A+ A-

Kulcs a "boldogsághoz"

Nem akarlak titeket untatni, de szükség van egy kis előtörténetre mielőtt a közepébe vágom. Mikor gyermekem megszületett magányra lettem úgymond ítélve(egy kis faluban lakunk távol a civilizációtól), mert a férjem távol dolgozott és ha pár naponta haza jött akkor is dög fáradt volt, nyűgös. Sokszor egész nap a fejembe volt milyen jó lesz vele este ágyba bújni, de ritkán lett belőle valami. Hogy magányomat kissé enyhítsen beregisztráltam egy - két társkereső oldalra, de sok volt a csalódás. Én nem párt kerestem, hanem azt aki újra vissza adja azt az érzést, hogy nőnek érezzem magam. 2 év keresgélés és jó pár csalódás után jött Ő. Egy korai nyári napon ismertem meg ott, pár mondat után közölte, véget ért a munkaideje mennie kell haza, ha folytatni akarom a beszélgetést lépjünk át egy kedvelt közösségi oldalra és ott csevegjünk, én voltam az első nő az oldalról akit meginvitált oda, mert tartott a zaklatástól. Két óra beszélgetés után már mindketten éreztük a közös hullámhosszt, minden mondat szó egyre jobban izgalomba hozott, hogy milyen cuki is ez a pasi. Estére oda jutottunk, hogy felhívott pár percre telefonon, hogy hallja a hangom, mit ne mondjak rendesen lenyűgözött látatlanban is. Megbeszéltük, hogy látnunk kell egymást, így is lett 2 nap múlva találkát beszéltünk meg. A munkahelyén találkoztunk, mikor oda értem nem volt ott, pár perc múlva érkezett, amint megláttam a rabja lettem. Olyan pozitív energiát sugárzott, hogy teljen megrészegültem. Szerettem volna ha megcsókol, de a hely nem volt alkalmas (ő ugyan így érzett, amin mondta utólag). Boldogan távoztam a randi színhelyéről. Pár perc múlva jelzett a telefonom üzenet tőle
- Nagyon édes nő vagy újra látni akarlak. Válaszoltam..
- Ugyanígy érzek!
Az nap ment a beszélgetés, én azon gondolkodtam, hogy mikor tudok újra elszabadulni, hogy lássam Őt. Azt írta, szeretnélek megcsókolni, én is szerettem volna őt.
Eljött az új találka időpontja és én ott vártam, jött is és nem sokáig tétovázott, hogy az ajka hozzám érjen. Finoman érintett meg a szájával, aztán a nyelve megtalálta az enyémet. Olyan érzés fogott el akkor amit rég nem éreztem. A szívem hevesebben vert és a melleim életre keltek. Megsimogatta a combomat, de nem volt tolakodó. Ahogy csókolt egyre mohóbb lett a nyelve szinte felfalt, azon kaptam magam, hogy zilálva lélegzem. Akkor tudtuk, hogy ott nem történhet meg az amire mindketten gondolunk. Így lassan kibontakoztunk egymás karjából és pár percig ültünk a kocsiba, hogy megnyugodjon a testünk. Újra megcsókolt de csak lágyan, búcsúzóul, mert szólította a munka.
Tíz perc múlva ez az üzenet érkezett
- Imádtam a csókodat, a finom puha nyelvecskédet, most is érzem a számba. Nem eszem és iszom egy ideig mert érezni akarom az ízedet.
Légy az enyém..
Én soha nem csaltam meg a páromat, de abba a percben nem tudtam épp ésszel gondolkodni és igent mondtam.
Eljött az a nap, én a gyerekemet arra a délutánra a barátnőm gondjaira bíztam, hisz mindig együtt játszik a kicsi az ő gyerekeivel, így nem lesz gond. Őt beavattam a tervembe és segített is nekem, de csak azért mert tudta rég magányos vagyok.
Nagyon ideges voltam, hisz ilyen rövid ismeretség után még, soha nem szexeltem senkivel és még annyit tudni kell, hogy az első alkalommal számomra sosem sikerült a dolog. Szégyellős típus vagyok, kissé dundi így nem szívesen vetkőzöm.
Feszült voltam és közben a bugi is bennem volt, mi lesz most??
Megérkeztem a randi színhelyére, ahonnan együtt mentünk hozzá. Csókkal fogadott ami már elindított valamit bennem.
Huu odaértünk egy gombócot éreztem a gyomromba, láttam rajta próbál oldani a feszültségen, de mivel vezettünk így az alkohol szóba se jöhetett
Felinvitált a szobájába és ami azután történt maga volt a csoda.
Ami ott fogadott egy hívogató francia ágy kellemes félhomály, szóval figyelt arra, hogy jól érezzem magam.
Lányos zavaromba álltam ott és ő hozzám lépett átölelt és megcsókolt, lassan az ágyhoz vezetett és azt mondta
- Helyezd magad kényelembe, érezd magad jól velem ma. Én bólintottam és próbáltam mindent a fejemből száműzni és csak rá koncentrálni.
Finoman lágyan csókolt és a nyelvével cirógatta az enyémet, közben simogatott, éreztem magamon, hogy elindultam valami felé. Csak óvatosan közeledett felém, hogy az én tempómba haladjunk, mire észbe kaptam már a felsőm nem volt rajtam és a mellem simogatta a melltartón keresztül, a bimbóim kemények voltak és éreztem, hogy a puncim kezd nedvesedni. Levette a melltartómat és a nyelvével kényeztette , harapdálta finoman, én pedig halkan nyögtem, mert olyan finom volt.
Levette a nadrágomat és a melltartót én pedig csak egy bugyi feküdtem ott. Éreztem, hogy benyúl a bugyimba és a puncimat simogatja először csak fel - le aztán célba vette a csiklómat (amitől megőrülök), már azon a ponton voltam, hogy mindjárt elélvezek.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 sunyilo 2018. 06. 30. szombat 12:34
Életszagú, de nincs rendesen elvégezve a munka, a lényeget rövidre fogtad, a többit pedig terjedelmesre...
#7 cscsu50 2018. 06. 30. szombat 09:36
gyengécske.
#6 listike 2018. 06. 28. csütörtök 06:59
Nagyon gyengécske.
#5 Andreas6 2018. 06. 28. csütörtök 06:24
Túl sok a zavaró hiba.
#4 veteran 2018. 06. 27. szerda 08:38
Kár hogy az akciót rövidre fogtad.
#3 feherfabia 2018. 06. 27. szerda 06:30
Tetszett csak lehetett volna akciósabb a vége!
#2 A57L 2018. 06. 27. szerda 04:26
Jól indult,de utána egy romantikus élmény lett belőle.
#1 Törté-Net 2018. 06. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?