy folytatást Válaszolok rá!
#5 listike
2018. 07. 11. szerda 08:52
Jó a történet, de tanulj meg helyesen írni. Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 07. 11. szerda 06:30
Tetszett!8P Válaszolok rá!
#3 veteran
2018. 07. 11. szerda 04:42
Egy hetest megér. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 07. 11. szerda 04:14
Kicsivel jobb mint közepes.6P Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 07. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!